kalbimde sigara izmariti söndürdü arkasına bakmadan gitti.

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
arkadaşlar sinirli değilim sadece çok üzgün çok kırgınım.onu çok sevmiştim o da beni seviyordu öyle diyordu en azından ama yavaş yavaş soğdudu aramaları azaldı zaten meslegi gereği çok stresli askeriyede bu arada.en son geçen hafta sonu buluştuk burda hatta konu açmıştım onun için çok çok soğuktu istemiyorum dedim bitti dedi sen istiyorsun diye görüşüyoruz dedi
ama dikkatimi çeken şey hediye aldığımüzdanı hala kullanıyordu.bir değeri yok mu senin için bir yabancı almış gibi mi kullanıyorsun dedim evet dedi anlamı yok dedi.ama çantasında fotoğrafım ve onunla buluşmaya ilk giderken peçeteye ayzdığım not hala duruyordu.
ben zaten iyi bir dönemden geçmiyorum moralim bozuk sen de tuz biber oldun dedi.dedim ki normal olmyan bir dönemden geçerken adığın bu ayrılık kararı doğru mu sence dedim bilmiyorum dedi doğru olsa da olmasa da bu kararı aldım dedi.ama sen dayanamazsın biliyorum en fazla 5 gü dayandın dedi ne düşündün ben 5 gün aramayınca dedim blöf yapıyor dedim dedi.zaten eğer yanlış bir karar olsa da bu ayrılık kararım sen yanlış olduğunu anlamam için fırsat vermeyeceksin dedi.ama bu insan anı zaman da şunları söylüyor senin kadar iyisini bulamayacağıma eminim çok yönden uyuşuyoruz tam evlenilecek kızsın ama anlaşamıyoruz ben benim yükümü alacak birini itiyorum dedi ama onun yükünü almam için de bana fırsat vermedi inanın.
birkaç gün sonra ben ona mesaj attım tamam madem istediğin bu ayrılıyprum seni de affediyorum kendim huzuru bulmak için dedim o mesaja hiç cevap yok
neyse şu an bana çok yakın aramızda 10 km var görüşmek istemiyor ondan 200 tl borç almıştım mesaj attım istersen elden veriririm istersen banka hesabına dedim net kısa bir mesaj "istemiyorum"
gelecek umudum kalmadı zaten artık
tek istediğim aylar sonra da olsa pişman olması hasret kalsın sesime istiyorum oysaki onu nasıl dinlerdim sohbetler ederdik saatlerce ama hepsi bitti.
sizce pişman olur mu hata yaptım affet demesi için bu süreçte nasıl davranayım ALLAH için yardım edin bana
bu şekilde ayrılıp da asla asla bu adam pişman olmaz özür dilemez dönmez dediğiniz birileri döndü mü?
sonrası umrumda değil tek isteğim pişman olması.

yine mi sen ve şu resmen yapıştığın adam ya
ne zaman kendine adam gibi değer verip psikolojik destek alacaksın merak ediyorum? adam istemiyor işte seni, buraya aynı eksende milyon tane konu açıyorsun yazılanların hiçbirine takmıyorsun uygulamıyorsun.ne yapalım artık sana yani?
adama kaliteli bi cüzdan aldıysan kullanır tabi.ben de eski sevgililerimin aldığı iyi şeyleri kullanmaya devam ediyorum.aklıma bile gelmiyor yani özel bişey.bunlardan anlam çıkartma.en sonunda adam seni mahkemeye verip uzaklaştırma kararı falan aldıracak. hoş onu yapsa belki aklın başına gelir senin

keşke bu kadar sinirli yazacağ9ınıza hiç yazmasanız

Adı gibi biliyor sizin dayanamayıp yine arayacağınızı
Keşke bu kadar taviz vermeseydiniz

Keşke aramasanız
O size yalvarsa...
kesinlikle adı gibi biliyor yazacağımı ama bu kez şaşırtmak istiyorum.bu kez yazmayacağım aramayacağım rüzgar o zaman benden yana eser mi dersiniz?

Sadece mesafe , bakın byle yaparak bir yere varamazsınız adam en sonunda sizden nefret edicek. Enerji akışını bozuyorsunuz nadas şart ! Ölü taklidi yapın aramayın sormayın gerekirse radikal kararlar alıp tel numarınızı değiştirin ama önce bunu kendiniz için yapın bu tarz adamlar huzur ister siz ise yük oluyorsunuz... Sizi özlemesine fırsat verin. Ağlak olmayın dik durun kafi gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

benim önceki sevgilim,kendisi beni elde etmek için her haltı yaptı daha sonra ben ona çok feci şekilde bağlandım her türlü kötü huyu vardı uyuşturucu vs her şey. Yine de her öğle arasında onu görmek için hazırlıkta olmama rağmen merkez kampüse giderdim yürüyerek. 3 ay devam etti böyle. sonra soğudu birden. bende de aşk konusunda gurur hiç yok ararım mesaj atarım çekinmem. tek mesajla ayrıldı engelledi gitti. 2 ay falan kendime gelemedim. ama atlattım sonuçta. domuz gibi inatçıydı asla ne yazdı ne aradı okulda görünce kafasını çevirdi.

Yaklaşık 1 yıl geçti aradan. ben şimdiki sevgilimi buldum. her yönden beni mutlu eden benim hayal bile edemeyeceğim kadar iyi biri ve biz ne zaman mutlu olduk bu kişi ortaya çıkıp "yassy çok pişmanım" demeye başladı. ben mutlu olduğum an sanki bozmak zorundaymış gibi aradı mesaj attı.

bu tipler böyle. siz ne kadar acı çekseniz de aramaz sormaz. ama siz ne zaman mutlu olursunuz,hayatınıza birini alır aşık olursunuz o işte o zaman yediremez kendisine sizin hala ondan vazgeçmediğinizi düşünür arar sorar.

yerinizde olsam asla ne arar ne sorarım. her yerden de engellerim. bir yerden sonra unutuyor insan. karşınıza yeni insanlar çıkıyor. başkalarının peşinde dolanıp kahrını çekecek kadar uzun bir hayatım olmadığını fark ettim ve size de tavsiye ederim.

bir milyonuncu kez açılan konuya bir milyonunca kez aynı şeyler yazılacak, aynı nasihatler, güzel sözler söylenecek..
ama bir gözden girip diğerinden öylece çıkacak.1 hafta sonra aynı konu tekrar açılacak.
yazık size, adamı tacize giriyor bu yaptığınız farkında mısınız? tedavi de olmuyorsunuz.
illa beni seveceksin deyip kızın peşine düşen adamı nasıl zorba bulursam, sizin gibi kadınları da bir çeşit zorba buluyorum.

evet tek istediğim huzur diyor çok araştırıyorum internetten kitaplar aldım okuyorum bu kez başaracağım nadas şart diyorum.ama öyle bir bitti asla olmaz dedi ki sizce doğru yolda mıyım sonuç alır mıyım nadasla?

keşke bu kadar sinirli yazacağ9ınıza hiç yazmasanız

ne yazayım canım kardeşim? o kadar yazıldı konuna hangisini ciddiye alıp uyguladın? hiçbirini. ayrıca yorum gelsin diye konu açtıysan elbet yazarım öteki türlü kimlerden yorum istiyorsan sadece onların adını yaz o zaman

burada çok güzel
evet ne zaman unutuluyorlar o zaman çalıyorlar kapımızı.zaman çabucak geçse bu yükü atsam üzerimden keşke.

Kesinlikle alırsın , onun bitti demesiyle bitmez, daha doğrusu ilişkiler bitti gidiyorum demeyle bitmez uzatmalar mutlaka olur fakat soğukkanlı olmalısınız siz ona gittikçe o kaçar , kaçan kovalanır unutmayın...Sadece artık pes etmiş gibi davranın onunda nasıl yaparsınız ''Sıfır iletişimle'' Bu adamın tek başına kalması aşrt duygularını dinlemesi içine yönelmesi şart. Şuan kabuğuna çekilmiş durumda ama inatla onu kabuğundan çıkarmaya çalışırsanız bu adam o kabuktan çıkmaz. Yani atacağınız her adım (mesaj , arama vb.) onun size dönme süresini uzatır. Ama ne kadar çok uzak durursanız o kadar hızlı dönecektir size emin olun ''Korkmayın , içinizde ki güce güvenin'' Ona tek alışan siz diilsiniz o da size alıştı emin olun ama ona sadece fırsat verin. Fark etmesi adına.

Allah sizden razı olsun bu değerli içten yorumunuz için ne yapacağım biliyor musunuz? telefondan bu yorumu çekip her mutsuz hissettiğimde açıp okuyacağım o derece moral verdiniz bana.yanımda olsanız boynunuza sarılır gözyaşlarına boğulurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…