- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
Teşekkür ederim öyle yanak mıncırmalar falan bana bayağı geldiTeşekkür ederim öyle yanak mıncırmalar falan bana bayağı geldi
Bugün zaten berbat bir gün geçirdim.Kızımın üniversite kaydı için aksilikler üst üste geldi hamilelik bu yaştan sonra iyice ağır gelmeye başladı.Duygusal çöküntü hormonlar tavan yapması asabiyet vs vs... Aöa yanaklarımı mıncıran birini hayal etmek bile güzel
Sen unut onu benim hiç canım yanmamıştı bile çünkü ben değil o beni kaybetmişti onun canı yanacaktı hemde hazımsızca pişmanlıkla yanacaktıÖylede oldu zaten bana bir kaç haber yollamıştı hiçbirini dinlemedim cevapta vermedim haberi getirenlere de öyle birini tanımıyorum dedim susturdum Çünkü biliyorum ki dinlersem cevap vercem aracılarda gidip yetiştirecek bu defa o cevap verecek falan fişman. Bağımızı koparmak için hiç dinlemedim cevapta vermedim eridi gitti sabun gibi.

Kızınızın unıversıte kaydını ve hamılelıgınızı de ayrıyeten tebrık ederım.Rabbım mezun oldugu gunlerı göstersin ınsallah bebegınızı de saglıkla alırsınız kucagınıza..:)
ben unutmaya calısıyorum ah bı de gozumun gormedıgı bı yerde dursa cok daha kolay olacak belkı de...
bana da o sekılde haber falan gonderıp konusmak ısterse ben de kabul etmeyecegım..
onca zaman gectı artık hıcbırseyın gerı donusu yok.