- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
sesinize hasret kalması için arayıp bahanelerle mesaj atmaktan vazgeçmeniz lazım önce benceek istediğim aylar sonra da olsa pişman olması hasret kalsın sesime istiyorum oysaki onu nasıl dinlerdim sohbetler
keşke bu kadar sinirli yazacağ9ınıza hiç yazmasanızyine mi sen ve şu resmen yapıştığın adam ya
ne zaman kendine adam gibi değer verip psikolojik destek alacaksın merak ediyorum? adam istemiyor işte seni, buraya aynı eksende milyon tane konu açıyorsun yazılanların hiçbirine takmıyorsun uygulamıyorsun.ne yapalım artık sana yani?
adama kaliteli bi cüzdan aldıysan kullanır tabi.ben de eski sevgililerimin aldığı iyi şeyleri kullanmaya devam ediyorum.aklıma bile gelmiyor yani özel bişey.bunlardan anlam çıkartma.en sonunda adam seni mahkemeye verip uzaklaştırma kararı falan aldıracak. hoş onu yapsa belki aklın başına gelir senin
kesinlikle adı gibi biliyor yazacağımı ama bu kez şaşırtmak istiyorum.bu kez yazmayacağım aramayacağım rüzgar o zaman benden yana eser mi dersiniz?Adı gibi biliyor sizin dayanamayıp yine arayacağınızı
Keşke bu kadar taviz vermeseydiniz
Keşke aramasanız
O size yalvarsa...
Kesinlikle eserkesinlikle adı gibi biliyor yazacağımı ama bu kez şaşırtmak istiyorum.bu kez yazmayacağım aramayacağım rüzgar o zaman benden yana eser mi dersiniz?
evet tek istediğim huzur diyor çok araştırıyorum internetten kitaplar aldım okuyorum bu kez başaracağım nadas şart diyorum.ama öyle bir bitti asla olmaz dedi kiSadece mesafe , bakın byle yaparak bir yere varamazsınız adam en sonunda sizden nefret edicek. Enerji akışını bozuyorsunuz nadas şart ! Ölü taklidi yapın aramayın sormayın gerekirse radikal kararlar alıp tel numarınızı değiştirin ama önce bunu kendiniz için yapın bu tarz adamlar huzur ister siz ise yük oluyorsunuz... Sizi özlemesine fırsat verin. Ağlak olmayın dik durun kafi gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
keşke bu kadar sinirli yazacağ9ınıza hiç yazmasanız
evet ne zaman unutuluyorlar o zaman çalıyorlar kapımızı.zaman çabucak geçse bu yükü atsam üzerimden keşke.benim önceki sevgilim,kendisi beni elde etmek için her haltı yaptı daha sonra ben ona çok feci şekilde bağlandım her türlü kötü huyu vardı uyuşturucu vs her şey. Yine de her öğle arasında onu görmek için hazırlıkta olmama rağmen merkez kampüse giderdim yürüyerek. 3 ay devam etti böyle. sonra soğudu birden. bende de aşk konusunda gurur hiç yok ararım mesaj atarım çekinmem. tek mesajla ayrıldı engelledi gitti. 2 ay falan kendime gelemedim. ama atlattım sonuçta. domuz gibi inatçıydı asla ne yazdı ne aradı okulda görünce kafasını çevirdi.
Yaklaşık 1 yıl geçti aradan. ben şimdiki sevgilimi buldum. her yönden beni mutlu eden benim hayal bile edemeyeceğim kadar iyi biri ve biz ne zaman mutlu olduk bu kişi ortaya çıkıp "yassy çok pişmanım" demeye başladı. ben mutlu olduğum an sanki bozmak zorundaymış gibi aradı mesaj attı.
bu tipler böyle. siz ne kadar acı çekseniz de aramaz sormaz. ama siz ne zaman mutlu olursunuz,hayatınıza birini alır aşık olursunuz o işte o zaman yediremez kendisine sizin hala ondan vazgeçmediğinizi düşünür arar sorar.
yerinizde olsam asla ne arar ne sorarım. her yerden de engellerim. bir yerden sonra unutuyor insan. karşınıza yeni insanlar çıkıyor. başkalarının peşinde dolanıp kahrını çekecek kadar uzun bir hayatım olmadığını fark ettim ve size de tavsiye ederim.
evet tek istediğim huzur diyor çok araştırıyorum internetten kitaplar aldım okuyorum bu kez başaracağım nadas şart diyorum.ama öyle bir bitti asla olmaz dedi kisizce doğru yolda mıyım sonuç alır mıyım nadasla?
Allah sizden razı olsun bu değerli içten yorumunuz için ne yapacağım biliyor musunuz? telefondan bu yorumu çekip her mutsuz hissettiğimde açıp okuyacağım o derece moral verdiniz bana.yanımda olsanız boynunuza sarılır gözyaşlarına boğulurdum.Kesinlikle alırsın , onun bitti demesiyle bitmez, daha doğrusu ilişkiler bitti gidiyorum demeyle bitmez uzatmalar mutlaka olur fakat soğukkanlı olmalısınız siz ona gittikçe o kaçar , kaçan kovalanır unutmayın...Sadece artık pes etmiş gibi davranın onunda nasıl yaparsınız ''Sıfır iletişimle'' Bu adamın tek başına kalması aşrt duygularını dinlemesi içine yönelmesi şart. Şuan kabuğuna çekilmiş durumda ama inatla onu kabuğundan çıkarmaya çalışırsanız bu adam o kabuktan çıkmaz. Yani atacağınız her adım (mesaj , arama vb.) onun size dönme süresini uzatır. Ama ne kadar çok uzak durursanız o kadar hızlı dönecektir size emin olun ''Korkmayın , içinizde ki güce güvenin'' Ona tek alışan siz diilsiniz o da size alıştı emin olun ama ona sadece fırsat verin. Fark etmesi adına.
istemsiz güldüm hakkaten öyle olmuş farkında değilim içimden nasıl geçiyorsa onu yazıvermişim :)Yalnız başlık çok arabesk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?