• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALBİNİZİ KIRDIKTAN SONRA

Affetme. Belli ki aynı hataları tekrar edeceğe benziyor.
Ama bu kadar düşünmen de gereksiz. Hatayı yapan o. Düşünmesi gereken de o. Böyle bi insanı zihninde daha fazla barındırma.
haklısınız aslında ben de dusunmuyordum unuttum sanmıstım ta ki bugun yıne goz goze gelene kadar.
hıcbır sey olmamıs hıcbırsey yapmamıs gıbı...
arkadaslarım da oncekı mevzuları bıldıgı ıcın saskınlar nasıl boyle seyler yapar dıye. bana haklısın eden bulur ılahı adalet var merak etme dıyorlar.
ama ıcım sogumuyor bı turlu bu yuzden arada aklıma gelmıyor degıl...

Genellikle insanlar hatalarını kabul edip gelip af dilemezler az bi kısmı hariç . Kaldı ki af dilese bile yaptıklarını tekrar edecek büyük ihtimalle
ben özür dilemesini bilen bir insanım hatalı da hatasız da olsam.kalp kırmaktan ölümüne korkuyorum.
bunun bir de öbür tarafı var çünkü.

hassas bir konu ve bunu kendısı de bılıyor.
dost bıldım bagrıma bastım.
aılesınden uzak dıye kardes bıldım.yanlıslarını ıcıme attım kırılmasın gucenmesın dıye..
hıcbır zaman onun ıcın yaptıklarımı yuzune de vurmadım.
araya mesafe koymam bıle sessızce oldu.
cıkıp da bır neyın var demedı.
yaptıkları yenılır yutulur degıldi benı bırı uyarmıstı dıkkat et dıye.
gozum nasıl gormemıs aklım nasıl bılmemıs.
Oluyor böyle şeyler.hepimiz yaşıyoruz.benzerini ben de birkaç ay önce yaşadım.noktayı koydum.

Fedakar olan sen olduğun ićin sogumaz tabi.boyle boyle, insanlardan elimizi etegimizi cektiriyor boyle insanlar.bos ver.dusunmeye de uzulmeye de bu harcadiğin zamana da degmez.
evet benı cok ıyı anlıyorsun gercekten burdakı yorumlar ıyı gelıyor bana..
aklıma geldıkce gelır okurum dusunmemeye calsırım yazdıklarınızı.
ama benım ıcın agır bır tecrube oldu.
bır daha kımse ıcın bu denlı fazla fedakar olmamayı ogrendım.

evet benı cok ıyı anlıyorsun gercekten burdakı yorumlar ıyı gelıyor bana..
aklıma geldıkce gelır okurum dusunmemeye calsırım yazdıklarınızı.
ama benım ıcın agır bır tecrube oldu.
bır daha kımse ıcın bu denlı fazla fedakar olmamayı ogrendım.
Olursun olursun.olunuyor.yaş ilerledikçe hayatta en onemli seyin saglık ve aile oldugunu anliyorsun ve birakiyorsun bu işleri.

Kardeş gibi, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen, her gün birlikte olduğum insanla aramıza sorun girdi,ilişkimiz kesildi. İkimizin de hataları vardı ama asıl ihanet ondan gelmişti.
Küstük koptuk gitti..
Ama o benim geçmişim, ben de onun... Her anımda bir payı var.
Şimdi aradan 4 yıl geçti, yeniden adımlar attık birbirimize.. Eskisi gibi oluyor mu? Olmuyor... Ama düşmanlık yok.. Aksine "yine de seviyorum" dediğim, ona bişey olsa üzüleceğim bir insandır. Keşke hayat bizi yeniden bir araya getirse..
Biz sünger çektik.. Ama zaman lazımdı..

Kardeş gibi, yediğim içtiğim ayrı gitmeyen, her gün birlikte olduğum insanla aramıza sorun girdi,ilişkimiz kesildi. İkimizin de hataları vardı ama asıl ihanet ondam gelmişti.
Küstük koptuk gitti..
Ama o benim geçmişim, ben de onun... Her anımda bir payı var.
Şimdi aradan 4 yıl geçti, yeniden adımlar attık birbirimize.. Eskisi gibi oluyor mu? Olmuyor... Ama düşmanlık yok.. Aksine "yine de seviyorum" dediğim, ona bişey olsa üzüleceğim bir insandır. Keşke hayat bizi yeniden bir araya getirse..
Biz sünger çektik.. Ama zaman lazımdı..
duymak ıstedıklerımden bırı buydu ıste..
4 yıl sonra bıle en azından ıkı taraftan bırınden bır adım gelmıs kı ben asla adım atan taraf olmam olamam bızım mevzuda.
hıcbırsey de asla eskısı gıbı olmaz olamaz eger yenıden baslarsak..kı bır sansı daha haketmıyor.
pekı ılk adım kımden geldı?

sımdıden anlıyorum ıste bu yonden cok pısmanım keske ona harcadıgım vaktı aıleme yakınlarıma harcasaydım
sımdı yenıden ınşa ediyorum cevremı.
Bazı dönemlerde her seyden once arkadaslarimiz geliyor .ne ailemiz hatta ne kocamız önemli oluyor.ille de arkadaş diyoruz.ben aştım bunları aci tecrubelerle.sen de aşarsın.

duymak ıstedıklerımden bırı buydu ıste..
4 yıl sonra bıle en azından ıkı taraftan bırınden bır adım gelmıs kı ben asla adım atan taraf olmam olamam bızım mevzuda.
hıcbırsey de asla eskısı gıbı olmaz olamaz eger yenıden baslarsak..kı bır sansı daha haketmıyor.
pekı ılk adım kımden geldı?
Biliyo musun, belki 4 yıl bile sürmezdi ama ben farklı şehire taşındım, o memlekette kaldı,kopukluk uzadı.
İlk adım ondan geldi.bir iki kez mesajla iletişime geçti.
Sonra bi kez ben geçtim. Derken, 4 yıl sonunda ikimiz de tekrar helalleştik, sünger çekelim, imtihandı, yaşandı bitti vs dedik...affedilmeyecek kadar değildik.

Adım ondan geldi yani..
Ama ben ne adım atacaktım, ne de o bana gelse yüz verecektim, öyle kırgındım.. Geçti..
Çünkü dediğim gibi, arkadaş değil kardeş gibiydik, ne kadar kızsam kırılsam da ailem gibi, yine bir barışma arzusu vardı.
Ben geçmişe dair hangi anımı düşünsem o arkadaşımsız bir anım yok.. Bu çok acı..

Umarım zamanla affedilir, karşılıklı konuşup sorunlar halledilir..
Bekle için soğusun, zaman sana farklı düşünmeyi de öğretebilir.
Her insan hata yapar. Bazen bilerek bile yapar. Bu arkadaşlık ilişkileri aşktan meşkten daha önemli bazen.....bir süre sessiz kal, kızgınlığını da yaşa.. Zamana bırak.. Belki de dönüşü olmaz, bilemeyiz..zaman..zaman...

Biliyo musun, belki 4 yıl bile sürmezdi ama ben farklı şehire taşındım, o memlekette kaldı,kopukluk uzadı.
İlk adım ondan geldi.bir iki kez mesajla iletişime geçti.
Sonra bi kez ben geçtim. Derken, 4 yıl sonunda ikimiz de tekrar helalleştik, sünger çekelim, imtihandı, yaşandı bitti vs dedik...affedilmeyecek kadar değildik.

Adım ondan geldi yani..
Ama ben ne adım atacaktım, ne de o bana gelse yüz verecektim, öyle kırgındım.. Geçti..
Çünkü dediğim gibi, arkadaş değil kardeş gibiydik, ne kadar kızsam kırılsam da ailem gibi, yine bir barışma arzusu vardı.
Ben geçmişe dair hangi anımı düşünsem o arkadaşımsız bir anım yok.. Bu çok acı..

Umarım zamanla affedilir, karşılıklı konuşup sorunlar halledilir..
Bekle için soğusun, zaman sana farklı düşünmeyi de öğretebilir.
Her insan hata yapar. Bazen bilerek bile yapar. Bu arkadaşlık ilişkileri aşktan meşkten daha önemli bazen.....bir süre sessiz kal, kızgınlığını da yaşa.. Zamana bırak.. Belki de dönüşü olmaz, bilemeyiz..zaman..zaman...
Bekledim sustum baktım düzelecek gibi değil bildiği halde aynı şeyleri yapmaya devam ediyor o zaman anladım ki o da devam ettikce benim canım yanacak neden diye kendimi sorgulayip duracağım o zaman araya mesafe koydum.
Ne hali varsa görsün benim bütün iyiniyetimi suistimal edip canımı yaktığı için asla affetmek istemiyorum asla.
Yuzunu hic gormek istemiyorum ama bi yandan da Birgün hatasını anlayip karsimda pismanligini söylemesini istiyorum

Yedıgınız ıctıgınız ayrı gıtmeyen cok sevıp koruyup kolladıgınız her konuda yanında oldugunuz ancak bır olay yada bır sozden vs sonra size karşı nankörlük ikiyüzlülük dedıkodu gibi özelliklerini öğrendiğiniz/duyduğunuz/gördüğünüz insanlar daha sonra gelip de pişman olduklarını söyleyip affetmenızı ıstedı mı?
böyle biri var ve hala içim soğumuyor..
kafamı dagıtmam lazım.
Tıpkı anlattığın özellikler de bir dostum vardı. Keşke şu anda nerde ve nasıl olduğunu bilseydim sana son durumu hakkında bilgi verirdim ne halde olduğuyla alakalı.
Çünkü ben affetmedim o dakika sildim ismini yüzünü ona ait benliğimde ne varsa o anda unuttum ve inan sana yazarken bile ismini yüzünü hatırlamaya çalıştım :D
Onun gerçek yüzünü görmem epey zaman aldı.Ve 1 buçuk yıl önce hayatımdan gitti.
Ona sadece dedim ki "Kime ok atmayı öğrettiysem ilk önce beni hedef aldı"

Tıpkı anlattığın özellikler de bir dostum vardı. Keşke şu anda nerde ve nasıl olduğunu bilseydim sana son durumu hakkında bilgi verirdim ne halde olduğuyla alakalı.
Çünkü ben affetmedim o dakika sildim ismini yüzünü ona ait benliğimde ne varsa o anda unuttum ve inan sana yazarken bile ismini yüzünü hatırlamaya çalıştım :KK70:
Onun gerçek yüzünü görmem epey zaman aldı.Ve 1 buçuk yıl önce hayatımdan gitti.
Ona sadece dedim ki "Kime ok atmayı öğrettiysem ilk önce beni hedef aldı"
Yaaaa öyle ictensiniz ki hic tanımadığım halde yanağınızi mincirasim geldi:))) o söylediğiniz son cümleye bayıldım bayıldım yaaa cuk diye oturmuş karşı taraf anladiysa tabi:)))
Ben sanırım duygusal bir insan olduğum için en yakınımdan böyle şeylerin gelmesine olmasına hazirlikli değilim hani deriz ya o yapmaz o etmez. En beterini de o yaptı kimse acıtmadi beni bu kadar.

Bekledim sustum baktım düzelecek gibi değil bildiği halde aynı şeyleri yapmaya devam ediyor o zaman anladım ki o da devam ettikce benim canım yanacak neden diye kendimi sorgulayip duracağım o zaman araya mesafe koydum.
Ne hali varsa görsün benim bütün iyiniyetimi suistimal edip canımı yaktığı için asla affetmek istemiyorum asla.
Yuzunu hic gormek istemiyorum ama bi yandan da Birgün hatasını anlayip karsimda pismanligini söylemesini istiyorum
Sizin geri dönüş zor gibi, bu kadar nefret etmemiştim ben.
Üzücü olan ona verdiğin yılların, zamanın..
Hayırlısı umarım hatasını anlar ve sen eğer için soğuduysa affedersin. Olmazsa zaten biter gider...

Sizin geri dönüş zor gibi, bu kadar nefret etmemiştim ben.
Üzücü olan ona verdiğin yılların, zamanın..
Hayırlısı umarım hatasını anlar ve sen eğer için soğuduysa affedersin. Olmazsa zaten biter gider...
aslında bendekı nefret degıl nefret bıle edılemeyecek kadar zavallı bır durumda..ve oncekı ve sımdıkı mevzuları bılenler saskınlık ıcınde ve benı haklı buluyorlar..
ben benı uyaran kısıye de ıkı yıl sonra karsıma alıp ozur dıledım.keske o gun onu dınleseydım de onunla bu derece dost olmasaydım...

Yaaaa öyle ictensiniz ki hic tanımadığım halde yanağınızi mincirasim geldi:))) o söylediğiniz son cümleye bayıldım bayıldım yaaa cuk diye oturmuş karşı taraf anladiysa tabi:)))
Ben sanırım duygusal bir insan olduğum için en yakınımdan böyle şeylerin gelmesine olmasına hazirlikli değilim hani deriz ya o yapmaz o etmez. En beterini de o yaptı kimse acıtmadi beni bu kadar.
Teşekkür ederim öyle yanak mıncırmalar falan bana bayağı geldi ;)
Bugün zaten berbat bir gün geçirdim.Kızımın üniversite kaydı için aksilikler üst üste geldi hamilelik bu yaştan sonra iyice ağır gelmeye başladı.Duygusal çöküntü hormonlar tavan yapması asabiyet vs vs... Aöa yanaklarımı mıncıran birini hayal etmek bile güzel :D
Sen unut onu benim hiç canım yanmamıştı bile çünkü ben değil o beni kaybetmişti onun canı yanacaktı hemde hazımsızca pişmanlıkla yanacaktı ;) Öylede oldu zaten bana bir kaç haber yollamıştı hiçbirini dinlemedim cevapta vermedim haberi getirenlere de öyle birini tanımıyorum dedim susturdum Çünkü biliyorum ki dinlersem cevap vercem aracılarda gidip yetiştirecek bu defa o cevap verecek falan fişman. Bağımızı koparmak için hiç dinlemedim cevapta vermedim eridi gitti sabun gibi.

Back
X