Sağolun kızlar,
Son durum eşim dayımla bir konuşma yaptıktan sonra 2 hafta düşünme süresi istedi,
şu anda 1 hafta geçti.
Eşimin ailesi şehir dışında ve 4 yılda toplam 4 hafta gördüğüm insanlar.Kayınvalidem
bir melektir hakkını yemeyeyim..Eşim kimseyi dinlemeyen fevri birisi ve ben ilk gittiği
gün eşimin beni aldattığı dahil herşeyiyle görümceme anlatıp yardım istedim.Ama o
izin alabileceği bir işi olduğu halde gelmeyip telefonda konuşmayı tercih etti,benim
amacım aileler duymadan halledilmesiydi,ama o gelmedi.Empati yaptığım zaman ben
olsaydım çok tanımasam da mutlaka gider ve duruma müdahale ederdim.Ben ağlayarak
kaç kere onunla konuştum ,ama o hemen ''aileme söyleyeyim onlar birşey yapar'' dedi
ve süreç de uzadı.Bu yüzden görümceme kırgın ve kızgınım,arada bir denge sağlaya-
madı,ben rezil olduğumla kaldım.Kayınvalidem de eşim oraya tek gidip anlattığı zaman
ona çok acımış şekılde benden anlayıslı olmamı ,alttan almamı istedi.Kayınpederım
zaten hiç saymak bile istemıyorum gelip gelmeyecegını de bilmiyorum ..''Yuvayı
dişi kuş yapar,ne olduysa da sen %80 hatalısın''deyip kestirip attı ..Ailemle aynı
apartmandayım ve ailecek sıcakkanlı,herkese çok iyi davranan insanlarız.Teyzem
eşimi benimle tanıştıran insan bu yüzden de ona çok fazla kızgın ! Ailemin de
gereken tepkiyi vermediğini,çok yumuşak olduklarını düşünüyor ki çok doğru ..
Eşim rahatça gelip gidebiliyor,kimse tavır koymuyor .Ben seviyeli,ama kırgınlığımı
da gösteren bir şekilde davranmak istiyorum.Eşimi de eve almamayı düşünüyorm,
çünki o hep ''o eve bir daha asla gelmem''deyip duruyordu,son görüşmemizde de
ona ''bir daha bu eve girmeyeceksin,ailemin yanında kızımı görebilirsin ''demiştim.
Bu konuda kararlıyım o gelip görüşmek isterse ailesine ''dışarda görüşün'' diyeceğim.
Eşim kendi çıkardıgı nedensız kavgaları tartısmaları bahane ederek sebepsizce
mesajla çekip gitti,ama ben ailem ve çevrem tarafından fevri,asabi bilindiğim için
de bunu kullanıp herkesi inandırdı .Kendi ailesine ne anlattığını geldiklerinde
öğreneceğim.Ama eşim herkese kendini çok iyi acındırdı,teyzem de ''sıra sende
sen kendini acındıri,onlar da senin ailen nasıl seni suçluyorsa kendi çocuklarının
hatasını görsünler'' diyor.
Hem kızgın,hem kırgınım ben onları taa bayramdan beri bekliyorum,sonucta
gelinleri minik bebeğiyle ortada bırakıldı ,en azından o dönemde yanımda olmalarını
beklerdim

( Şimdi bana çok geç bir süreç gibi geliyor,sular durulunca geliyorlar
ve nasıl davranayım bu yazdıklarıma göre kızlar?Onlara göre ,''beni çok iyi
tanımıyorlar 4 yılda 1 ay görduler ve o yüzden evliliğimizin içeriğini bilmiyorlar.
Bu işi sadece ben ve ailem düzeltebilirmişiz,onların yapacak birşeyi yokmuş.Eşim
başkasıyla birlikteyse de İStanbul'u bilmiyorlarmış gelip takip de edemezlermiş''
vs vs vs..
dumadumadum gerçekten inanamıyorum,ben haklıyken haksız duruma düştüm
bir de baştan anlatmak zoırunda kalıyorum ne güzel yazıyordum orda .Dersimi
aldım hiç merak etme...