- 19 Şubat 2015
- 54
- 14
- 28
- Konu Sahibi zehra eslem
-
Arkadaşlar bebeğim iki bucuk aylık fazla kaka yapan bir bebek değil.yaptığını da yeşil yapıyor. Bugün dr gittik sonuçlar temiz çıktı ama kalça testinde sol kalçası 59a 52 çıktı bu ne demek dedim çıkık olabilir dediler ortpediye gttim küçük oldugu için on beş gün sonra ya gün vrdi film çekilecek ondan sonra konuşuruz ddi eve geldik bebeğim sürekli ağlıyor hiç durmuyo kayınvalidrmle elimizde salladık şimdi uyudu. Akıl verin lütfen içim çok karıştı
aglamasi sanirim surekli. sana gaz icin bir tavsiyem var. biz de ve onerdigim birkac arkadasimda resmen mucizeler yaratti. gun icerisinde surekli corekotu tuket. ama oyle az degil. yani ben sabah kalkinca 1 cay kasigina doldurup su ile yutuyordum. sonra 1 kaseye doldurup gun icinde gidip gelip birkac saatte bir yarim cay kasigi agzima atiyordum. birkac gun icinde mucizevi sekilde gaz sorunumuz bitti.Hem süt hem mama veriyorum ama günde iki kez 60 cc onu da ya içiyo ya içmiyo. Humana antikolik diyet mama veriyorum gazı olmasın diye sütle kimyon içiyorum gaz yspıcı şeyler yemiyorum ama yok sürekli ağlıyor. Ev sobalı üşümesi imkansz 3 ton kömür yaktık gerisini sz düşğnün üstü kalın zaten bilmiyorum daha napayım damlası rezene çayı iyi olsun diye herşeyi yapıyorm niye ağlıyo anlamıyorum
Bazen sürekli ve içli içli aglıyo özellikle gündüz. Oda uyuyamadğı için ses ve ışığa çok duyarlı biraz bna çekmiş. İşe yarıyosa neden olmasın yeter ki ağlamasın sesi kısıldı artıkaglamasi sanirim surekli. sana gaz icin bir tavsiyem var. biz de ve onerdigim birkac arkadasimda resmen mucizeler yaratti. gun icerisinde surekli corekotu tuket. ama oyle az degil. yani ben sabah kalkinca 1 cay kasigina doldurup su ile yutuyordum. sonra 1 kaseye doldurup gun icinde gidip gelip birkac saatte bir yarim cay kasigi agzima atiyordum. birkac gun icinde mucizevi sekilde gaz sorunumuz bitti.
Bnde öyle sanıyordum ama yaklaşık 4-5 yıldır gastrit problemim var aç tok sürekli gazım olur iki gündür sütle kimyon içiyorum şikayetm nerdeyse hiç kalmadı dr tavsiye etmişti deniyorum herşeyi..kimyon gaz yapar
size değil bebeğe gaz yapar emiyorsa eğerBnde öyle sanıyordum ama yaklaşık 4-5 yıldır gastrit problemim var aç tok sürekli gazım olur iki gündür sütle kimyon içiyorum şikayetm nerdeyse hiç kalmadı dr tavsiye etmişti deniyorum herşeyi..
Emiyor ama yakın bir tanıdıgm yapıyor iyi geldi bebeğine bnde iki gündür deniyorum.size değil bebeğe gaz yapar emiyorsa eğer
her bünye aynı olmaz ama .ben sadece bildiğimi paylaştım.baharat bebekler için uygun değil diye biliyorum.aynı bazı bitki çaylarının düşük yaptırması gibi ....büyük geçmiş olsunEmiyor ama yakın bir tanıdıgm yapıyor iyi geldi bebeğine bnde iki gündür deniyorum.
Sağolasın tatlım ilgin için teşekkür ederim metsile devam :)her bünye aynı olmaz ama .ben sadece bildiğimi paylaştım.baharat bebekler için uygun değil diye biliyorum.aynı bazı bitki çaylarının düşük yaptırması gibi ....büyük geçmiş olsun
Humananın antikolik mamasnı kullanıyorm inşallah düzelir..Kalça çıkığı daha kesin değilmiş o yüzden içini ferah tut, bende de erken doğum sebebiyle kalça çıkığı varmış tedavi olmuşum ve şimdi hiçbir engelim yok canım düşün yani 32 sene öncesinin tıbbi imkanlarıyla bile tedavim yapılmış ve gayet iyiyim , yeşil kaka ve gaz sorunu için de emziriyorsan en son hangi memeyi verdiysen diğer emzirmede de o memeyle devam et onda süt bitince ancak diğerine geç mama da gazı önleyen mamalardan kullan canını sıkma düzelecek herşey
Çörekotunu dündn beri deniyorum çok şükr bebeğim bugün çok sakindi kendi kendne uyudu bskındı güldü gerçkten işe yarıyor öneri için çok teşekkürleraglamasi sanirim surekli. sana gaz icin bir tavsiyem var. biz de ve onerdigim birkac arkadasimda resmen mucizeler yaratti. gun icerisinde surekli corekotu tuket. ama oyle az degil. yani ben sabah kalkinca 1 cay kasigina doldurup su ile yutuyordum. sonra 1 kaseye doldurup gun icinde gidip gelip birkac saatte bir yarim cay kasigi agzima atiyordum. birkac gun icinde mucizevi sekilde gaz sorunumuz bitti.
Çörekotunu dündn beri deniyorum çok şükr bebeğim bugün çok sakindi kendi kendne uyudu bskındı güldü gerçkten işe yarıyor öneri için çok teşekkürler
Humananın antikolik mamasnı kullanıyorm inşallah düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?