• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimi söküp çıkarasım geliyor yemin ederim.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Şu vicdanımı benzin döküp yakabilsem keşke.
Kendime o kadar sinirleniyorum ki boğmak istiyorum bazen.
Ben önceden bu kadar aptal değildim.
Kin tutamıyorum, kötülükleri fazla iyilikleri az olsun, iyi anılar ağır basıyor beynimde.
Mantıklı düşünemiyorum, birilerini kırınca her şey yolunda olmasına rağmen hüzünden geberecek gibi oluyorum.

Verdiğim kararlardan bazen dönüş yapıyorum bu yüzden ve yine kafam karışıyor.
Nasıl kurtulacağım bundan, mantıklı kararlar almakta zorlanıyorum sanki.
İnsanları kolaylıkla affettiğim için, bana öyle geliyor.
Çok aptalım çok, ben bu kadar zayıf değildim neden böyle oldum bilmiyorum.

Evimdeyken hep sinir, stres, gerginlik vardı.
İncitilirdim, kırılırdım ve daha da sertleşirdim.
Şimdi daha sakin ve ılımlı bir ortamdayım, moralimi bozan durumlar çok nadir belki de bu yüzden.
Off bilmiyorum.

Son düzenleme:
Canım sorun tam olarak ne anlatmak istersen tam anlayamadım cünkü birilerine kırılmışsın sanırım

Keşke daha az öz ve anlaşılır olsaydı.

Canım sorun tam olarak ne anlatmak istersen tam anlayamadım cünkü birilerine kırılmışsın sanırım
Birilerine kırıldım, hatalıydılar ama sonra konuşmak isteyince dayanamadım.
Anılarım ağır bastı, üzerimdeki yükü atmak istedim.
Karşımdaki insanların olgunlaşmasını bekliyorum ama ilk fırsatta saçmalıyorlar.
Dayanamıyorum, eğer bir şeyler paylaşmışsam kin, öfke, kızgınlık hiçbiri gelmiyor gözüme.
İçim hemen ısınıyor, pembe bakıyorum olaylara ve sonra yine morarıyor her yer.

kırgınsan dile getir.yoksa saf yerine koyuyorlar daha beter üzüyorlar canım

kin tutmak hoş birşey değil zaten. iyi bir haslet bu. Ama kendinize zarar veriyor ise bu durum. lütfen uzak durun bu kişilerden. insanların sizi uzmesine izin vermeyin.

kırgınsan dile getir.yoksa saf yerine koyuyorlar daha beter üzüyorlar canım
Ben zaten hislerimi içimde tutabilen biri değilim.
Affettiğim insanlar olgunlaşmıyorlar ama tepkimi koyup uzaklaştığım zaman olgunlaşmış gibi geliyorlar, kanıyorum hemen.

kin tutmak hoş birşey değil zaten. iyi bir haslet bu. Ama kendinize zarar veriyor ise bu durum. lütfen uzak durun bu kişilerden. insanların sizi uzmesine izin vermeyin.
Uzak duramıyorum işte.
Karşıma çıkıyorlar, tekrar zeytin dalı uzatıyorlar, elimde değil ben de küs kalamıyorum.

Ben zaten hislerimi içimde tutabilen biri değilim.
Affettiğim insanlar olgunlaşmıyorlar ama tepkimi koyup uzaklaştığım zaman olgunlaşmış gibi geliyorlar, kanıyorum hemen.
sen uzaklaştığın için aradaki samimiyet değişiyor o yüzden olgunlaştıklarını sanıyor olabilirmisin canım?bende böyle oluyorda genelde.bende hemen kanıyordum sonra baktım olmuyor ciddi mesafe koydum

sen uzaklaştığın için aradaki samimiyet değişiyor o yüzden olgunlaştıklarını sanıyor olabilirmisin canım?bende böyle oluyorda genelde.bende hemen kanıyordum sonra baktım olmuyor ciddi mesafe koydum
Evet belki de öyle.
Ciddi mesafeler koyduğum insanlar da var ama hata yapılabilir diye düşünen bir yapım var.
Geri dönülmez hatalar olmadığı sürece, sahip olduğum şeyleri kaybetmek istemem.
Biraz umursamam da gerekiyor ama yapamıyorum.

Evet belki de öyle.
Ciddi mesafeler koyduğum insanlar da var ama hata yapılabilir diye düşünen bir yapım var.
Geri dönülmez hatalar olmadığı sürece, sahip olduğum şeyleri kaybetmek istemem.
Biraz umursamam da gerekiyor ama yapamıyorum.
şans verme sayına bağlı bu.bi insana defalarca şans verirsin aynı hatayı yaparsa mesafeni koyarsın en güzeli bu.herkes hata yapar ama defalarcada olmazki :)

şans verme sayına bağlı bu.bi insana defalarca şans verirsin aynı hatayı yaparsa mesafeni koyarsın en güzeli bu.herkes hata yapar ama defalarcada olmazki :)
Doğru, defalarca olmaz.
En azından birilerine son şansını verdim şu an.
Açıkçası sabrediyorum ama dediğiniz gibi gerçekten bu ikinci ve son olmalı.

kin tutmamak emin ol guzel birsey,
bu kadar sert bir insana donusmek istemezdim ben de,
cunku gecmisteki hatalarından dolayı konusmamak tam anlamıyla "umursamamak" olmuyor...

tekrarlanan davranıslarda ya arana mesafe koy ve hic kaynasma olmamasına ozen goster,
herkesin cıvıttıgı bir nokta vardır, o noktayı yakaladıysan gecmesine izin verme,

ya da deger verdigin insanlarsa ve eskisi gibi koyverip zamanla samimiyetin arttıgı bir ilişki istiyorsan bu "samimiyetinize" guvenerek nelere kırıldıgını, uzaklastıgını onlarla paylas...
gereksiz alınganlık da yapıyor olabilirsin...
dostluklar alınan engebeli yollardan beraber gectikce saglamlastıgı gibi, ikili ilişkilerde hesapsız ve acık olmayla olusan guven ve karsılıklı kırılan kalpleri tamir ettikce de güclenebiliyor ; )

bunu o kişiyede söyledin mi peki?seni üzdüğü için özür diledi mi?
Denge problemi var sanki.
Yani saçmalıyor, neden yaptığını anlamıyorsun.
Amacı ney, ne oluyor bilemiyorum.
Uyarıyorum, daha önce bu sebeplerden tartıştık, sonunda kopmuştuk.
Şimdi yine yaptığını fark ediyorum ve artık uyarmak yerine cevapsız bırakıyorum.
Direkt çarpmalı mıyım?

kin tutmamak emin ol guzel birsey,
bu kadar sert bir insana donusmek istemezdim ben de,
cunku gecmisteki hatalarından dolayı konusmamak tam anlamıyla "umursamamak" olmuyor...

tekrarlanan davranıslarda ya arana mesafe koy ve hic kaynasma olmamasına ozen goster,
herkesin cıvıttıgı bir nokta vardır, o noktayı yakaladıysan gecmesine izin verme,

ya da deger verdigin insanlarsa ve eskisi gibi koyverip zamanla samimiyetin arttıgı bir ilişki istiyorsan bu "samimiyetinize" guvenerek nelere kırıldıgını, uzaklastıgını onlarla paylas...
gereksiz alınganlık da yapıyor olabilirsin...
dostluklar alınan engebeli yollardan beraber gectikce saglamlastıgı gibi, ikili ilişkilerde hesapsız ve acık olmayla olusan guven ve karsılıklı kırılan kalpleri tamir ettikce de güclenebiliyor ; )
Çok güzel söylediniz, kesinlikle çok da alıngan bir yapım var.
Kırılganım ama kendim kadar başkalarının da kırılgan olduğunu düşünerek konuşurum ve davranırım.
Hem kırıcı, hem kırılgan değilim yani.
O cıvıttığı noktayı çözdüm ve orada dur diyorum.
Ama insan olan bir kerede anlamaz mı? Her seferinde uyarılmaya ihtiyacı mı var?
Gerçekten dostluklar zorlu yolları geçtikten sonra sağlamlaşıyor ama ben çok dostluk kurdum.
Yoruldum artık, çocuk değiliz çevremde biraz olgun ve anlayışlı insanlar görmek istiyorum, bulamıyorum.
Leb demeden leblebeyi anlamak zor değil bir şeyler paylaştıysanız.
Benim çevremdekiler ısrarla anlamıyorlar.

Denge problemi var sanki.
Yani saçmalıyor, neden yaptığını anlamıyorsun.
Amacı ney, ne oluyor bilemiyorum.
Uyarıyorum, daha önce bu sebeplerden tartıştık, sonunda kopmuştuk.
Şimdi yine yaptığını fark ediyorum ve artık uyarmak yerine cevapsız bırakıyorum.
Direkt çarpmalı mıyım?
direk söyle.daha öncede bu sebepten tartıştık şimdi neden yapıyorsun de.bidaha yaparsan affetmek istemediğini söyle.ben çok kinci biriyim.kin yapan kişi haksızlığa uğradığı için kin yapar.sende haksızlığa uğradığını düşündüğün için biraz kin tutsan iyi olur :)

Back
X