• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbimin ritmi değişti sanki....

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
2 ay önce eski erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.Artık umrumda bile değil.Ama benim asıl sorunum 2 haftadır biriyle mesajlaşıyoruz.Turdayken rehberin kuzeni.Başlarda hiç dikkatimi çekmedi.Turun sonlarına doğru dikkat etmeye başladım.Tur bitti döndük.Sonrasında mesajlaşmaya başladık.Ve dün buluştuk :) ilişki hariç her şeyden konuştuk.ilşki sevgili konusunun k si bile geçmedi.kız arkadaşının olmadığını biliyorum.Ama benimle ilgili ne düşünüyor ölüyorum meraktan resmen yaaa ben napacam böyle :)

Hemen ne büyük bir aşk bu böyle..
Hemen derken yeni ayrılığı kastetmiyorum.
Tanışır tanışmaz bu heyecan.

Aslında ben inanılmaz heyecanlı biriyim.Belli etmedim hiç o da okadar efendice davrandı ki. Ama çatlıyorum :KK68:
Birbirinizi daha yakından tanıyorsunuz işte =) Böyle böyle açılır o konular da zamanı geldiğinde..
Heyecan iyidir, inşallah hiç bir zaman kaybetmezsin heycanını =)

çocuk daha seni tanımıyorken,senınle ılgılı ne dusuncek..

ben ne düşünüyorsam,onu düşünüyordur herhalde..

(günü geçmiş konuya yazmışız ya la)

Hemen ne büyük bir aşk bu böyle..
Hemen derken yeni ayrılığı kastetmiyorum.
Tanışır tanışmaz bu heyecan.
Yaa ne güzel değil mi aslında
Bunu çok seviyorum işte bazen insan öyle birisine denk geliyor ki
Bir anda bütün kimseye hissedemediği duyguları onda buluyor bence bu çok güzel bir şey..

Yaa ne güzel değil mi aslında
Bunu çok seviyorum işte bazen insan öyle birisine denk geliyor ki
Bir anda bütün kimseye hissedemediği duyguları onda buluyor bence bu çok güzel bir şey..

Ayni sey bana da oldu bir kere sekerim biliyor musun, ona bakar bakmaz asik olacagimi anlamistim. Kafasini kaldirip bana oyle bir bakisi vardi ki gozlerinde bogulmak istedim.

Sonra ne oldu Cherry dersen, adam basti gitti ben de kalakaldim diyeyim :KK43:

Ayni sey bana da oldu bir kere sekerim biliyor musun, ona bakar bakmaz asik olacagimi anlamistim. Kafasini kaldirip bana oyle bir bakisi vardi ki gozlerinde bogulmak istedim.

Sonra ne oldu Cherry dersen, adam basti gitti ben de kalakaldim diyeyim :KK43:
:(
Üzüldüm...Vardır bir hayır ,boşver ...

merhabalar ben geldiiim :) ımm çok fazla bir değişiklik yok aslında sadece konuşmalarımız biraz daha samimi olmaya başladı :)mesela canım değil de canımmmmm yazması gibi :) gün içerisinde 3-4 saate bir mutlaka soruyoruz napıyorsun diye :)Ve son olarak dünkü maçtan sonra çok sinirlenmiş :) ama sen yanımda olsaydın kalmazdı bişe dedi :KK76::KK49: şimdilik bu samimiyetteyiz biz de işler çok yavaş anlayacağınız o_O

Back
X