Kalça ağrısı neden olur?

busesabanci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
52
23
3
30
Merhabalar kızlar 12. haftanın içindeyim ve yaklaşık 2-3 haftadır sol kalçamda kemik odaklı bir ağrı var.
Oturduğum yerden kalkarken ve eğilip kalkarken fena batıyor ağrı yapıyor.
Aranızda hiç yaşayan ve neden olduğunu öğrenen var mı?
Sorduğum birkaç kişi bebeğin kız olduğunu kalçayı büyüttüğü için ve alt tarafa yerleşimli olduğu için ağrı yaptığını söyledi var mıdır doğruluğu?

Bebeğin cinsiyetiyle alakası yok. Bana da erkek olduğu için ağrır dediler. Rahim büyüdükçe kemikler ve eklemler de geriliyor.

Merhabalar kızlar 12. haftanın içindeyim ve yaklaşık 2-3 haftadır sol kalçamda kemik odaklı bir ağrı var.
Sorduğum birkaç kişi bebeğin kız olduğunu kalçayı büyüttüğü için ve alt tarafa yerleşimli olduğu için ağrı yaptığını söyledi var mıdır doğruluğu?
Direk merak ettiğim bir durum bu.. Ben masa başı işte çalışıyorum ve artık kalçamın acısından altıma ne koyacağımı şaşırdım.. Bununla kalsa yine gece uyurken soluma yatıyorum sol tarafım ağrıyor sonra sağıma dönüyorum yine ağrıyor kalçamın kemikleri ömrümü yedi. Randevum 21 nisan da doktora sormaya çekindim. Bende 12. haftayı tamamlıyorum yarın.

Bende iki hafta once oldu .Oturunca kalkamiyordum .Yatarken donemiyordum batiyordu resmen kirik gibi .Dr çözüm yok hamilelikten dedi .Tum vitaminlerimi eksiksiz aliyorum zaten .

Kizlar acil ortapediye gidin ben hamileligimn 32.haftasinda gecirdim en son yataklara dustum cunku topalliyordum doktor wcye bile koltuk degnekleriyle cikacaksin dedi kemik erimesi olusmustu ve odem

Canım sakroiliak kemiğimde ödem oluşmuştu bendede gebelikde 2 ay yatakda deynekle bile kalkamyrdm 1 ayda deynekle yürümeye başlamıştım dogum yaptm oğlum 5 aylık ve kalçam hala yoklar ve şişkinlik var hatta yarın tekrar ortapediye gidicem

Kizlar acil ortapediye gidin ben hamileligimn 32.haftasinda gecirdim en son yataklara dustum cunku topalliyordum doktor wcye bile koltuk degnekleriyle cikacaksin dedi kemik erimesi olusmustu ve odem
Canim benimki oyle degil kirik gibi batiyor 3 4 gun oldu gecti şükür. Beslenmeme dikkat ediyorum.Tekrarlamadi cok sukur

Aynı durum bende de var yaklaşık 4 haftadır şuan 14 haftalık hamileyim ve ağrıdan kalkıp oturamıyorum uzansam ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım.

2 gün önce gittin doktorum kalsiyum verdi ve rahim büyüdükçe normal ağrıması dedi inşallah bir sıkıntı olmaz bakalım.
Kalsiyum bende işe yarıyor bu arada en azından biraz olsun hafifledi.

Kemiklerinizde kalsiyun eksikliği de olabilir bence çekinmeyio sorun.

Direk merak ettiğim bir durum bu.. Ben masa başı işte çalışıyorum ve artık kalçamın acısından altıma ne koyacağımı şaşırdım.. Bununla kalsa yine gece uyurken soluma yatıyorum sol tarafım ağrıyor sonra sağıma dönüyorum yine ağrıyor kalçamın kemikleri ömrümü yedi. Randevum 21 nisan da doktora sormaya çekindim. Bende 12. haftayı tamamlıyorum yarın.
bende masa başı çalışıyorum aynen bende de dönerken falan çok ağrı yapıyor :/

bakalım haftaya ikili test için gidicem doktora bir sorayım ne diyecek. millet saçma sapan şeyler söylüyor bilmeden

Aynı durum bende de var yaklaşık 4 haftadır şuan 14 haftalık hamileyim ve ağrıdan kalkıp oturamıyorum uzansam ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım.

2 gün önce gittin doktorum kalsiyum verdi ve rahim büyüdükçe normal ağrıması dedi inşallah bir sıkıntı olmaz bakalım.
Kalsiyum bende işe yarıyor bu arada en azından biraz olsun hafifledi.

Kemiklerinizde kalsiyun eksikliği de olabilir bence çekinmeyio sorun.

cinsiyeti öğrendiniz mi peki?

Canım sakroiliak kemiğimde ödem oluşmuştu bendede gebelikde 2 ay yatakda deynekle bile kalkamyrdm 1 ayda deynekle yürümeye başlamıştım dogum yaptm oğlum 5 aylık ve kalçam hala yoklar ve şişkinlik var hatta yarın tekrar ortapediye gidicem
geçmiş olsun :/

Amin inşallah sağlıklı olsun tek duam ama içten içede meraktan çatlamak üzereyim. Artık 1 ay sonra gösterirse bakalım sizin randevunuz yakın mı belki gösterir bebişiniz.
Benim doktorum randevusuz 15.30a kadar alıyor her gün haftaya perşembe gidicem bende bakalım inşallah gösterir :)

Back
X