- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
nikah arkadaşımın nikahıydıFlört, Nikah,heyecan, şehir kafamda deli sorular...
Bazen sacmalamak da guzeldir :) akisina birakin stres yapmayin. Bol sans diliyorum size umarim cok cok guzel gecer ❤ heyecaniniz bana bile gecti :) guzel heyecanlar bunlar.
plansızlık en güzeli.
ne kadar çok kurarsanız kafanızda yan yana gelince şimdi şunu yapacaktım demekten anı kaçırırsınız.
ahh inşallahhhNe güzel heyecanlar bunlar, kalbiniz hep pıt pıt atsın aşktan ya , saçmalayın gitsin arada bir şey olmaz.
Karşıdakinin uzaylı değil de 2 gözü 2 kulağı olan bir insan olduğunu düşünürsen rahatlarsın.Kendini bu kadar kaptırma bırak o gerilsin.Merak etme 2-3 buluşma sonra nr kadar abarttığını kendinde anlayacaksın.Bu arada nedense otel gözüme aşırı çarptı ilk günden dikkat et kız
Belli olmaz valla sen şuan baya heyecanlısın,hadi gidek çay içek dese......otelde o kalacak, ben zatem bulunduğum şehirde ailemle kalıyorum ☺
ama plan yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi:)) gelince şöyle derim yemek yerken bunu söylerim:))) adam pat diye öpse kalırım öyle ama
yaşadığım yer çok küçük zaten bunu da gayet iyi biliyor bide bazen şey söylüyor senin tepki vermenden çekiniyorum her şeyi kolay söylemiyorum falanBelli olmaz valla sen şuan baya heyecanlısın,hadi gidek çay içek dese......
e iyi de karşınızdakinin ne diyeceğini bilmeden ne söyleyeceğinizi planlamak gereksiz yük değil mi : )
bence kendinize bunu yapmayın, adam gelene kadar cidden yorgun da düşersiniz bu düşüncelerden.
iyiye güzele odaklanın ve akışta kalın..
umarım çok keyifli geçer zamanınız
Adamın telefonuna çay dökersen heyecandan amannn hee balkondan fırlatma bunun haricinde ne yapıyorsan yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?