kalbim paramparça

idil38

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
33
2
18
Fransa
merhaba arkadaşlar sizlere hem içimi dokmek istiyorum hem bu ayrılık acısını atlatmak iderteşmek istiyorum oncelikle yurt dışında yaşıyorum o yüzden bir yalnışım olursa kusura bakmyın . Benim 7 yıldır süren bir birlikteğim oldu ailelerimizde bu durumu biliyordu ve her iki tarafta olumlu bakıyordu . Biz bir kaç kez ayrılıp barıştık 3 kez terk edildim ve sevdiğim için affetim en son haziran ayında sevgilim askerdeyken ayrıldık ben ayrılmak istemiştim çünkü sevgilim
çok değişmişti hiç bir mesajıma cvp vermiyordu facebookta çevrim içiydi goruyordum arkadaşlarının resimlerine paylaştıklarına yorum yapıyordu ama benim atığım mesajlara cvp vermiyordu , telelonlarda çok soğuktu ben zorla konuşturuyordum ve ayrıldık fakat barışmak istedi ve tekrar konuşmaya başladik . Askerliği bitti 3 hafta oldu geleli ilk haftasi herşey normaldi snra 1 hafta konuşmadık ben dayanamadım yazdım oda bana ayrılmak istediğini soyledi ben yurt dışında yaşıyorum evlenince o buraya geleckti oyle anlaşmıştık ama o vazgeçti sana daha fazla ümit veremem ben oraya gelemem ailemim burda bana ihtiyaci var derdi annesi yıllardır hasta psikolojik tedavi gorüyor bu sefer durumu biraz daha ağırlaşmış bu süreci birlikte atlatabilirdik yıllardır oyle yapıyorduk ztn benim için bu ayrılmak için bir sebeb değil ki çok canım yanıyor

Demekki senin sevdigin kadar sevmemis ..

Sevseydi herseyi senle yasamak isterdi , sevseydi zor zamanjnda iyi zamanindada seni yaninda isterdi ..

Sende unut , hayatina bak ..
Ne hayati tek erkek o , nede son ..

Herkes aynı sevmiyor maalesef. Daha fazla zaman kaybetme bence. Sürekli gidip gelir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…