• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimde kin var...

Sen icini rahat tut aeana mesafe koy senin kim oldugunu anlasinlar dengessizler meeak etme onlarda coluk cocuk yetistiriyolar cocuklarindan cikad sana yaptiklari cok sinirlendim ya

Canlı cenaze olacağına onlara laflarını yedir! Amaçları seni mutsuz, ruhsuz, kavgacı bri yapmak olma.. Kilo mu demişler ver gitsin, sinirli mi demişler sallama. Bak kendine, bir süre sonra eşin görecek ki ablaları hep kavga, gıybet, fesatlık modundalar sense evinde 2 çocuğunla huzurlu pozitif. Aklı olan insan ne tarafı tercih edeceğini bilir.
Görümcelerine gelince gitme özel günlerde de. Kavga etmek istemiyorum sen ve çocuklar istediklerinde grüşebilir, evime de gelirlerse ağırlarım ama ben gitmem de. Net çizgilerini çek ve bir daha ne kavga et ne muhattap ol. Bu erkekler hep böyle galiba, görümceler ne zevk alıyorlar fitne sokmaktan kendileri hiç gelin olmayacak sanki Allah sana sabır eşine de aydınlanma versin. Haddim değil belki de yakın çevremden bilirim böyle olayları, sen iyi oldukça onlar kuduruyorlar. Sevgiler,

bak ben sana bişey anlatayım arkadaşım. çok sinirli olduğum bir gün görümceye 'gördük abinle ilişkinizi' dedim. bunu da şunun üzerine söylmiştim sürekli bana hava atıyodu abicim şöyle en çok beni sever falan. sonra biz tartışmıştık eşimle ve o da hiç abisinin yüzüne bakmamış o süreçte falan. neyse aradan gün geçiyor hanımefendi benim bu lafımı unutmuyor kin tutup karalar bağlıyor ve minenet de bizim ilişkimiz için 'gördük ilişkinizi' dedi diyor. eşim de 'herkesin düşüncesi farklı' diyor. ben bunu yazışmalardan okuyorum. sadece bu olaydan dolayı bi müddet evden ayrıldım her tartışmada eşimin yüzüne vurdum. sen nasıl benden el gibi bahsedersin diye. hani bi arkadaş demiş ya ağzına ederim diye. ortalığı ayağa kaldırdım. oymuş bundan sonra kimsenin sesi çıkamadı. ben karısıysam bana sarılıp yatıyosa güveniyosa benim hakkımda kim olursa olsun böyle konuşamaz el miş gibi davranamaz. deseydi ki yok yanlış anlamışsın ben kimseye sataşmazdım. ama ortayı bulmaya çalışırken benim hakkımı savunmuyosa herşeyi hak eder. görümceyi zaten bi daha hiç görmedim.:) kaç sene geçmiş evlilkte hala karın şöyle böyle birazcık delirmek iyidir.:)

keşke 2. çocuğunu yapmasaydın..zaten sorunlu bir aile..kalbinde kin olması çok doğal çünkü söylenen sözler çok çirkin..eşinin buna göz yumması dahada çirkin...

Bencede el kizisin yani.. Ama bu hakaret etmelerini gerektirmez tabii.. Esin neden tepki vermemis bu soylediklerine.. Seni bosatmak istiyorlar belliki disardaki kizlardan bahsettiklerine gore.. Seni cok iyi anliyorum ama az kafani kullan.. Sen mutsuzsuz huzursuzsun kimin haberi var? Kimsenin herkes mutlu mesut yasiyor dimi? Kocani karsina alip duzgunce konusacaksin ve bir daha o taraf hakkinda konusmayacaksin.. Bi derdin varsa burda gel anlat.. Burdakiler dinler ama kocana dertlenme.. Ben careyi oyle buldum.. Kocamin tarafi hakkinda birsey demiyorum kendi dersede fazla yorum yapmadan konuyu kapatiyorum.. Oturup konustum tabii bundan once.. Aramuza baska kisilerin girmemesi gerektigini ve evlatlarimiz icin kendimiz icin yasamamis gerektigini anlattim.. Huzursuzlugumuzdan kimsenin haberi olmadigini ve hayati kendimize zehir etmek oldugunu filan.. Dene canim bise kaybetmezsin.. Kart gorumcelerinide Allaha havale ediyorum sende oyle et.. Bunlari her gun ise guce gondereceksinki kimseye bulasmasinlar.. Sunu dusun.. Kendi hayatlari yeterince guzel degilki seninkinide bozmaya calisiyorlar denekki ;)

Keske icinizde tutup baska sebepten birden kavga cikaracaginiza sakin olmaya calisip -Bu durumda sakin kalmak zor olur ama- konusmalari okudugunuzu görümcelerinizin laflarina cok kirildiginizi ama en cok esinize kirildiginizi onu neden savunmadigini sorsaydiniz.

Emin olun onlar kendi evlerinde mutlu degiller kocalarindan deger gormuyorlar sizde görmeyin istiyorlar. Allah islah etsin ne diyeyim. Allah tan korkan birin kari kocanin arasini bozmanin ne kadar gunah oldugunu bilesi lazim.

Inanamıyorum eşin nasıl karısına laf söyletmiş ya? Nasıl bu lafların altında kalmış?!

Ben olsam yüzlerine bakmam. O lafları tek tek yediririm. Terbiyesizler! Ne kötü kalpli insanlar!

suç sadece görümceler de değil ki onları konuşturan eşinizde.
tabirimi mazur görün ama köpeye bile sahibinden dolayı hürmet ediliyor, eşiniz sizi hiç tutmamış ki yazık.
yapılacak bir şey yok o sözleri unutacaksınız, unutmam derseniz de ayrılık maalesef.
güzel giden bir evliliğiniz varsa yazık etmeyin derim.

kendi derdim aklıma geldi. yıllar önce o zaman henüz gelinimiz olmayan şu anki gelinimizin benim için yazdıklarını okumuştum telefonda. ne sözler ne laflar ki abime ne olur nişan yapın diye yalvarıyordum o zamanlar, abim istemiyordu sorunlar vardı neyse.
aradan 10 yılı aşkın zaman geçti ama ben asla o mesajları unutmadım ama yapacak bir şey de yok.

Derdimi paylastiginiz icin saolun gerçekten hafifledim sanirim destek gormek iyi geldi.Yorumlar genelde esimi kiniyor evet ben de kirginim esime fakat soyle ki esim kendine karsi yapilan elestirilere de sessiz çünkü öyle öğrenmiş ailenin en küçüğü olduğu için cevap veremezmis.Aslinda bu son olaylara kadar böyle degildik hatta bana hediyeler aldigi eviyle ilgilendigi icin ablalari esimi de kilibik ilan etmişti.Fakat bu son olaylarda ben alttan almayip tepki gosterip artik yeter deyince maalasef evimizde huzur falan kalmadi. Esimin ve ailesinin degismeyecegi ortada önemli olan benim ve cocuklarimin huzurlu olmasi.Ben sadece eski ruh halimi geri istiyorum.Bu kin dolu kavgaci ruh hali bana ait degil ve böyle hic mutlu degilim.Hicbir sey yok gibi de davranamiyorum cunku yasadiklarim yenilir yutulur seyler degil.Onlar zaten kendi havasinda mutlu mesut yasayip eglenirken ben her dakika dusunceler icindeyim.Esime de mudehale etmeyecegim kararliyim cunku cocuk degil her seyin farkinda.Herkes kendine yakisan tavri sergiliyor ben de bana yakisan sekilde bu olaydan siyrilmak istiyorum...

Benim eşime ailesi benimle ilgili olumsuz laf söyleyecek ha? Abbbaavvvvvv...

Ailesinin değil, direkt eşinizin karaktersizliğiyle alakalı bu durum. İnsan karısını arka almaz mı ya? İnsan komşunun çocuğunu arka alırda karısısınız siz yahu.

Selam arkadaslar derdimi kisaca anlatayim.8 yillik evliyim biri 7 yasinda digeri 8 aylik iki oglum var.Esimin ailesi ile genel anlamda hep sorunlarim vardi.5 gorumcem var.Kalabalik bir aile gerci benim hayalimdi kalabalik mutlu bir aile olmak fakat olmadi.Aile baglari gorunurde cok sıkı ve aileye sonradan dahil olan herkes onlar icin el.Kesinlikle belli bir duvarlari var ve onlari asmak imkansiz.Ben de bunu hic kabullenemedim hep cok zoruma gitmistir neden el olayim ben artik yuva kurmusum o ailenin bir ferdi olmaliyim diye dusundum.Senelerdir evimizin huzuru hep bu konulardan kacti yoksa baska derdimiz yok cok şükür.Ikinci dogumumu yaptigimda esimin telefonunda bir sey bakarken yanlislikla esimin ablalariyla watsapta olusturduklari guruptan konusmalarini okudum ve o gunden beri icim öldü desem yeridir.Tamam beni sevmediklerini biliyordum ama bu kadar nefret ettiklerini bilmiyordum.Agiza alinmayacak hakaretler etmisler.Kilolarimla, ailemle akliniza gelecek her seyimle dalga gecmisler.Esime surekli elin kizi diye telkin edip disarisi kadin dolu demisler.Bunlari okuyunca 2 gun belli etmedim ama cok agladim.Hatta bebek gormeye geldiler en iyi sekilde agirladim fakat lohusaligin verdigi hassasiyetle daha fazla dayanamadim ve bir gece alakasiz bir seyden esime patladim.Cok siddetli kavga ettik.2 ay kadar kus kaldik ki esim cok inattir.O siralar sutum cok azaldi yasayan ölu gibi dolastim cok zor zamanlardi.Bosanmanin esiginden donduk ama ben o zamandan beri hala icimden bu laflari söküp atamadim.Hala evliligimiz eskisi gibi olamiyor.Ne zaman ailesiyle ilgili sorun olsa dayanamayip konuyu o laflarina getiriyorum ama esim ablalarina laf soyleyince cok tepki gösteriyor.Eskiden daha sabirli ve soylediklerini az cok olcen biriyken simdi icimde onlara karsi kin olustu ve agzimi acinca kendimi durduramiyorum.Ozel gunlerde mecburen gorusuyorum ama onlar tenezzul edip evimize gelmiyor sebebi de benmisim sözde!Esimin gozunde onun aile iliskilerini kiskananan, cocuklarimi ailesinden uzak tutan,gecimsiz biri olup ciktim.Nasil basardilar inanamiyorum ama ben eski ben degilim artik.Cok sinirliyim, bu durumdan nasil kurtulacagimi bilemiyorum.Lutfen yardimci olun sizce bunlari nasil unutabilirim biktim bu huzursuzluktan...
Ben anlamiyorum bu insanları insallah o ablalarini kapi disari ederlerde görürler günlerini resmen se...f yoksunu insanlar.

Benim eşime ailesi benimle ilgili olumsuz laf söyleyecek ha? Abbbaavvvvvv...

Ailesinin değil, direkt eşinizin karaktersizliğiyle alakalı bu durum. İnsan karısını arka almaz mı ya? İnsan komşunun çocuğunu arka alırda karısısınız siz yahu.
Cok dogru tespit vallahi. Eşi karaktersiz soylemeyin öyle diyememis

Hata esinde bu bir.

Ve gercekten cok buyk bi cikmazin icindesin. Allah yardimcin olsun..

Esinizin ailesinin yaptigi cok cok yanlis.
Ancak bunlari yazacak, soyleyecek gucu esinizden bulmuslar.
Elbetteki hatalilar ancak esiniz onlardan da hatali.
Umarim bu durumu birbirinizi uzmeden esinizle halledersiniz.

Aslina bakarsaniz ben de esime kirginim yalniz ailesini o kadar iyi taniyorum ki esim beni savunsa bile insani konusarak oldurebilirler o derece yani.Basa cikmak imkansiz ki esim kendiyle ilgili konularda bile cevap vermez gecistirir ya da susar.O yuzden esimin karaktersiz bir insan olduguna katilmiyorum fakat cok hatali.Ailesi zaten benim icin tamamen bitti.Cocuklarimun hatirina ozel gunlerde görüşürum o kadar.Cunku unutamiyorum...

Aslina bakarsaniz ben de esime kirginim yalniz ailesini o kadar iyi taniyorum ki esim beni savunsa bile insani konusarak oldurebilirler o derece yani.Basa cikmak imkansiz ki esim kendiyle ilgili konularda bile cevap vermez gecistirir ya da susar.O yuzden esimin karaktersiz bir insan olduguna katilmiyorum fakat cok hatali.Ailesi zaten benim icin tamamen bitti.Cocuklarimun hatirina ozel gunlerde görüşürum o kadar.Cunku unutamiyorum...

Bir gun iliskinize disaridan baktiginizda herseyi cok farkli gormeye baslayacaksiniz. O laflari karisina soylenmesine ses cikarmayan esinizi bosuna arka aldiginizi anlayacaksiniz.

Ama hemen degil, sonra...

Bir gun iliskinize disaridan baktiginizda herseyi cok farkli gormeye baslayacaksiniz. O laflari karisina soylenmesine ses cikarmayan esinizi bosuna arka aldiginizi anlayacaksiniz.

Ama hemen degil, sonra...
Esimi korumak degil yalnizca herkesin karakterini az cok biliyorum o kadar.Bazen bir seyleri bilsek bile gormemezlikten gelmek gerek sanirim.En azindan benim ve cocuklarimin mutlulugu icin :KK66:

Esimi korumak degil yalnizca herkesin karakterini az cok biliyorum o kadar.Bazen bir seyleri bilsek bile gormemezlikten gelmek gerek sanirim.En azindan benim ve cocuklarimin mutlulugu icin :KK66:

Haklisiniz ama bu defa da cozumu yanlis yerde ariyorsunuz. Esinizin ailesi suclanacak en son kisiler bence. Ayrica gormemezlikten gelmek tek tarafli olmamali. Ayni seyi sizin aileniz ve siz yapsaniz esiniz de gormezden gelir miydi acaba.

Esinizin fanatigi olmayin, yanlisa yanlis diyebilin.

Back
X