Kalça kemiği çıkığı

mnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
2.711
2.549
133
Arkadaşlar bebeğim 66 günlükken kalça ultrasonu çektirdik ve sol kalça kemiğinde sınıra yakın olmakla tip2a kalça çıktı.Çift bez uygulamamı söyledi doktor.Bu tarz bir durumla karşılaşıp düzelme kaydeden var mı? İnsan İyi şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor bu gibi durumlarda.Rabbim tüm çocuklara sağlık versin sağlıklı bir ömür versin inşallah

erken teshisde sorun olmuyor diye biliyorum
eltimin kizi geç farkedildi 18 aylikkebn ameluiyat oldu 9 yasinda simdi kontrolleri disinda bi sorunu yok
sizinki erken teshis oldugu için hiç sorun olmaz insallah

• Beğen
Reactions: mnt
erken teshisde sorun olmuyor diye biliyorum
eltimin kizi geç farkedildi 18 aylikkebn ameluiyat oldu 9 yasinda simdi kontrolleri disinda bi sorunu yok
sizinki erken teshis oldugu için hiç sorun olmaz insallah
İnşallah sınırda olması umut veriyor çift bezle hallolur umarım diğer korse tarzı uygulamalar çok zorlayıcı

Arkadaşlar bebeğim 66 günlükken kalça ultrasonu çektirdik ve sol kalça kemiğinde sınıra yakın olmakla tip2a kalça çıktı.Çift bez uygulamamı söyledi doktor.Bu tarz bir durumla karşılaşıp düzelme kaydeden var mı? İnsan İyi şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor bu gibi durumlarda.Rabbim tüm çocuklara sağlık versin sağlıklı bir ömür versin inşallah
Erken fark edildiğinde çift bez uygulaması ile düzeliyor . Benım kuzenımın kızı bebekken çekilen ultrasonda çıkık farkedilmemişti. Yürüme döneminde fark edildi ve bir kaç tane ameliyat geçirdi ve düzeldi . Senin erken dönem olduğu için düzelir merak etme :)

• Beğen
Erken fark edildiğinde çift bez uygulaması ile düzeliyor . Benım kuzenımın kızı bebekken çekilen ultrasonda çıkık farkedilmemişti. Yürüme döneminde fark edildi ve bir kaç tane ameliyat geçirdi ve düzeldi . Senin erken dönem olduğu için düzelir merak etme :)
İnşallah düzelir öyle minikler ki aşısına bile dayanamıyorum ameliyatlar çok zor rabbim tüm çocuklara sağlık sıhhat versin

İnşallah düzelir öyle minikler ki aşısına bile dayanamıyorum ameliyatlar çok zor rabbim tüm çocuklara sağlık sıhhat versin
Amin canım ameliyatlar baya zor ameliyat sonrası komple alçı içine alıyorlar koltuk altından itibaren belli süre kalıyor fizik tedavi süreci falan oluyor baya sancılı süreç . Allahtan erken fark etmişler

• Beğen
Cnm gecmış olsun erken fark edildiğinde buyuk oranda duzelır merak etme eger açısı kötü olsaydı aparat verirdi demekkı cift bez yeterli buda iyi bısey emin ol benım kızım da devlet hastanesinde yanlış ölçüm sonucu bu aparattan takmıştı bir ay her günüm zehir oldu sonra anlaşıldı ki yanlış ölçmüşler:( arada baska doktora gitmiştim ama tekrar ultrason istemedi o yüzden fark edilmedi neyse diyeceğim o ki eger imkanı varsa baska bir doktora daha gidin ama hİÇ korkmayın kemikleri su gibi daha cabucak duzelır allahın izniyle sevgiler allah analı babalı büyütsün

• Beğen
Cnm gecmış olsun erken fark edildiğinde buyuk oranda duzelır merak etme eger açısı kötü olsaydı aparat verirdi demekkı cift bez yeterli buda iyi bısey emin ol benım kızım da devlet hastanesinde yanlış ölçüm sonucu bu aparattan takmıştı bir ay her günüm zehir oldu sonra anlaşıldı ki yanlış ölçmüşler:KK43: arada baska doktora gitmiştim ama tekrar ultrason istemedi o yüzden fark edilmedi neyse diyeceğim o ki eger imkanı varsa baska bir doktora daha gidin ama hİÇ korkmayın kemikleri su gibi daha cabucak duzelır allahın izniyle sevgiler allah analı babalı büyütsün
Rabbim razı olsun sizede büyük geçmiş olsun pelvik bandajı çok zorlsyıcı bebeğin hareketini kısıtlıyor ama tedavi olduktan sonra katlanıyor insan bakalım benim miniğim çift bez ile nasıl olacak inşallah düzelir

Geçmiş olsun öncelikle. Benim kızım 45 günlüktü öğrendik. 1,5 aydır pelvit bandajı kullanıyoruz. Bugün kontrolü vardı. Çıkartırlar artık iyileşmiştir diye gittik ama 1 ay daha kalıcak dedi. Ben baltalimanı kemik hastanesine gidiyorum. Üniversite bu işte sen iyisi ve bana dediki çift bez kesinlikle işe yapamaz. Zaman kaybı ve bu konuda zaman kaybetme lüksümüz yok. İlerisi alçı oda olmazsa kalça pilatini ameliystı... En masum tedavi pelvit bandajı. Umarım msjımı okursun ve dikkate alırsın. Geçmiş olsun cümlemize...

• Beğen
Geçmiş olsun öncelikle. Benim kızım 45 günlüktü öğrendik. 1,5 aydır pelvit bandajı kullanıyoruz. Bugün kontrolü vardı. Çıkartırlar artık iyileşmiştir diye gittik ama 1 ay daha kalıcak dedi. Ben baltalimanı kemik hastanesine gidiyorum. Üniversite bu işte sen iyisi ve bana dediki çift bez kesinlikle işe yapamaz. Zaman kaybı ve bu konuda zaman kaybetme lüksümüz yok. İlerisi alçı oda olmazsa kalça pilatini ameliystı... En masum tedavi pelvit bandajı. Umarım msjımı okursun ve dikkate alırsın. Geçmiş olsun cümlemize...
Merhaba bizim kalça çıkışımız sınırda idi çift bezle iyileşti sadece 3 hafta çift bez yaptım araya havlu da koydum şimdi 9 aylığız :) sizede geçmiş olsun evet bandajda tıbbı bir çözüm bildiğim kadarıyla ama en önemlisi erken teşhis ve tedavi :)

Back
X