- Konu Sahibi zehra eslem
-
böyle bir mama mı varmış..bebeğin büyük ihtimal kolik..benimkiler öyleydi..neler denedik neler..gaz ilaçları..çaylar..onların belli bir ay geçmeden susmuyorlar..
Acaba kac aydan sonra sustular benim bebegim bes aylik hala susmadi oysa uc aydan sonra susar diyolardi.. korkuyorum hep boyle gidicek diye..
canım bir 6 ayı buldu..ama neler çektim bilemezsin..sadece uyuyunca susuyorlardı..4-5 saat aralıksız ağlıyorlardı..yorulup uykuya dalıyorlardı..
Acaba kac aydan sonra sustular benim bebegim bes aylik hala susmadi oysa uc aydan sonra susar diyolardi.. korkuyorum hep boyle gidicek diye..
Ya keske alti ayda gecse daha ne isterim dokuz ayda bile gecsin raziyim ama yeterki gecsin oglumun aglamalari.. hep boyle surucek diye cok korkuyorum cok zor boyle aglamasi.. bugun mesela disari cikalim dedik ciktik ama yine agladi disarida kiyafetin hic kalmadi alisveris yapmam gerekiyodu yapamadim simdi esim gitti bana kiyafet almaya benide eve birakti nasıl uzgunum anlatamam disari cikmak istiyorum cok bunaldim ama cikamiyorum galiba bundan sonra hic cikamicam..
aglamasi sanirim surekli. sana gaz icin bir tavsiyem var. biz de ve onerdigim birkac arkadasimda resmen mucizeler yaratti. gun icerisinde surekli corekotu tuket. ama oyle az degil. yani ben sabah kalkinca 1 cay kasigina doldurup su ile yutuyordum. sonra 1 kaseye doldurup gun icinde gidip gelip birkac saatte bir yarim cay kasigi agzima atiyordum. birkac gun icinde mucizevi sekilde gaz sorunumuz bitti.
Allah razi olsun senden corekotunu denedgm gndn beri bebeğim cok iyi gunduz uykusu bile uyuyor gazini gendi çıkartıyor aksam biraz huyszlaniyor ama o kdr olsn artik
ayy canim sagolasin. fayda etmesine cok sevindim. mutlu bebek = mutlu anne :))
ben neler neler denemistim, tek cozum bu oldu. kizimla bebisini opuyoruz :))
Benim ki üçüncü ayına girdi sustu canım.Acaba kac aydan sonra sustular benim bebegim bes aylik hala susmadi oysa uc aydan sonra susar diyolardi.. korkuyorum hep boyle gidicek diye..
Bebeğin hayırlı ve ömrü uzun olsun INŞALLAH. ..çörek otu mu kesti gazını yoksa kimyonmu bilgi verirsen seviniriz teyze si ...19 günlük Ayşe Eslemim var benimde gaz sancıları başlıyor sanki ...Bebeğim beş buçuk aylık Allah a şükür klça çıkığı da yok ağlaması sancılarıda. Yeni problem diş çıkarma
Onun için ağlıyo böyle çok acıyo der gibi ne buldu kemirmeye çalışıyo.
Her anı ayrı bi keyif iyiki doğurmuşm oğluşum seni
Oy eslem :) Rabbi nasip ederse bende kızıma eslem Zehra ismini koymayı düşünüyorum :)Bebeğin hayırlı ve ömrü uzun olsun INŞALLAH. ..çörek otu mu kesti gazını yoksa kimyonmu bilgi verirsen seviniriz teyze si ...19 günlük Ayşe Eslemim var benimde gaz sancıları başlıyor sanki ...
Rabbim gönlüne göre versin canım ...Bugünlerde geçecek mi bilmiyorum şuan günler geçmek bilmiyor hayatım sadece bebekten ibaret bende herseyi deniyorum ama akşam 7 den sonrası dahada bi kabus ...Canı sağolsun INŞALLAH çabuk geçer bu sıkıntılar ...Oy eslem :) Rabbi nasip ederse bende kızıma eslem Zehra ismini koymayı düşünüyorum :)
Bizim sancılarımızda ikinci haftadan sonra başladı 3 ay sonra geçti. Canım vallahi herşeyi denedim hangisi iyi geldi bilemicem.ama çörek otundan sonra sakinleşti sancıları azaldı. Ayaklarını karnına doğru çekip açı açı ağlıyorsa bilki gaz
Önce çörek otunu dene derim aklına geldikçe ye şifa olsun inşallah :)
Gaz sancısı akşam olunca başlar zaten.Rabbim gönlüne göre versin canım ...Bugünlerde geçecek mi bilmiyorum şuan günler geçmek bilmiyor hayatım sadece bebekten ibaret bende herseyi deniyorum ama akşam 7 den sonrası dahada bi kabus ...Canı sağolsun INŞALLAH çabuk geçer bu sıkıntılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?