Konunun kapatilmasina ben de uzuldum. Sana onerim ayni baslikla o konuyu acman.
öyle bir şansım olur mu ben de bu konuyu sevmedım cok sacma oldu sankı kaynanam
görumcemmıs derdım gıbı oldu
Anlatayım haftasonu bombaları =
-Ben artık birlikte olmak istemedğimi,mağduriyetimi,çektiklerimi anlattım annesi ve ablasına..
-Eşimin babası da geldi ben iyi ağırladım annemler gündüz biraz konuştular,onlar ailecek bizi
karşılaştırıp konuşturup ayrılık sebebini öğrenmek ve çözmeye gelmişler..
-İşler hiiç umulduğu gibi olmadı,eşim geldi yemek yiyecekti..Babam geldi içmişti (alkoliktir)
sonra direk eşime ''ya evine dön,ya da bu çocuğu bir daha göremezsin,bu sokaktan bile
geçme ''dedi ailesinin yanında
-Tartışma büyüdü,ablası beni sakinleştirip mutfakta tuttu,eşimi odaya aldılar orda ailesine
bağırıp çağırıyordu siz ne diye geldiniz iyi halt ettiniz vs vs
-Sonra babamı annem alıp göturdü,ben sessiz kaldım ..
-Eşim ağladı yarım saat odada tek bıraktılar,hıckıra hıckıra agladı (yanına gidip sarılmak
isterdim ama yapamadım
-Sonra geldi içeri,ailesi en az 1 saat kimse konu açmadı,konuşmadı vs..En son da ben
bebeğimi uyuturken duyduğum kadarıyla babamın bu hareketini de rahatça bahane
ederek bir daha dönmeyeceğini anlattı karışmayın dedi.Hatta ablası 3-4ay eşinden
ayrılmış sonra birleşmiş annesi örnek gösterdi,bizimki gibi düzelemeyecek bir durum
yoktu onlarda falan dedi !(Ne acaba düzelemeyen!)
-Ben çok sinirli geldim içeri,kimse yine konuşmadı..O giderken hesap numaranı mesaj
at,yarın para yatırırım dedi.Ben de elden çocugu görmeye gelınce ver dedım ,biraz
bozuldu haftasonu yatmıstır paran şimdi ver dedim o da inanmıyor musun derken
kes sesini seninle para konusunda muhatap olmayacagım cık gıt burdan dedım aılesının
yanında koydum lafımı gıttı !
-Ailesine yarn sizi almaya gelirim dedi gelme seni görmek ıstemıyoruz dedıler
-Ailesı benım haklı oldugumu,hatta onun baska bır olayı oldugunu düşünüyor..Çok kızgındı babası
Annesi gece de sabah da aglayıp durdu ..
-Ben onları teselli ettim o kadar güçlüydüm :)
-Yarın avukata soracaklarımı soracağım,protokol hazırlayabilirse eşimin işine gönderip imzala bitsin
diyeceğim ,artık çok sıkıldım.Şimdi benim ailesini çağırdıgımı bile düşünmüştür.Adamlar çok utandı,üzüldü
gece gideceklerdı nerdeyse zor tuttum ..Benim içim çok rahat,onlara görevimi yaptım,iyi davrandım,
kendimi anlattım ,artık o üzülsün benim yapacağım birşey yok..Büyük ihtimalle biriyle..
-Üzgünüm,ama ağlayacak kadar da değil..Zaten onu görmek istemiyorum ,yüzüne bile bakmadım
saatlerce..Giderken konuşunca gözgöze geldıgımde artık benim de onunla olmak ıstemedıgım gıbı
bır his vardı içimde..Bilmiyorum,eskisi gibi olamamamız için çok uğrastı ve başardı gibi..