E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi XxX_havva_XxX
-
Durumunun ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Üzüllme hayat sana bir cok süprizler verecektir. Benim anlamadığım nokta arkadaşından neden bir hainmiş gibi bahsediyorsun. O kadar mesaj atmasına ısrar etmesine rağmen arkadaşın onurlu davranmış aksine onu takdir etmeliydin. O sahsıda unutabiliyorsan unut gitsin. Artı iliskilerde sorunlar bitişler olabilir. Ona kin duyma yasandı bitti hayatımında bir bölümdü de.
arkadaşLar konuyu yanLış yere açtıysam özür diLerim, burada yeniyim..
senağlamasenağlama arkadaşLar, yakLaşık 1 senedir biriyLe çıkıyordum,,o beni, ben onu çok seviyordumm... sonra kavgaLarımız başLadı ama sebepsiz.. yani ufak tefek nedenLerden doLayı..artık beni eskisi gibi sevmediğini anLıyordum o sırada da en yakın arkadaşımla da konuşuyordu önceLeri bana hediye filan alacağında, en yakın arkadasımdan yardım istiyormuş daha sonraları aralarındaki sohbet iyice koyuLaştı.. senağlama ama bizim öle bi arkadaşlığımız varki kardeş gibiyiz/gibiydik yani o yüzden ne arkadasımdan ne de sevgilimden asla şüphelenmedim senağlama keşke şüphelenseymişim....!
her ne oLduysa bi akşam ayrıLalım dedi,, çok üzümüştüm ama üsteLemedim de yani biLmiyorum gözünde aciz gibi gözükmek istemedim.. peki ama neden?? dedim...
oLmuyor artık eskisi gibi... yollarımıza ayrı ayrı devam edelim dedi... o gece ağLamaktan hiç uyumamıştım.... peki demekle yetindim ve ayrıLdık.. ertesi günü ''''en yakın arkadaşıma sarıLdım ve ağLamaya başLadım'''' ama nerden biLebiLirdim ki benden ayrıLmak isteyişinin sebebi sarıLdığım insanmışşŞ..
bana ayrıLmak istediğini söyLediği gece ona sabaha kadar mesaj atmış, teklif etmiş.. ama arkadaşım teklifini kabuL etmemiş..
aradan 3 ay geçti ve ben ne artık arkadaşımLa FazLa samimiyim,, ne de eski sevgilimLe konuşuyorum..
dün okulda karşıma geçip 'sensiz geçen 3 ayda değerini anLadım pişmanım affet' dedi... bense yüzüne biLe bakmadım, 1 hafta sonra tekrar gelip tekLif etti, bu sefer arkadaşLar bak akıLLanmış çocuk, pişman kabuL et, sende seviyosun işte.. dediler.. doğru haLa unutamamıştım.. birde hergün gözümün önünde oLduğu için unutmak koLay oLmuyor..
şimdi sizden yardım istiyorum,,, sizce kabuLetmeLi miyim???
senağlama yardımLarınızı esirgemeyin :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?