Kalbimi mi dinlemeliyim babamı mı?

Ya sizin? Yaşlarınız cidden küçük akraba evliliğinde mutlu olan vardır ama bir kavga etseniz sıkıntı her şey sıkıntı
Tabiki öyle. Haklısınız. Benim için de meslek imkanı var yurt dışında.
 
Karşı taraf yurt dışında yaşadığı için seneye bir mesleği olacak inşaAllah. O açıdan söyledim.

Sizin ne zaman olacak? Sadece erkeğin mesleği, işi olmasıyla bitmiyor bu işler.
Ayrıca ikiniz de çalışıyor olsanız bile yaşlarınız çok küçük ve karşıdaki kişi akrabanız.
Babanızı dinleyin.
 
Tabi ki ananı babanı dinle. Hiç kimse evladının kötü olmasını istemez. İstemiyorsa bir bildikleri vardır.
 
Her zaman mı haklılardır? Kalbim kabul etmek istemiyor çünkü gerçekten sevmiştim :KK43:
Her zaman değil ama şuan ki koşullarınız değerlendirildiğin de onlar haklı. Ailen senin göremediklerini görür , hissederler. Şöyle düşün bu kişi ile evlensen ve anlaşamasan muhtemelen ailenin yanına döneceksin. Onları üzmeye değer mi ?
 
Bu kişi kuzen mi ? Aile bu kadar muhafazakarsa siz nasıl bu kadar samimi olabiliyorsunuz? Kuzeninizse olmaz bu iş
 
Tabii ki kalbini dinleyeceksin. Bak bakalim yüreğinin götürdüğü yol nereye çıkıyor?
 
İnsanlar ilişkileri ilerlediğinde bile ailesi bir şey diyorsa vardır bir bildiği diyor ki sizin aileniz bence en uygun zamanda söylemiş henüz bir şey olmamışken kaptırmayın gençlik uğruna diye kulağınıza fısıldamışlar. Bir de ya yakın akraba ya yakın bir aile dostu. Zaten olacak olsaydı kimse seslenme görmezden gelirdi hoşlantıyı. Ki belki çocuk da hoşlanmıyor sizden bunu bile bilmiyorsunuz.
 
Babayı dinleyin diyorum. Bunların ötesinde konuştuğunuz şeyler çok teoride kalacak gibi. Yani ben birbirinizi tanıdığınıza emin olamadım yazdıklarınızdan. Hadi her şeyi göze aldınız aileleri karşınıza aldınız ve bir ilişkiniz oldu diyelim. O zaman hayatlarınızı şimdiki gibi alttan alarak, konuları şöyle yaparım böyle tutarım gibi yorumlayarak geçirmeyeceğinize eminim. Şimdi bir beğenti olduğu için minik minik birbirnizin huyunuza gidiyor ve ne kadar uyumluymuşuz diye düşünüyor olabilirsiniz ama gerçek böyle olmayabilir.
 
Kuzen mi sorularına cevap verseniz çok iyi olacak ona göre zaten baştan olmaz diyecez.
uzaktan akraba olduğunu varsayarak yorum yapacağım.
Baban sadece çocuğun muhafazakar olmamasından dolayı mı kadir kıymet bilmeyeceği sonucunu çıkarmış ne alaka yani?
 
Back
X