kalbime söz geçirebilseydim keşke... birderdim var yardımlarınızı esirgemeyin ltfn.

en yakın arkadaşına o gözle bakabilecek bi erkeğe ne kadar güveneceksin? arkadaşlarınla mı tanıştırmayacaksın, ortamlarına mı sokmayacaksın, cam kafese mi koyacaksın acaba?
bence seni arkadaşın için terkederek çok büyük bir kazık atmş, pişmanım deyip geri dönmek isteyerek de büyük karaktersizlik göstermiş! günahımı bile vermem ben böle adama..!

sakın sakınn aslaaaa.şöle düşün eğer arkadaşın sevgilinin teklifini kabul etseydi nolcaktı.sana yine şu an teklif edecekmiydi.hem senle ayrıldığı gece bir başkasını hayatına sokmaya çalışan birinden ne bekliyosun.sakın cnm benim sakın geri dönme.sabaha kadar ağlamaktan uyuyamadığın günleri unutma

Durumunun ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Üzüllme hayat sana bir cok süprizler verecektir. Benim anlamadığım nokta arkadaşından neden bir hainmiş gibi bahsediyorsun. O kadar mesaj atmasına ısrar etmesine rağmen arkadaşın onurlu davranmış aksine onu takdir etmeliydin. O sahsıda unutabiliyorsan unut gitsin. Artı iliskilerde sorunlar bitişler olabilir. Ona kin duyma yasandı bitti hayatımında bir bölümdü de.

oLayLarın bizzat içinde oLmadığınız için böle düşünmeniz çok normaL. ama biz kızLar bi erkeğin bize ne gözLe baktığını, davranışLarından anLayabiLiriz değiL mi? kii benim arkadaşımda onun davranışLarından anLmıştı ama haLa konuşuyor oLmasınıa üzüLmüştüm.. beLki yaptığı hainLik değiL di ama artık yine de güvenim yok.. bana 'ben kabuL edecek oLsam seni fiLan dinLemez kabuL ederdim ama napıyım onu' diyen bir arkadaşa ne kadar güveniLir biLemiyorum.. yine de yorumun için teşekkür ederim...
:1no2:

düşünme bile!!
böyle bir adama güvenilmez..

şimdi affedeyim desen
zaten kafandaki sorular ilişkinizi tüketir, bitirir.
kendine yaparsın yani.
güvenemezsin bu adama tekrar..
ki zaten güvenme de..
yine aldatır.

kesinlikle hayırrr.....

arkadaşına helal olsun kabul etmemiş...ben etti sandım ilk başta...

bu adama gelince dengesizin önden gideni o bence...şansını denemek istemiş arkadaşınla o kabul etmeyince boşta kalmış tekrar sana dönmek istiyo...değerini anladığından fln değil yani...sakın dönmeekaydirigubbakcemile

Anladım xxx_havva_xxx Oyle oldugunu tahmin etmiştim. Tavrında bana gore yerden goge kadar haklısın o arkadasına karsı. Ve o arkadasına da yazık yani insan o anda hiç düşünmez mi arkadaşının durumunu. Bir de kibir yapıyor istesem seni dinlemem demiş klava:. Onu da es geç gerçek yüzünü göstermiş. Allah seni iyi dostlarla karşılaştırsın inşallah yerimseniben

arkadaşın da az fındık kıran değilmiş sanırsam mesafe koyman güzel,erkek arkadşaının demek istediği:senden daha enayisini bulamadım ama bulana kadar seninle kaydirigubbakcemile3yanlış anlamadın dğil mi canım? dirsek atarsan bundan sonra ayağını denk alır..kararlı olman güzel

asla ne gerek bu kadar olaydan sonraa..başka erkek mı çıkmıcak sankı karşına canım...
daha önce anlıcaktı değerini...geçti diceksinnnklava:

canım arkadaşın kabul etmediği için pişman olup dönmek istiyor sana,çok acı bir durum,kabul etme derim,sen bu çocuğa artık ne kadar güvenebilirsin ki bundan sonra?

evet ilk once kiz arkadasin hakkatten iyimis 2.cisi asla kabul etme ayri devam etmek istemis beyefendi yollara, seni o gece yuzustu birakmis ardindan sabahakadar dier kiza sms haha gulerim buna ben ! demek oluyorki bu adam seni hic sevmemis ! seven kisi boyle yapmaz /zaten seven kisi ayrilmak yerine sorunlarina cozum ararlar beraberce oturup konusarak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…