Ya sizin? Yaşlarınız cidden küçük akraba evliliğinde mutlu olan vardır ama bir kavga etseniz sıkıntı her şey sıkıntıKarşı taraf yurt dışında yaşadığı için seneye bir mesleği olacak inşaAllah. O açıdan söyledim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sizin? Yaşlarınız cidden küçük akraba evliliğinde mutlu olan vardır ama bir kavga etseniz sıkıntı her şey sıkıntıKarşı taraf yurt dışında yaşadığı için seneye bir mesleği olacak inşaAllah. O açıdan söyledim.
Tabiki öyle. Haklısınız. Benim için de meslek imkanı var yurt dışında.Ya sizin? Yaşlarınız cidden küçük akraba evliliğinde mutlu olan vardır ama bir kavga etseniz sıkıntı her şey sıkıntı
Sanırsın Ferhat ile ŞirinLeyla ile Mecnun aşkı yokmuş ki
Sadece Hoşlantı
Bu sebeple babanızı dinleyin
Karşı taraf yurt dışında yaşadığı için seneye bir mesleği olacak inşaAllah. O açıdan söyledim.
İstisnai örnekler olabilir belki ama ben her zaman haklı olduklarına birebir şahit oldum.Her zaman mı haklılardır? Kalbim kabul etmek istemiyor çünkü gerçekten sevmiştim![]()
Her zaman değil ama şuan ki koşullarınız değerlendirildiğin de onlar haklı. Ailen senin göremediklerini görür , hissederler. Şöyle düşün bu kişi ile evlensen ve anlaşamasan muhtemelen ailenin yanına döneceksin. Onları üzmeye değer mi ?Her zaman mı haklılardır? Kalbim kabul etmek istemiyor çünkü gerçekten sevmiştim![]()
Tünelin ucuna ? :))Tabii ki kalbini dinleyeceksin. Bak bakalim yüreğinin götürdüğü yol nereye çıkıyor?