kalbime söz geçirebilseydim keşke... birderdim var yardımlarınızı esirgemeyin ltfn.

XxX_havva_XxX

aşk bize yakıştı..
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
99
1
96
Konya
arkadaşLar konuyu yanLış yere açtıysam özür diLerim, burada yeniyim..

senağlamasenağlama arkadaşLar, yakLaşık 1 senedir biriyLe çıkıyordum,,o beni, ben onu çok seviyordumm... sonra kavgaLarımız başLadı ama sebepsiz.. yani ufak tefek nedenLerden doLayı..artık beni eskisi gibi sevmediğini anLıyordum o sırada da en yakın arkadaşımla da konuşuyordu önceLeri bana hediye filan alacağında, en yakın arkadasımdan yardım istiyormuş daha sonraları aralarındaki sohbet iyice koyuLaştı.. senağlama ama bizim öle bi arkadaşlığımız varki kardeş gibiyiz/gibiydik yani o yüzden ne arkadasımdan ne de sevgilimden asla şüphelenmedim senağlama keşke şüphelenseymişim....!

her ne oLduysa bi akşam ayrıLalım dedi,, çok üzümüştüm ama üsteLemedim de yani biLmiyorum gözünde aciz gibi gözükmek istemedim.. peki ama neden?? dedim...
oLmuyor artık eskisi gibi... yollarımıza ayrı ayrı devam edelim dedi... o gece ağLamaktan hiç uyumamıştım.... peki demekle yetindim ve ayrıLdık.. ertesi günü ''''en yakın arkadaşıma sarıLdım ve ağLamaya başLadım'''' ama nerden biLebiLirdim ki benden ayrıLmak isteyişinin sebebi sarıLdığım insanmışşŞ..
bana ayrıLmak istediğini söyLediği gece ona sabaha kadar mesaj atmış, teklif etmiş.. ama arkadaşım teklifini kabuL etmemiş..
aradan 3 ay geçti ve ben ne artık arkadaşımLa FazLa samimiyim,, ne de eski sevgilimLe konuşuyorum..
dün okulda karşıma geçip 'sensiz geçen 3 ayda değerini anLadım pişmanım affet' dedi... bense yüzüne biLe bakmadım, 1 hafta sonra tekrar gelip tekLif etti, bu sefer arkadaşLar bak akıLLanmış çocuk, pişman kabuL et, sende seviyosun işte.. dediler.. doğru haLa unutamamıştım.. birde hergün gözümün önünde oLduğu için unutmak koLay oLmuyor..
şimdi sizden yardım istiyorum,,, sizce kabuLetmeLi miyim???
senağlama yardımLarınızı esirgemeyin :a015:

kesinlikle hayır derim kendi adıma ancak belliki seviyorsun belki şu açıdan bakarsan devam edebilirsin birlikteliğiniz içinde snei aldatmamış dürüstçe bitirmiş ve sonra başkasına teklif etmiş yani sözün özü öyle her hareketinde başına kalkmayacaksan devam et şimdiden kolay gelisn

kesinlikle hayır derim kendi adıma ancak belliki seviyorsun belki şu açıdan bakarsan devam edebilirsin birlikteliğiniz içinde snei aldatmamış dürüstçe bitirmiş ve sonra başkasına teklif etmiş yani sözün özü öyle her hareketinde başına kalkmayacaksan devam et şimdiden kolay gelisn

oncelıkler arkadasını tebrık ederım kabul etmemıiş

etseydı hıc uyugun olmazdı....
Bugun en yakın arkadasına teklıf eden yarın neler eder
ben olsam asla kabul etmezdım yol yakınken kurtuldun

canımın içi sorman hata o kız kabul etse sen umrumda olacak mıdın?ortada kaldı yine sana sığınıyor hayatının aptallığı olur.o tercihini çoktan yapmış heleki bu kişi arkadaşın çok adice karakter sıfır bu adamda.sakın ama sakın.bunu sana birdaha yapmayacağının garantisi ne.

kesinlikle affetme canim bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur bir süre sonra senden yine sikilip baskalarini aramaya baslar

canım arkdaşın kabul etmediği için sana dönmek istiyor tekrar sakın oyuna gelme ama çok seviyorum diyorsun kabul edecek gibisin diyecek pek bişey yok gibi bu durumda

Tabi ki hayır...
Arkadaşın ona yüz verseydi şayet,bugün seni arıyor olurmuydu?
Rengini belli etmiş çocuk sana, başına daha çok dert mi açmak istiyorsun?

canıım böyle bir şeyin pişmanlığımı olur
en yakın arkadaşın için senden ayrılmış Allahtan kız kabul etmemiş yoksa tekrar sanamı dönecekti
affetsen başka arkadaşlarına asılmayacağını nerden biliyorsun yapmasada hep aklında soru işaretleri kalır
asla asla kabul etme bence
bu karakterdeki bir insanla olmaaz kendini yıpratırsın

kabul etme yarın eskısı gıbı olmuyor deyıp baska arkadasına asılabılır..
potansıyel tehlıkeee

bencede canım kabul etme.o arkadasın kısılıgı henuz oturmamıs anladıgım kadarıyla.bugun affetsen tekrar aynı seyle karsılasmıyacagın ne malum...oyuzden ayrı yollarda devam edın hayatınıza derım....

kabul etme, böyle birinden ne hayır gelir ki insana.
kız arkadaşın da iyi biri değilmiş.bir kadın olarak erkek arkadaşının ona yakınlaşmasını mutlaka anlamıştır.keşke en baştan mesafe koysaymış aralarına.demekki onun da hoşuna gitmiş.
dostunu düşmanını biliyor işte insan böyle kazıklar yiyerek.kötü bir hayat tecrübesi ama işte maalesef hayat böyle.kimseye güvenme kanka manka eskidendi onlar.ne yuvalar yıkılıyor buna benzer sebeplerle okumuşsundur buralarda.
adam gibi bir adam onurlu şerefli bir insan karşına çıkar inşallah.
devir çok kötü allah herkese kolaylık versin.kimseye güven olmuyor.

Çok sevdiğin belli ama sen içindeki bu şüphelerle bu ilişkiyi zaten yürütemezsin ki.
Aklında hep soru işaretleri olacak ve eninde sonunda da bu size zarar verecek.

Ayrıca senin gözünün yaşına bakmadan seni en yakın arkadaşın için deyim yerindeyse "harcamış" sonra da umduğunu alamayınca kös kös sana geri dönmüş birini gerçekten istiyor musun hayatında?

Bir daha yıkıldığına değmez...

Benden arkadaşım ugruna vazgecen adamla aynı ortamı bile paylaşmamaya özen gösteririm

Sakın kabul etmekaydirigubbakcemile

Çapkınlık zaten affedilir bişey değil
Sizin erkek arkadşınızın yaptığı çapkınlığında dibe vurmuş hali
Arkadaşınıza göz koyuyor.
Şayet affedip yeniden başlarsanız,hayatınızın sonuna kadar potansiyel bir tehlikeyle yaşıyacaksınız.
Her merhaba dediğiniz insan için 2 kere düşüneceksiniz,acaba arkamdan iş çevrilirmi diye
Böyle yaşamayı göze alabilrimisiniz???
Bence uzak durun,sizin için en hayırlısı bu gözüküyor çünkü
sevgiler.

bütün yorumLarınızı okudum hepinizden ALLAH razı oLsun... çok teşekkür ederim beni bi hatadan kurtardınız... kabuL etmicem. iyiki siziLerLe tanışmışım... öpüyorum sağLıcakLa kaLın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…