Bebeginiz icin uzuldum. Cok gecmis olsun.
Ama galiba sunu idrak edemiyosunuz. Siz bebeginizi kaybettiniz , esiniz de kaybetti.
O da sizin kadar uzgun olabilir. Ustune diger sorunlar da gelmistir.
Face e yazmak cidden cok cocukca olmus. Yaninizdaki adama faceden satasmak sinirini bozmus olabilir. Hakli da.
Iliski sonrasi konuyu uzatmasini mantiksiz buldum ama. Tam o esnada özürler dilenip barisilabilirdi.
Üzgün olmanız normal.
Öteden beriden sosyal medyadan laf sokmak bana çok çocukça geliyor. Bence problemlerinizi bu şekilde çözemezsiniz.
Eşiniz sonuçta bir erkek yani doğuştan öküz marka. Bence açıkça ve net konuşun. Benim daha çok ilgiye ihtiyacım var, ben bebeğimizi kaybetme buhranımdan çıkamadım diyin. Bundan sonra desteğini bence esirgemeyecekir.
Herkes her donemi ayni gecirmez ama yasadiginiz her gerginligi kurtaja baglamayin.sen bebegini kaybettiysen esinde kaybetti.
Oda hayal kirikligi yasadi.
Neden hic boyle dusunmuyorsun.
Ayrica su facebooktan cidden laf sokunca ne anliyorsun.kaldimi boyle seyler allah askina ergenler gibi.
Esin bu konuda cok cok hakli.
Kendinize f..e sifatini yakistirip ustune soylemeniz cok hatali.
Olayi esiniz hatali gibi anlatsanizda hatali olarak sizi gordum
Olmaz ya erkek biraz hanımına şefkat gösterecek.
Ayıptır yahu insan eşini bırakır mı o şekilde.
Elbette onun da üzüldüğünü biliyorum ama yine de bir bebeği içinde hissedip onu kaybetmek bir kadın açısından çok daha farklı. Bunu anca aynısını yaşamış bir kadın anlayabilir. Ben normal görmüyorum zaten kendi halimi. Üzüntülü bir süreçteyim. Bir an iyiyken bir an ağlıyor olmak normal değildir. Hoşnut değilim bu halimden sadece zamanın duygularımı dindirmesini bekliyorum.
Böyle bir şeyi bu kadar yoğun yaşarken bir tavrın ergence olup olmadığını düşünemiyor insan.
Ayrıca şunu da söylemek isterim ki o sıfatı hiçbir şekilde kendime yakıştırmam, yakıştıramadığım içindir zaten kırılmış olmam. Hiçbir kadın eşiyle birlikte olduktan sonra o şekilde yatakta bırakılmayı haketmez bence...
Boş ver sıkma canını özlersiniz bu arada birbirinizi anlar kıymetini.
Elbette onun da üzüldüğünü biliyorum ama yine de bir bebeği içinde hissedip onu kaybetmek bir kadın açısından çok daha farklı. Bunu anca aynısını yaşamış bir kadın anlayabilir. Ben normal görmüyorum zaten kendi halimi. Üzüntülü bir süreçteyim. Bir an iyiyken bir an ağlıyor olmak normal değildir. Hoşnut değilim bu halimden sadece zamanın duygularımı dindirmesini bekliyorum.
Tabi anne olmadan anlamamiz mumkun degil. Objektif olarak 3. gozle yorum yapinca ortaya bu cikti. Birbirinize destek olmalisiniz iki taraf da. Demem o ki küslügün , tribin sirasi degil. Gecici bi durum bu. Eminim özleyeceksiniz birbirinizi.
ikinizde zor zamanlardan geçiyorsunuz.hatalardan ders çıkarıp bundan sonrası için ikinizinde dikkatli davranmanız gerektiğini söyle.sende bidaha faceden laf sokma çok çocukca olmuş.bide herkesin dikkatini çekmenize gerek yok sorunlarınızın olduğunu faceden duyurur gibi olmuş eşin bu konuda haklı.tabi yatakta seni öylece bırakmasıda onun kabalığı olmuş.dediğim gibi hatalar karşılıklı.üzülme düzelir ama artık sen haksızsın ben haklıyım dememeniz gerekir.bundan sonrası için konuşun
ben eşime bir konuda kırıldığımda bir kez söylerim sonra sessiz kalırım.eşim ilk önce haklıyım der yada bunda alınacak bişey yok sen abartıyorsun der.eğer ben car car bağırırsam daha beter kendini haklı çıkarır.sonradan huyunu iyice öğrendim ben ne zaman sessiz kalırsam hatasını anlıyor.özür diliyor.sende öyle dene.kırıldığını söylemişsin şimdi hiç tekrar konuyu açma bekle.bakalım ne yapacakaslında faceden yazdığım şey o kadar dolaylıydı ki ondan başka bir başkasının anlaması imkansızdı. ama tabi ki bu konuda hatalıyım, keşke yazmasaydım ancak bazen düşünemiyor işte insan... hak hukuk meselesi değil de keşke yaptığı şeyin hoş olmadığını kabul etse... ona göre onun hareketi kırıcı değil... keşke anlasa...
zaten şu an ayrı şehirlerdeyiz, ben ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye. arayayım mı aramayayım mı hiç bilmiyorum. bu konuyu açmayacağım tekrar, sessiz kalmak bence de mantıklı. konuşursak da istemesem de uzak konuşacağım çünkü kırıldığımı anlamalı ve hareketinin hoş olmadığını görmeli.ben eşime bir konuda kırıldığımda bir kez söylerim sonra sessiz kalırım.eşim ilk önce haklıyım der yada bunda alınacak bişey yok sen abartıyorsun der.eğer ben car car bağırırsam daha beter kendini haklı çıkarır.sonradan huyunu iyice öğrendim ben ne zaman sessiz kalırsam hatasını anlıyor.özür diliyor.sende öyle dene.kırıldığını söylemişsin şimdi hiç tekrar konuyu açma bekle.bakalım ne yapacak
ayrı şehirlerde olduğunuzu bilerek dedim zaten canım konuyu açma diye.arama bekle o arasın ama oda aramazsa aramıyorsun diye arayıp sitem etme.eğer aramazsa ararsın konuşmasına göre hareket edersin.erkekten küt canım ya öyle hemen dank etmiyor kafalarına herşey.zaten şu an ayrı şehirlerdeyiz, ben ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye. arayayım mı aramayayım mı hiç bilmiyorum. bu konuyu açmayacağım tekrar, sessiz kalmak bence de mantıklı. konuşursak da istemesem de uzak konuşacağım çünkü kırıldığımı anlamalı ve hareketinin hoş olmadığını görmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?