Kalçayı Duvara Vurarak Eritme İle İlgili Soru

Alone007

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
64
2
6
Aydın
Arkadaşlar spora başlayacağım.Umarım yararı olur kalçaya

ve bu yöntemi araştırdım siteden ve başka sitelerden çoğu kişi etkili diyor.Bende bunun üstüne spor yapsam dahada iyi olur diye düşünüyorum
Sorum şu bazıları diyor yağlar bu sefer altta bacaklarda birikiyor bunun doğruluğu nedir ?

Sanırım fazla sıvı içerek bunları dışarı atmak mümkün bilgilendirirseniz sevinirim.

Biri cevap versin artık yeterrrrrrrrrrr.......... ' :(:(:(:(:

Ay allah iyiliğini versin :) ya olur mu öyle bişey duvarlara yazık valla onlar eskir senin toto durur bu yöntemle :))))))
olsa bütün sporcular spor salonları bunu önerir sen onu değil Squat yazıp onu araştır çok çok daha etkili ve bilimsel emin ol.

Arkadaşlar spora başlayacağım.Umarım yararı olur kalçaya

ve bu yöntemi araştırdım siteden ve başka sitelerden çoğu kişi etkili diyor.Bende bunun üstüne spor yapsam dahada iyi olur diye düşünüyorum
Sorum şu bazıları diyor yağlar bu sefer altta bacaklarda birikiyor bunun doğruluğu nedir ?

Sanırım fazla sıvı içerek bunları dışarı atmak mümkün bilgilendirirseniz sevinirim.

benim kuzenimin eskiden benden daha kocaman kalçaları vardı vurarak poposunun üstünde zıplayarak poposu gitti

Hiç böyle şey duymadım.Kalçanı vurmaktansa kalça hareketleri yapabilirsin.İnternette videolar var.
En basitinden ayakta durup bacağını yana açıp kapatmak ve bacağını arkaya kaldırmak olabilir.
Tabii yürüyüş de çok faydalı.

ben denedım guzelım o zamanlar lıse1e gıdıyordum ve 60 kiloydum.gercekten ıse yarıyor ama soyle yan etkılerı oldu sankı basenlerım orantısızlastı bırı buyuk bırı kucuk gıbıydı ve sonrakı yıllarda basenım sızladı hep.yanı ben tavsıye etmem suan 70kıloyum zayıflamaya çalışıyorum ama basenımı vurmam.

ben denedım guzelım o zamanlar lıse1e gıdıyordum ve 60 kiloydum.gercekten ıse yarıyor ama soyle yan etkılerı oldu sankı basenlerım orantısızlastı bırı buyuk bırı kucuk gıbıydı ve sonrakı yıllarda basenım sızladı hep.yanı ben tavsıye etmem suan 70kıloyum zayıflamaya çalışıyorum ama basenımı vurmam.

peki kalçanın yanınımı vuruyosunuz yoksa arkanızı dönüp mü

Back
X