• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimi söküp çıkarasım geliyor yemin ederim.

direk söyle.daha öncede bu sebepten tartıştık şimdi neden yapıyorsun de.bidaha yaparsan affetmek istemediğini söyle.ben çok kinci biriyim.kin yapan kişi haksızlığa uğradığı için kin yapar.sende haksızlığa uğradığını düşündüğün için biraz kin tutsan iyi olur :)
İşte biraz tutsam çok iyi olur.
Şöyle bir durum da var, kin tutamıyorum ama giderken öyle bir çarpıp gidiyorum ki, belki o yüzden sonradan vicdan yapıyorumdur.
Uzun süre susuyorum ama en son söylüyorum lafımı.

İşte biraz tutsam çok iyi olur.
Şöyle bir durum da var, kin tutamıyorum ama giderken öyle bir çarpıp gidiyorum ki, belki o yüzden sonradan vicdan yapıyorumdur.
Uzun süre susuyorum ama en son söylüyorum lafımı.
bu dahada kötü canım.haklıyken hatalı konumuna düşüveriyorsun çarpıp gidince.kırıldığını dile getir,daha öncede aynı şeyden koptuk şimdi amacın ne de,uyar ve bu son şans de,tekrarladığındada ben sana son şansı vermiştim de mesafeni koy.böyle yaparsan haklıyken hatalı duruma düşmezsin,vicdanda yapmazsın.kendim böyle yaptım en son yaşadıklarımdan sonra

Çok güzel söylediniz, kesinlikle çok da alıngan bir yapım var.
Kırılganım ama kendim kadar başkalarının da kırılgan olduğunu düşünerek konuşurum ve davranırım.
Hem kırıcı, hem kırılgan değilim yani.
O cıvıttığı noktayı çözdüm ve orada dur diyorum.
Ama insan olan bir kerede anlamaz mı? Her seferinde uyarılmaya ihtiyacı mı var?

Gerçekten dostluklar zorlu yolları geçtikten sonra sağlamlaşıyor ama ben çok dostluk kurdum.
Yoruldum artık, çocuk değiliz çevremde biraz olgun ve anlayışlı insanlar görmek istiyorum, bulamıyorum.
Leb demeden leblebeyi anlamak zor değil bir şeyler paylaştıysanız.
Benim çevremdekiler ısrarla anlamıyorlar.

herkes aynı olgunlukta olacak diye bir şart yok,
ya her defasında usanmadan paylasacaksınız, ya da usanana kadar...

ya da o cıvıttıgı noktaya gelmesine izin vermemeye calısacak mesafenizi ona gore koyacaksınız.
dolayısıyla surekli uyarmak zorunda kaldıgınız sizi yoran bir ilişki de olmaz, herkes memnun olur halinden.

sizin dilinizden anlayacak ve -farklı yasantılara sahip olsanız dahi- olgunlugu ile paylasımınızın daha da guclendigi, istediginiz gibi tam bir dostluk kurdugunuzda "cok dostluk kurdum" demenize ragmen boyle sorunlar yasadıgınız ilişkiler "arkadas" sınırında kalmaya devam edecek,
herkesle cok samimi olmak zorunda degilsiniz,
dost olmak zorunda hic degilsiniz...

bu arada cok nazik biri degilimdir ama insanları kırmamaya ozen gosterir, kullandıgım dile dikkat ederim...
fakat dostumsa o rahatsız oldugum konuya ragmen cıkarsız ve gercekten samimi bir paylasım icindeysem "la bi cıvıma, yine basladın" rahatlıgında konusabilirim, onlar da alınmazlar...
alınacaklarını da dusunmem, cunku dozajı kacırdıgımda direkt "höt höt konusmaya basladın yine!" diyeceklerini bilirim, ben de alınmam...

bu dahada kötü canım.haklıyken hatalı konumuna düşüveriyorsun çarpıp gidince.kırıldığını dile getir,daha öncede aynı şeyden koptuk şimdi amacın ne de,uyar ve bu son şans de,tekrarladığındada ben sana son şansı vermiştim de mesafeni koy.böyle yaparsan haklıyken hatalı duruma düşmezsin,vicdanda yapmazsın.kendim böyle yaptım en son yaşadıklarımdan sonra
Çok teşekkür ederim.
Kesinlikle bu önerinizi yapmak olacak ilk işim.
Dediğiniz gibi yapacağım aynen ve gerçekten son olacak.

herkes aynı olgunlukta olacak diye bir şart yok,
ya her defasında usanmadan paylasacaksınız, ya da usanana kadar...

ya da o cıvıttıgı noktaya gelmesine izin vermemeye calısacak mesafenizi ona gore koyacaksınız.
dolayısıyla surekli uyarmak zorunda kaldıgınız sizi yoran bir ilişki de olmaz, herkes memnun olur halinden.

sizin dilinizden anlayacak ve -farklı yasantılara sahip olsanız dahi- olgunlugu ile paylasımınızın daha da guclendigi, istediginiz gibi tam bir dostluk kurdugunuzda "cok dostluk kurdum" demenize ragmen boyle sorunlar yasadıgınız ilişkiler "arkadas" sınırında kalmaya devam edecek,
herkesle cok samimi olmak zorunda degilsiniz,
dost olmak zorunda hic degilsiniz...

bu arada cok nazik biri degilimdir ama insanları kırmamaya ozen gosterir, kullandıgım dile dikkat ederim...
fakat dostumsa o rahatsız oldugum konuya ragmen cıkarsız ve gercekten samimi bir paylasım icindeysem "la bi cıvıma, yine basladın" rahatlıgında konusabilirim, onlar da alınmazlar...
alınacaklarını da dusunmem, cunku dozajı kacırdıgımda direkt "höt höt konusmaya basladın yine!" diyeceklerini bilirim, ben de alınmam...
Gülümsettiniz =)) Gerçekten çok hoşuma gitti.
La bir cıvıma =))))
Evet sizin dostluğunuz bambaşka, bende hep görünmez bir mesafe var sanırım.
Belki sorunun büyüğü bendedir, ciddi arkadaşlıklar kurmayı isteyip fazla samimi davranıyorumdur.
Söyledikleriniz çok mantıklı, bazen arkadaşlık boyutunda kalmak daha iyi.
Dostluk kurabileceğin insanları gönül hissediyor zaten. Bazılarıyla da ne kadar zorlasan olmuyor.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.
Kesinlikle bu önerinizi yapmak olacak ilk işim.
Dediğiniz gibi yapacağım aynen ve gerçekten son olacak.
rica ederim canım.benide üzen bi yakınıma aynen sana önerdiklerimi yaptım.şimdi çok daha iyi oldu herşey.bende senin gibi pattt diye lafı söyleyip gidiyordum,eşim uyardı böyle yaparak haklıyken hatalı oluyorsun diye dank etti sonra.gerçektende öyleymiş.uyarırsın gene haketmediğini görürsen ben uyarmıştım dersin mesafeni koyarsın.bazen mesafe huzur getiriyor canım.karşındaki kişi sana gerçekten değer veriyorsa kendine şekil düzen veriyor ilişkiler kuvvetleniyor.sıkma canını sağlığın yerinde olsun en güzel huzur mutluluk bu.bol şans canım:KK68:

Gülümsettiniz =)) Gerçekten çok hoşuma gitti.
La bir cıvıma =))))
Evet sizin dostluğunuz bambaşka, bende hep görünmez bir mesafe var sanırım.
Belki sorunun büyüğü bendedir, ciddi arkadaşlıklar kurmayı isteyip fazla samimi davranıyorumdur.
Söyledikleriniz çok mantıklı, bazen arkadaşlık boyutunda kalmak daha iyi.
Dostluk kurabileceğin insanları gönül hissediyor zaten. Bazılarıyla da ne kadar zorlasan olmuyor.

zamana yayın,
tekrarlanan sorunları acıkca paylasmaktan cekinmeyin,
sizin kırılmayacagınız ve onları da kırmayacagınız mesafeyi koruyun,
beraber baska sorunları atlattıktan sonra kırdım mı alındı mı vb seyleri dusunmeden birbirinizi kırıp tamir edip tuhaf bir ilişki olusturmaya baslıyorsunuz,
işte o zaman cok samimi arkadaslık ve guvendiginiz kisi olmaktan cıkıp dost kategorisine yerlesiyorlar,
benim yontemim bu; özetle, zaman... ; )

Ayni bennnn.her kezde sen cok iyisin kusmuyorsun diyor.bende icimden sizde cok salaksiniz diyorum.

Hayatımda yaptığım en büyük hata beni çok yaralayan kıran bir insana seneler sonra ikinci bir şans vermek olmuştu..bende o kişinin çok değiştiğini her şeyin çok farklı olacağını düşünmüştüm..ama sonra ne oldu biliyor musun daha beter şeyler yaşadım ve bende inanılmaz verici bir insanım..beni öyle bi kullandı ki artık eşim saolsun kendime getirdi beni(bide o kişi eşimin kuzeni) ve ben bıçak gibi kestim ilişkimi ve hayatımda net bir karar aldım beni huzursuz ve mutsuz eden tüm insanları silme kararı..ve yaptım..inan hayatımda hiç bu kadar mutlu olduğum bi dönem olmamıştı ve rabbim dualarımı kabul etti ve karşıma yeni pırlanta gibi insanlar çıkardı..sana yaşamış biri olarak tavsiyem..kimse değişmez bakma sen olgunlaşmış göründüklerine içleri hep aynıdır onların..

Back
X