KALBİNİZİ KIRDIKTAN SONRA

Teşekkür ederim öyle yanak mıncırmalar falan bana bayağı geldi :KK66:
Bugün zaten berbat bir gün geçirdim.Kızımın üniversite kaydı için aksilikler üst üste geldi hamilelik bu yaştan sonra iyice ağır gelmeye başladı.Duygusal çöküntü hormonlar tavan yapması asabiyet vs vs... Aöa yanaklarımı mıncıran birini hayal etmek bile güzel :KK70:
Sen unut onu benim hiç canım yanmamıştı bile çünkü ben değil o beni kaybetmişti onun canı yanacaktı hemde hazımsızca pişmanlıkla yanacaktı :KK66: Öylede oldu zaten bana bir kaç haber yollamıştı hiçbirini dinlemedim cevapta vermedim haberi getirenlere de öyle birini tanımıyorum dedim susturdum Çünkü biliyorum ki dinlersem cevap vercem aracılarda gidip yetiştirecek bu defa o cevap verecek falan fişman. Bağımızı koparmak için hiç dinlemedim cevapta vermedim eridi gitti sabun gibi.
Teşekkür ederim öyle yanak mıncırmalar falan bana bayağı geldi :KK66: Lütfen kusuruma bakmayın nıyetım bayagılasmak degıldı yorumunuz gercekten benı mutlu ettı o yuzden ıcten bı sekılde dıledım ben annemı severken hem yanaklarından öper sıkarım da :)
Kızınızın unıversıte kaydını ve hamılelıgınızı de ayrıyeten tebrık ederım.Rabbım mezun oldugu gunlerı göstersin ınsallah bebegınızı de saglıkla alırsınız kucagınıza..:)
ben unutmaya calısıyorum ah bı de gozumun gormedıgı bı yerde dursa cok daha kolay olacak belkı de...
bana da o sekılde haber falan gonderıp konusmak ısterse ben de kabul etmeyecegım..
onca zaman gectı artık hıcbırseyın gerı donusu yok.

merhaba
eskı bır arkadasım vardı senın dedıgın gibi yediğimiz içtigimiz ayrı gitmeyen..
liseden baslayan arkadaslıgımız yıllarca devam ettı,üni bitirdik işe başladık vs..
biraz kaprisli bir arkadastı,grubumuz vardı birgün sacma sapan bir bahaneden huysuzluk çıkarıp ortamı terkettı..
herzaman arayan ılgılenen ben sallamadım yetti beaa deyip,
sonra oda kendınce gurur yaptı aramadı vs..yıllar oyle geldi geçti nerden baksan 5 sene konusmadık bikaç kez karsılastık..
ben evlendım hamıle kaldım,hamılelık haberını alınca ortak arkadaslarımızla evıme geldı..
çok özür dilerim hatalarım için gereksız yere arkadaslıgımızı bozdum senı kaybettım.benı affet dedı..burnu düşse almayacak kibirdeydi arkadaş:)
ben affediciyimdir,önemli olan hatasını bilip kabullenmesi..
ama tabı araya giren yıllardan sonra eskısı gibi olunmuyor..
merhaba merhaba..

Teşekkür ederim öyle yanak mıncırmalar falan bana bayağı geldi :KK66: Lütfen kusuruma bakmayın nıyetım bayagılasmak degıldı yorumunuz gercekten benı mutlu ettı o yuzden ıcten bı sekılde dıledım ben annemı severken hem yanaklarından öper sıkarım da :)
Kızınızın unıversıte kaydını ve hamılelıgınızı de ayrıyeten tebrık ederım.Rabbım mezun oldugu gunlerı göstersin ınsallah bebegınızı de saglıkla alırsınız kucagınıza..:)
ben unutmaya calısıyorum ah bı de gozumun gormedıgı bı yerde dursa cok daha kolay olacak belkı de...
bana da o sekılde haber falan gonderıp konusmak ısterse ben de kabul etmeyecegım..
onca zaman gectı artık hıcbırseyın gerı donusu yok.
Bayağılaşmak vs nereden çıktı?
Hiç aklıma böyle bişey gelmedi canım dediğim gibi gayet memnun oldum.
Zaten öyle art niyetli herşeyi kendine göre algılayan bir kişiliğim yok.Olaylara evrensel yaklaşıp genelleme yaparak tepki veririm ;)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim ayrıca ;)

Canim benim de benzer bir olay basima geldi. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez cinstendi. Can yoldasimdi. Hic soylenmeyecek tarzda ozel bir bilgimi biriyle paylasti. Karsisina gecip sordugumda da "insanlarin sirri bana agir geliyor tasiyamiyorum" dedi. Ben kopardim herseyi ama arkadasimin 3 yil barisma cabasi oldu. Telefon acti bakmadim, kapiya geldi uzulerek guvenlige tanimiyorum almayin dedim. Hem de bunu defalarca tekrarladi.En sonunda tedavisi olmayan bir hastaliga yakalandigini ogrendim ve hastane surecinde kiyamadim yine yaninda ben vardim . Bunu Allah rizasi icin yaptim vicdanim icin. Ha bu vesiyleyle gorusuyoruz yine hastaligi alevlendiginde vs elimden geleni yapiyorum ama inan bana eskisi gibi olmuyor. O samimiyet o duygular gitti mi bir kez, maalesf :(

merhaba
eskı bır arkadasım vardı senın dedıgın gibi yediğimiz içtigimiz ayrı gitmeyen..
liseden baslayan arkadaslıgımız yıllarca devam ettı,üni bitirdik işe başladık vs..
biraz kaprisli bir arkadastı,grubumuz vardı birgün sacma sapan bir bahaneden huysuzluk çıkarıp ortamı terkettı..
herzaman arayan ılgılenen ben sallamadım yetti beaa deyip,
sonra oda kendınce gurur yaptı aramadı vs..yıllar oyle geldi geçti nerden baksan 5 sene konusmadık bikaç kez karsılastık..
ben evlendım hamıle kaldım,hamılelık haberını alınca ortak arkadaslarımızla evıme geldı..
çok özür dilerim hatalarım için gereksız yere arkadaslıgımızı bozdum senı kaybettım.benı affet dedı..burnu düşse almayacak kibirdeydi arkadaş:)
ben affediciyimdir,önemli olan hatasını bilip kabullenmesi..
ama tabı araya giren yıllardan sonra eskısı gibi olunmuyor..
merhaba merhaba..
Evet çok doğru önemli olan hatasını bilip kabullenmek bunu bende belirttim ama araya yillar girip unutulduktan sonra gelen Özür benim kabul edeceğim birsey değil.

Evet çok doğru önemli olan hatasını bilip kabullenmek bunu bende belirttim ama araya yillar girip unutulduktan sonra gelen Özür benim kabul edeceğim birsey değil.

affedıcı olmak ıyıdır üzerinden yük kalkar ınsanın,
cok fena bir sekılde ara açılmadıgı sürece.
ayrıca zaten eskısı gibi olunmaz maksat küslük olmasın kin olmasın ne gerek var

Canim benim de benzer bir olay basima geldi. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez cinstendi. Can yoldasimdi. Hic soylenmeyecek tarzda ozel bir bilgimi biriyle paylasti. Karsisina gecip sordugumda da "insanlarin sirri bana agir geliyor tasiyamiyorum" dedi. Ben kopardim herseyi ama arkadasimin 3 yil barisma cabasi oldu. Telefon acti bakmadim, kapiya geldi uzulerek guvenlige tanimiyorum almayin dedim. Hem de bunu defalarca tekrarladi.En sonunda tedavisi olmayan bir hastaliga yakalandigini ogrendim ve hastane surecinde kiyamadim yine yaninda ben vardim . Bunu Allah rizasi icin yaptim vicdanim icin. Ha bu vesiyleyle gorusuyoruz yine hastaligi alevlendiginde vs elimden geleni yapiyorum ama inan bana eskisi gibi olmuyor. O samimiyet o duygular gitti mi bir kez, maalesf :KK43:
Şu anda onun yaptıklarindan biri de bu işte !!! Ona güvenerek herseyimi anlattım o ise gitti bile bile düşmanım dediğimle can ciğer oldu ben şoka girdim naptiginin farkında mısın kimle can ciger oldugunun dedim bunda bise yok ki dedi bide utanmadan .
Ondan sonra bekledim baktim hala ayni.
Yolumu ayirdim.
Sizinkide karşı taraf açısından kötü olmuş ama gerçekten artk hiç bir iyi şey hissetmiyorum hissedemem ona karşı. Bütün güvenimi sevgimi alt üst etti

affedıcı olmak ıyıdır üzerinden yük kalkar ınsanın,
cok fena bir sekılde ara açılmadıgı sürece.
ayrıca zaten eskısı gibi olunmaz maksat küslük olmasın kin olmasın ne gerek var
Iyi de insan çıkıp demez mi sen niye bana mesafe aldin niye benimle konuşuyorsun ?
Çünkü hatasini biliyor. Sorarsa Yüzüne söyleyeceğimi de.
O yüzden hic degmeyecek biri olduğunu da yeni yeni anlıyorum ahh saf kafam ahhh

Tatlım içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalısın çünkü güvensizlik girdimi bir kez ilişkiye ,arkadaşlığa toparlanması çok zor.Zamana bırakmalısın.
Benim açımdan bitti o kadar adim attim anlamaya calistim nafile o daha da cirkeflesti.onu gördükçe hala ayni seylere devam ettigini gordukcd aklıma gecmisimiz geliyor içim sogumuyor.

ikiyüzlülük dedikoduculuk nankörlük birer karakter özelliğidir hata değildir bence değil mesafe ben toptan görüşmeyş bırakırdım sanırım
Evet ve bunu çok geç anladım beni biri uyardi ama benim gözüm gormedi.
hani bir söz vardır ya ' kimsenin yanında olmasına güvenme karşına geçmesi için bir adım, düşman olmasi için bir sözün yeter' diye o misal.
Yanımda olmasina guvendim ama düşmanim dediğimle can ciğer olacak kadar düşeceğine inanamazdim ama oldu.

Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Sevgili de dönse, dostta dönse başkası da dönse birşeyler söylese, olmuyor
Olmaz asla
Kardeş dediğin sırtından vuruyor şu dünyada. Bıraktım artık
Biri kötülüğü seçmişse geri dönse ne yazar
O masumiyeti bozmuştur
Yok saymak en güzeli

Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Sevgili de dönse, dostta dönse başkası da dönse birşeyler söylese, olmuyor
Olmaz asla
Kardeş dediğin sırtından vuruyor şu dünyada. Bıraktım artık
Biri kötülüğü seçmişse geri dönse ne yazar
O masumiyeti bozmuştur
Yok saymak en güzeli
Kesinlikle. En azından hem tecrübe hem de ders oldu bana.

Back
X