kalbimde sigara izmariti söndürdü arkasına bakmadan gitti.

Açtığın başlıktan hayata bakış açın belli çimen öncelikle şunu uygula bence , iyi olacağım bile deme. Iyi olmak için kendine fırsat ver. Adama da kalbimde sigara söndürdün, diyorsan kaçması anormal gelmedi .
Bence bu aşk değil biraz hırs yapmış olabilir misin? Kendi başına halledemiyorsan destek al mutlaka . Burada sadece umut dolu mesajlar vermemizi istiyorsun öyle mesajlar senin moralini düzeltiyor ancak bu adamın dönme ihtimali bence çok az. Çünkü çok soğumuş gibi duruyor. En azından kendi gururunu düşün ve asla arama. Emin ol zamanla azalacak acın. Takip ediyorsan etme , numarasını sil. Tek ayrılan sen değilsin. Bende bir kaç aydır hiç iyi değilim ama kendi kendime hep şunu dedim , burda acıdan buharlaşacak gibi hissetsem de ona dönüp tek kelime yazmayacağım. Bunu yaparken senin gibi acaba döner mi diye düşünerek yapmıyorum. Bence içinde umut olduğu için kurtulamıyorsun bu adamdan. Bu gün yine ağladım m3sela ben ama yazmadım asla yazmam beni istemeyen birine. Umudum yok hem. Sende umut besleme ve tamamen bitir. Ağlaman, üzülmen hatta arabesk tadında olman bile bir yere kadar sorun değil. Sorun ona yansıttığın an başlıyor .
Seni anlamaya gayret ediyorum bende kolay sevdiklerinden vazgeçen biri değilim ama netsizliği hiç sevmiyorum . Orası cehennem gibi gelir bana. Bu sebeple ateş düştüğü yeri yaksın der çekerim eyvallahi . Kesin kararı duyana kadar kolay vazgecmem ancak bitti diyenin arkasından gidilmez be çimen. Lütfen kendine gel artık

ben geri planda durup hiç aramasam da mı aramaz beni dönmez bana

ben geri planda durup hiç aramasam da mı aramaz beni dönmez bana
Dönmesin şimdi dönünce ne oluyor ki ? Arama sorma demek için dönüyor tüm konularını biliyorum ancak döner mi ister mi onu kimse bilemez ki. Ben şahsen içimde umut barındırmayı sevmem. Ağustosta bitti benimde hem doğru düzgün bitti bile demeden gitti ancak yazmadım bitti demedin bitti mi ki diye.
Çünkü en sevmediğim şey birine olmayacak umut vermektir buna kendim dahil. O yüzden sana da döner diyemem dönmemesi belki daha iyidir

Neden bu kadar israrcisiniz?belli ki sizi sevmiyor sizde aşırı taviz vermişsiniz resmen açık açık canınızı yakmış sizi degersizlestirmis bence yanlış yoldasınız rüzgar sizden yana esmesin de zaten bence unutmalısınız zor da olsa

Verilecek en guzel nasihatli cevap budur.

Ergenliğimdeki ilişkilerimden birinde buna benzer bir durumun testini yaptım. Mesela çocuk beni aldattı, ama öyle bahaneler sundu ki-şehir farkı vardı bu arada- işte kızın babası rahatsızmış o yüzden kıza iyi davranmak istiyormuş falan filan, ben dinlemedim sorun etmedim bir süre kızgın kalıp sonra tamam dedim yanında olacağım. Sonra bir baktım ki ben buna iyi davranırken o bana çöpmüşüm gibi davranıyordu, sonra dedim kızım sen değersiz misin aptal mısın niye böyle yapıyorsun, uzak durdum, çocuk peşimden koştu deli gibi. Sonra başka biri bu durumumdayken hala diğer çocuğa karşı bir şeyler hissederken beni teselli etti, aramızda bir şeyler olmaya başladığını haber alınca diğer çocuk daha da düştü üstüme. Tabii lise öğrencisiydik küçüktük, bu cahilliği artık ölsem yapmam, çünkü gururlu bir kadın olmak nazarımda karşıma çıkabilecek her erkekten önemli. Bir bakmışsın ki, gururunu bu kadar ezdirdiğin kişi senin için hırs ve takıntı objesi olduğundan özünden çok uzaklaşmışsın sana yakışmayan şeyler yapıyorsun. Ha aşk için gururunu ayaklar altına alırsın, mesela şu anki sevgilim için çaba harcarım ayrılmak istese de, ama değecek insana. Senin durumun benim takıntı yaptığım çocuğunki gibi, eğer karşındaki gururunu bu denli ezdirmene izin veriyorsa seni sevmiyordur, bu kadar ezdiriyorsan kendini seninkisi de aşk değil takıntıdır.

Pisman olacaaaaaaak sabret

Erkekler oyle cuzdana filan anlam yuklemezler bizim gibi.. cuzdan cuzdandir yani onlar icin.. biraz oluruba birakmak lzm bazen ustune gittikce ters teper

Yapışkanca davranıyorsunuz biraz da takıntılı. Kendi değerinizi düşünüyorsunuz. Banka hesabını ver parayı yatırayım diyeceğinize hala umut fakirin ekmeği misali elden de verebilirim diyorsunuz. Bu kadar ezilmenin manası Yok resti çektiniz madem kartları görünceye kadar bekleyin ortaya atıp durmayın kendinizi

İlk konularında yazmıştım doktora gitmen gerekli diye. Yazma bir şey diyor biri, hemen cevabın yazmasam bana döner mi? Saplantılısın insan ürküyor açıkçası.

Birşeyi merak ettim,sen annen ya da babandan ayrı mı büyüdün..çocukken seni büyüten biri tarafından terkedildin mi?
Bu ayrılık acısı şuana ait olmadığını düşünüyorum..çünkü değer görmediğin birini niye bu kadar ozleyesin?içi boş bir ilişki değer yok sevgi yok saygı yok.ozlenecek birşeyi yok
Kesinlikle bir psikologa görün..kendine eziyet etme

Evet geri dönmüştü. Ama benim bütün duygum bitmişti :) Geçen zamanda aslında onu ne kadar gözümde büyüttüğümü anlamıştım.. Bomboş oturmuştum karşısında. Onun bana geri dönmemesi, benim onu bekleyişim, resmen hiç haketmeyen bir adamı gözümde kutsallaştırmış.. Düşünüp üzülmeyi sevmişim sanırım. İçimde bir "hiç" büyüyüp durmuş. Yıllar sonra karşıma çıkıp bir şeyler konuşmaya başlayınca, yaptığı açıklamalar o kadar basit, o kadar ucuz gelmişti ki.. Ne dese karşılamıyordu geçen zamanı. Vaktiyle hissettiğim şeylerin hiçbirine kefaret olamıyordu yani.. O aptal aptal ona geri döneceğimden son derece emindi. Ama ben bomboştum.
Dua ederken hayırlısını istemek gerek. Çocuktum o zamanlar. Her duamda illede onu isterdim. Hayırlısını istemek hiç aklıma gelmemişti.

Aklım başıma geldikçe dualarım değişti. Aile, sağlık ve hayırlısı için dua etmeye başladım. Sonra hayatım düzene girdi. Çok şükür eşimle tanıştım bir bebeğimiz oldu. İnşallah sizin içinde hayırlısı olsun.. Israrcı olmayın lütfen

Arkadaşınız, aileniz, yakınınız yok mu sizin farkındalığınız yok belli ki onlar da mı anlamıyor halinizi, sizin gerçekten destek almanız gerek çok şiddetli bir ayrılık anksiyetesi yaşıyorsunuz bir arkadaşımın dediği gibi size bu kadar kötü davranan birine karşı bu hisleri yaşıyor olmanız aşırı ANORMAL ve patolojik. 36 yaşındasınız, bir ergen bile sizden daha düzgün bir bilince sahiptir idrak beceriniz, kontrolünüz, mantığınız tamamen devre dışı kalmış. Kalkın, giyinin üzerinizi ve hemen doktora gidin acilen. Erkek arkadaşınızın kaçarak sizden uzaklaşma nedeni de bu, muhtemelen ayrılık korkunuzu sürekli yansıttınız, adamı daralttınız. Bu süreci atlatsanız dahi sonraki sevgiliniz de arkasına bakmadan uzaklaşacaktır. Umarım bunca insanın sözünü bu defa ciddiye alırsınız. Bu kaçıncı öneri!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…