Çocuk Hastalıkları kalça çıkığı,yeşil kaka bebeğim durmuyo yardım..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
böyle bir mama mı varmış..bebeğin büyük ihtimal kolik..benimkiler öyleydi..neler denedik neler..gaz ilaçları..çaylar..onların belli bir ay geçmeden susmuyorlar..

Acaba kac aydan sonra sustular benim bebegim bes aylik hala susmadi oysa uc aydan sonra susar diyolardi.. korkuyorum hep boyle gidicek diye..

Acaba kac aydan sonra sustular benim bebegim bes aylik hala susmadi oysa uc aydan sonra susar diyolardi.. korkuyorum hep boyle gidicek diye..

canım bir 6 ayı buldu..ama neler çektim bilemezsin..sadece uyuyunca susuyorlardı..4-5 saat aralıksız ağlıyorlardı..yorulup uykuya dalıyorlardı..

canım bir 6 ayı buldu..ama neler çektim bilemezsin..sadece uyuyunca susuyorlardı..4-5 saat aralıksız ağlıyorlardı..yorulup uykuya dalıyorlardı..

Ya keske alti ayda gecse daha ne isterim dokuz ayda bile gecsin raziyim ama yeterki gecsin oglumun aglamalari.. hep boyle surucek diye cok korkuyorum cok zor boyle aglamasi.. bugun mesela disari cikalim dedik ciktik ama yine agladi disarida kiyafetin hic kalmadi alisveris yapmam gerekiyodu yapamadim simdi esim gitti bana kiyafet almaya benide eve birakti nasıl uzgunum anlatamam disari cikmak istiyorum cok bunaldim ama cikamiyorum galiba bundan sonra hic cikamicam..

bende öyleydim..hiç geçmicek zannediyordum..ama merak etmeyin geçecek..biraz sabır..

Allah razi olsun senden corekotunu denedgm gndn beri bebeğim cok iyi gunduz uykusu bile uyuyor gazini gendi çıkartıyor aksam biraz huyszlaniyor ama o kdr olsn artik

Allah razi olsun senden corekotunu denedgm gndn beri bebeğim cok iyi gunduz uykusu bile uyuyor gazini gendi çıkartıyor aksam biraz huyszlaniyor ama o kdr olsn artik

ayy canim sagolasin. fayda etmesine cok sevindim. mutlu bebek = mutlu anne :))
ben neler neler denemistim, tek cozum bu oldu. kizimla bebisini opuyoruz :))

ayy canim sagolasin. fayda etmesine cok sevindim. mutlu bebek = mutlu anne :))
ben neler neler denemistim, tek cozum bu oldu. kizimla bebisini opuyoruz :))

Tskler bizde kizimla sizi opuyoruz corek otuna aynen devam kimyonu sadece yemeklere koyuyorum su ile icmeyi biraktim bebegimin gazi suan cok dha az

Bebeğim beş buçuk aylık Allah a şükür klça çıkığı da yok ağlaması sancılarıda. Yeni problem diş çıkarma
Onun için ağlıyo böyle çok acıyo der gibi ne buldu kemirmeye çalışıyo.
Her anı ayrı bi keyif iyiki doğurmuşm oğluşum seni

Benim ki üçüncü ayına girdi sustu canım.
Kimi kırkından sonra kmi üçüncü aydan sonra kmi altı aylık olunca eninde sonunda Gaz sancısı bitiyo :)
Sonra da diş sancısı başlıyo

Bebeğin hayırlı ve ömrü uzun olsun INŞALLAH. ..çörek otu mu kesti gazını yoksa kimyonmu bilgi verirsen seviniriz teyze si ...19 günlük Ayşe Eslemim var benimde gaz sancıları başlıyor sanki ...

Bebeğin hayırlı ve ömrü uzun olsun INŞALLAH. ..çörek otu mu kesti gazını yoksa kimyonmu bilgi verirsen seviniriz teyze si ...19 günlük Ayşe Eslemim var benimde gaz sancıları başlıyor sanki ...
Oy eslem :) Rabbi nasip ederse bende kızıma eslem Zehra ismini koymayı düşünüyorum :)
Bizim sancılarımızda ikinci haftadan sonra başladı 3 ay sonra geçti. Canım vallahi herşeyi denedim hangisi iyi geldi bilemicem.ama çörek otundan sonra sakinleşti sancıları azaldı. Ayaklarını karnına doğru çekip açı açı ağlıyorsa bilki gaz
Önce çörek otunu dene derim aklına geldikçe ye şifa olsun inşallah :)

Rabbim gönlüne göre versin canım ...Bugünlerde geçecek mi bilmiyorum şuan günler geçmek bilmiyor hayatım sadece bebekten ibaret bende herseyi deniyorum ama akşam 7 den sonrası dahada bi kabus ...Canı sağolsun INŞALLAH çabuk geçer bu sıkıntılar ...

Gaz sancısı akşam olunca başlar zaten.
Geçer canım inşallah merak etme sana ihtiyacı var sen bebeğinin en önemli varlığımın elinden geldiğince sakin ve sabırla gazını çıkarmaya çalış daha rahat geçer günler.
Vallahi öyle hızlı geçiyor ki bende senin gibi diyordum altı ayı geçti ben hala bir yapamıyorum beni istiyor sürekli boşver senin en önemli işin o bebeğimle ilgilen uyuduğunda sende uyu dinlen hem sütün çoğalır hem kafan rahatlar :)

Sancısı iki saat kadar sürerse aracınız varsa yarım saat tur atın hiç sesi kalmaz biz öyle yapardık :) he bir de ağrı kesici fitiller var her ağlamaya tavsiye değil tabii ama 4-5 saate varan sancılar da araçla gezince yada süpürge saç kurutma makinesiyle de susmuyosa ben veriyordum hemen sakinleşiyodu dr.dan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…