- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
ben o kadar çok konuştum ki.söylediklerinizi söyledim.üzülüyorum kırılıyorum dedim.evlilikten soğuyoruz.böyle olmasın dedim.ama onun aklı okadar havalarda ki beni ciddiye bile almıyor.abartıyorsun diyo.yanıma gelip iki espriyle gönlümü alıyor, özür diliyor.kötü niyetim yoktu diyor.o an o kadar güveniyorum ki ona gülümsemesi o kadar sıcak geliyor ki dayanamıyorum.1 ay sonrada olsa ilk kavgada gene aynı şeyler.çirkefleşiyor resmen işkence gibi oluyor.bağırıyor çağırıyor.bana karşı içinde ne varsa kusuyor suratıma.dayanamayıp bende bağırıyorum.ben susmayınca daha çok büyüyor olaylar.haydiiii.sonra gene aynı barışma.sinirlenince söyledim ciddi değildim gibi laflar.ama dün bardağı taşırdı artık resmen üstüme yürüdü.küfürler hakaretler.ama bir şey yapmadı.yapamaz da.sadece ağrıma giden kendinin benden ne fazlası var ki bana bunu yapmaya cesaret eder.maaşlarımız statülerimiz aynı.bana babam böyle davranmadı.helede paramı kazanırkan bir de o parayla ortak hayat kurarken, o istediği arabaya binsin mutlu olsun yüzü gülsün diye ben kendimden rahatımdan kısarken(tamam o arabaya bende biniyorum ihtiyacım olduğunda.ama süren hep o.sıfır araba diye izin vermez ben bizi zorlamayacak daha uygun bi araba istedim hep.kendi zevki için aldı,çocuk gibi sevindi.o mutlu olunca bende mutlu oldum.) bana bir de böyle sevgisizce sanki zorla evlenmişiz ben peşini bırakmamışım gibi davranması gücüme gidiyor.hep fedakar olmak alttan almak ben değil o gülsün o doysun o alsın demek hep karşındakini düşünmek yoruyor işte böyle.üffff karışık duygularım işte.ama gitmeyeceğim evden.onun olduğu kadar benim evim.
hı bu arada tartışma neden çıktı biliyor musunuz? şalgam vardı elimde- bizim koltukların halının rengi de beyaz açık renk hep-elime değdi "yaa dikkat et aşkım"dedim.sonra gözünü ayırdı sinirli sinirli baktı.bende o bakıştan bir gıcık kaptım ki."yeter artık sinirlendiğinde bana öyle bakma böyle bakınca sinir oluyorum" dedim.vay efendim dökse ne olurmuş!bu kadar bağırmışım.oysa ben bakışına kızmıştım sadece suç bana kaldı.mal düşkünü oldum bir de.böyle ev eşyalarını ne kadar seviyormuşum.karşılıklı cevaplar, eski kavgalar açıldı ,derken iplerkoptu zaten
."yeter artık sinirlendiğinde bana öyle bakma böyle bakınca sinir oluyorum"
bunu şu şekilde söylemeliydin..
."yeter artık sinirlendiğinde bana öyle bakma böyle bakınca korkuyorum"
Kavga sırasında tepkini elbette göster ama bunu zaten sinirli yapıda olan birini iyice kışkırtarak yapma tatlım.İlk yıl çok zor geçiyor.Her iki tarafında törpülenmesi zaman alıyor.Umarım sizde başarır ve bu dönemi atlatırsınız.
bizde eşimle birbirimizi çok severek evlendik.seninde dediğin gibi benimde eşim çok kibar nezaketli kendini insanlara hayran bırakan biridir bende buna aşık olmuştum zaten.ama sinirlenince içinden canavar çıkıyor ne beni ne anne babasını görmüyor bağırıyor deliriyor diyeyim sana.bizde ilk yıl cicim aylarında çok kavga ettik hemde çoook gereksiz şeyler için bunlar herkeste oluyor ne yazıkki.erkekler baskın olmak istiyorlar bende senin gibi inadına yapardım bağırdığında bende bağırırdım o zman ne dediğini duymazdı 3 yıllık evliyiz bu sene biraz daha ii durumdayız.arkadaşlarında dedikleri gibi kışkırtmamak susmak gerekiyor ama bende sinirli bi yapıya sahibim ve haklıysam beni eziyormuş gibi geliyor ve susamıyorum hala bende karşılık veriyorum hemde kışkırtırcasına ama zamanla düzeleceğini insanların birbirine uyum sağladığını düşünüyorum artık ki bende niye evlendim boşanayım diye çok düşünmüştüm ama yıllar geçtikçe eşlerde evlilikte olgunlaşıyor ve ben daha ii olacağımıza inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?