- Konu Sahibi buzprenses16
-
Ben de bu ilişki de izin alma olayıı anlamıyorum kim ki yani izin alınacak. Koskoca birey iki taraf da yani bir bayan kendi başına kiminle ne zaman ne şekilde dışarıya çıkacağını bilemeyecek kadar yetersiz ama sevgilisi olması konusunda yeterli mi oluyor yani nasıl bir mantık bunu çözemedim. Hem de daha evli bile olmadan sevgiliye bu kadar tabi olunmasını doğru bulmuyorum evlenince de artık sokağa çıkartmazsa bu yapıdaki erkekler hiç söylenmeylim bayanlar olarak bunu böyle baştan kabul eden bundan hoşlanan ayy beni kıskanıyor ne güzel diye sevinen biz bayanlarız gene.
bi an geçmişimi okuyorum gibi geldi. kardeşimle bile dışarıya çıkmazdım çıkma dediğimde aah aah ne aptallık!!o tabi her yere giderdi istediğinde zaten istemiyosa ben hayır dediğimde gitmezdi sadece. bende sıkılmazdım evde oturmaktan. Şimdi ne aptalmışım ya diyorum bu adam çıkıyo ediyo sen evdesin hangi akla hizmet? seni sevicekse böyle hapsederek sevmesin. şimdi bakıyorum kooca bi grubumuz vardı onlardan kopmuşum ünide bile gezmedim yani düşün. zamanı geri alsam aynılarını yapar mıydım? ASLA! ilk aşkdı bilmem neydi ya gözümüz görmüyodu bişeyleri. aklım başıma geldiğinde iş işten geçmişti tabi. artık ben şunu yapıcam ben bunu yapıcam diyorum. adamı alıştırmışım izin almaya sormuyosun da yani diyo. gelmişim kaç yaşıma anne babamdan izin almıyorum senden mi alıcam dedim nihayet dedim. olsa olsa bi durum olduğunda sana DANIŞIRIM sadece diye de belirttim. şimdi benim yaptıklarımı yapanları uyarıyorum ne kadar dinler ne kadar dinlemez bilemem tabi erkeği böyle tepene çıkarmaya gerek yok. öyle bi gün gelir ki bazen, bu adamla evlensen bile konuşcak birini aradığında etrafında kimseyi bulamazsın. mesaj falan atmayı bırak peşinden koşma o kadar eminsen eğer sabret biraz eminim zordur ama sabret. eve falan da kapatma kendini arkadaşınla çık gez dolaş zamanı geçir evde oturup mesaj atar mı atmaz mı diye sen çıldırırken onun ruhu duymuyo bunu bil.
seni böyle asiri kiskanmasi seni cooook seviyor anlamina gelebilir, ama bununki artik sevgi degil, piskopatliktir. sen sana nasil si.. lafini demesine izin veriyosun? kendine gel.. aranizda mutlaka saygi olmali yoksa ilerde cok canin acir.. belkide senin hosuna gidiyodur seni böyle asiri kiskanmasi. ama mantikli düsün bi.. her ananin kizi güzeldir.. tabiki sende cok özel bi insansindir ama senin baskasindan bi farkin yoktur.. herkezin kendine göre özel insani vardir hayatinda. ve seni böyle ezen bi insana yüz vermenle zaten kaybetmis oluyosun.. sen kendine saygi duymadikca cok ezilirsin
neden suçunuz olmadığı halde özür diliyorsunuz ki sonuçta hatası olan o.
ben olsam kapatırım telefonu 3-5 gün hiç açmam o beni merak etsin derim...
üstüne düştükce böyle yapmaya devam edecek nazlı olan taraf siz olun.
her fırsatta sevdiğini belli eder bana upuzun mesajlar atar yanımdayken bir an olsun elimi bırakmaz hatta hep ona bakmamı ister erkek sinek konsa benden bilir öyle bir insan benimle evlenmeyi kafasına takmış tamam ben onu çok seviyorum 1 yıldır da birlikteyiz tabi bende onunla ciddi düşünüyorum
ama küfür etmesinden bu kadar kısıtlamasından herşeyi sorun haline getirmesinden ve en ufak olayda kavga çıkarıp triplere girmesinden nefret ediyorum
nasıl katlandım 1 sene boyunca bende inanamıyorum ama çok seviyorum onu aşırı derecede bağlıyım
karşıma alıp nasıl konuşmalıyım bilmiyorum
hep sorumluluklarını bil diyorum
bana kötü davranma artık üzme beni katlanamıyorum artık diyorum
böyle yapma en sonunda soğutucaksın kendinden diyorum ama yok
aynı tas aynı hamam bıktım artık bitmesini istemiyorum biliyorum bitse daha çok acı çekicem
ailem herkes biliyor onu babam bile biliyor ama onun düzelmesini istiyorum hemde çok nasıl yapıcam bunu nasıl
anne baba izin vermez baskıcı ebeveyn olur
sevgili izin (!) vermez ay seviyo ki kıskanıyo olur..
daha sevgiliyken bu kadar izin lafı saçma değil mi arkadaşlar ?
hadi nişanlı,koca bir yere kadar tamam da
ha bazen sevgiliye de bazı şeyler sorulur tabiki ama ben anneme bile dışarı çıkabilir miyim demeyi sevmiyorken elin adamından izin almaya çalışıp hakaret işitmek...
bu konu sahibinin kararı düşüncesi tabiki ama bana göre de yanlış.konu açıldıysa eleştiriye de açılmıştır heralde
hayır bazı üyeler ben size eleştirin mi dedim yardım edin dedim düzgün yazsana falan diyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?