Kaldığım yerden devam ....

Konunun kapatilmasina ben de uzuldum. Sana onerim ayni baslikla o konuyu acman.

öyle bir şansım olur mu ben de bu konuyu sevmedım cok sacma oldu sankı kaynanam
görumcemmıs derdım gıbı oldu

Anlatayım haftasonu bombaları =
-Ben artık birlikte olmak istemedğimi,mağduriyetimi,çektiklerimi anlattım annesi ve ablasına..
-Eşimin babası da geldi ben iyi ağırladım annemler gündüz biraz konuştular,onlar ailecek bizi
karşılaştırıp konuşturup ayrılık sebebini öğrenmek ve çözmeye gelmişler..
-İşler hiiç umulduğu gibi olmadı,eşim geldi yemek yiyecekti..Babam geldi içmişti (alkoliktir)
sonra direk eşime ''ya evine dön,ya da bu çocuğu bir daha göremezsin,bu sokaktan bile
geçme ''dedi ailesinin yanında
-Tartışma büyüdü,ablası beni sakinleştirip mutfakta tuttu,eşimi odaya aldılar orda ailesine
bağırıp çağırıyordu siz ne diye geldiniz iyi halt ettiniz vs vs
-Sonra babamı annem alıp göturdü,ben sessiz kaldım ..
-Eşim ağladı yarım saat odada tek bıraktılar,hıckıra hıckıra agladı (yanına gidip sarılmak
isterdim ama yapamadım:(
-Sonra geldi içeri,ailesi en az 1 saat kimse konu açmadı,konuşmadı vs..En son da ben
bebeğimi uyuturken duyduğum kadarıyla babamın bu hareketini de rahatça bahane
ederek bir daha dönmeyeceğini anlattı karışmayın dedi.Hatta ablası 3-4ay eşinden
ayrılmış sonra birleşmiş annesi örnek gösterdi,bizimki gibi düzelemeyecek bir durum
yoktu onlarda falan dedi !(Ne acaba düzelemeyen!)
-Ben çok sinirli geldim içeri,kimse yine konuşmadı..O giderken hesap numaranı mesaj
at,yarın para yatırırım dedi.Ben de elden çocugu görmeye gelınce ver dedım ,biraz
bozuldu haftasonu yatmıstır paran şimdi ver dedim o da inanmıyor musun derken
kes sesini seninle para konusunda muhatap olmayacagım cık gıt burdan dedım aılesının
yanında koydum lafımı gıttı !
-Ailesine yarn sizi almaya gelirim dedi gelme seni görmek ıstemıyoruz dedıler
-Ailesı benım haklı oldugumu,hatta onun baska bır olayı oldugunu düşünüyor..Çok kızgındı babası
Annesi gece de sabah da aglayıp durdu ..
-Ben onları teselli ettim o kadar güçlüydüm :)
-Yarın avukata soracaklarımı soracağım,protokol hazırlayabilirse eşimin işine gönderip imzala bitsin
diyeceğim ,artık çok sıkıldım.Şimdi benim ailesini çağırdıgımı bile düşünmüştür.Adamlar çok utandı,üzüldü
gece gideceklerdı nerdeyse zor tuttum ..Benim içim çok rahat,onlara görevimi yaptım,iyi davrandım,
kendimi anlattım ,artık o üzülsün benim yapacağım birşey yok..Büyük ihtimalle biriyle..
-Üzgünüm,ama ağlayacak kadar da değil..Zaten onu görmek istemiyorum ,yüzüne bile bakmadım
saatlerce..Giderken konuşunca gözgöze geldıgımde artık benim de onunla olmak ıstemedıgım gıbı
bır his vardı içimde..Bilmiyorum,eskisi gibi olamamamız için çok uğrastı ve başardı gibi..

merhaba öncelikle, suan anladigim kadar sen esinle eskisi
gibi olamicagina inandin ama ayrilmakta istemiyorsun cünki
onu seviyorsun onun hayatinda biri olabilme olasiligi olmasina
ragmen degilmi canim ? kocan dan pek bisey anlamadim aglamis
neden aglasinki sevmiyorsa yada bitirmek istiyorsa yada ned
en zaman istesinki demekki oda tam olarak ayrilmak istemiyor,
isteseydi ne ailesini gönderirdi nede evinize gelirdi ? sen gercekten
artik ayrilmak istiyormusun canim o kücücük bebeginle yanliz ne
yapacaksin calisan bile kolay degil biliyorsun ama gururuna yediremedigin icin ayrilmak istiyorsun ne yazikki degilmi cok üzücü bi durum :(
kocanada söyle de : adim gibi bi cvp ver karsinda cocuk yok yasadigimizda bi oyun degil aklini basina al adam ol biraz adam de 2 haftada ne degisiyormus biz daha cok yipraniyoruz sen babasiz bi cocuk nasil büyüyor biliyormusun ? ! de

eşin evliliği bitirmeyi kafasına koymuş gibi görünüyor ailesini bile dinlemediğine göre ayrılıkta kararlı
ailesini iyi karşılamakla sana yakışanı yapmışsın canım
bundan sonra hakkında hayırlısı olsun

Siyahbeyaz, olanları okudum :( Ne denir ki...Benim eşim de 20 günlük bir düşünme süresinin ardından almıştı ayrılma kararını. Aslında baskılardan bunaldıkları için mi ne düşünücem diyorlar. Halbuki karar çoktan verilmiş oluyor :(
Eşinin ailesinin bu konuda senin yanında olmaları çok güzel. Daha önce de demiştim ya benim ex'in ailesi nasılsın diye bile sormamışlardı. Sen onlarla iyi geçinmeye devam et ama bu adam ayrılmak istiyor gerçekten sanırım:(
Sana gelince, artık bir karar vermen gerekiyor bence siyahbeyaz. Boşanmak istemiyorsun ama kocanın yaptıklarını da gururuna yediremiyorsun. Çok zor gerçekten ama bir karar verirsen ona göre toparlanmaya başlarsın. Böyle daha çok yıpranacağını düşünüyorum.
Niye böyle oluyor, neden deli gibi seviyorum diyorlar ve sonra bu kadar kolay kopabiliyorlar. Benim erkeklere olan inancım, güvenim yerle bir oldu zaten. Ateşli bir feminist olmak istiyorum :)

Ben zaten kararımı verdım ama asla bosanma davasını ben acmayacagım,ilerde
kızıma karşı söyleyecek lafım olmalı .İsteyen oysa o boşansın beni ilgilendirmez.
eşimin dayıma düşünecegım demesının nedenı bılmıyorum ama o zaten bana
hep net şekılde ayrılık dedı baska bırsey demedı ,sadece bazen ınsanları kandırıp
oyaladı ..O yüzden dayıma da demiştim yalandır dıye ..Ve bu kadar olaydan sonra
zaten düşündün mü dıye soracak degıl dayım da ..Herşey netleşmiş oldu,ailesi
en azından benim halimi görüp dinlemiş oldular iyi oldu yani..

Son düzenleme:
sana birsürü uzun uzun yazdım sonra bı baktım mesaj kutun doluymusss:((((

KIZLAR BEN ESKI KONUMDA YENI BASLIK ACACAGIM BU KONU COK SACMA OLDU OLMUYOR
BURDA KIMSE ANLAMIYOR ZATEN COGU KISI KONUYU DA BILMIYOR ..LINKI ATARIM
ACINCA

Back
X