Kalçaya ve bacağın arka tarafına vuran tek taraflı kasık ağrısı

Lotuscicegi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
73
33
38
35
2 gündür sol tarafımda kalçanın alt kısmında (bacağın başladığı yer) ve sol kasığımda bir ağrı var. Yürürken dahha çok hissediyorum. Bu şekilde bir belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

O değilde benimde yumurtlama dönemimde sol kalçama batan böyle bi ağrı geldi iki gün sonra geçti acaba aynı şekil mi ama yumurtalıklarımın ikisi de ağrıyorsu benim

Ya inşallah hamilesinizdir bende öğrenirim :) aynısını yaşıyorum hatta burdan bir arkadaşla sohbet ederken dedi ki yumurtlama belirtisiymiş bu ama ben geçtim o dönemi ,sizin ne kadar kaldı adetinize

Ya inşallah hamilesinizdir bende öğrenirim :) aynısını yaşıyorum hatta burdan bir arkadaşla sohbet ederken dedi ki yumurtlama belirtisiymiş bu ama ben geçtim o dönemi ,sizin ne kadar kaldı adetinize
İnşallah.Umarım ikimiz de hamileyizdir. Yumurtlama dönemim çoktan geçti. 1 2 güne adetimin gelmesi lazım artık ama düzensiz oluyor adetlerim.

kızlar merhaba günaydınlar hamile kalabilmek için ve dilek istek kabulu için iki tane dua sayfası açtım başka gruplarımda var okuma yapmak için. Katılmak isteyen olursa hep beraber birbirimiz için dua etmiş oluruz. dua sayfalarında kişisel hiçbir çıkar yoktur bunu da belirtmek isterim. Başkasına edilen duların sevabı büyüktür tanımadığımız insanl için du etmek tanımadığımız insanların bize dua etmesi manevi açıdan çok çok güzel ve huzur verici gelmek isteyenler dua sayfaları aşağıdaki gibi
1. Hamile kalmak için Hüvallahü'l-hâlikul-bâriü "O yaratandır ve yoktan var edendir"

2. 70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…