Kaldığımız yerden devam :)

canermi onun şöhrete ihtiyacı yok ki adam futbolcu ama neden boşanmadı bilmiyorum inanmadı belkide yoksa o dedikodular futbolunu bile çok etkiler

yooo çoğu kişi tanımıyodu bile bu sayede herkes tanıdı futbola ilgisi olmayan bir sürü insan var, şöhret herkesin hoşuna gider :) uyarı almıştır başkandan falan ama belliki futbolu iyi olduğu için göz ardı edildi ve bence karısı çok da masum değil ben çok enteresan şeyler duydum

kimi tanımıyordu canerimi trde futbolla ilgisi olmayan bence az kişi var neyse bjkli olduğundan öyle düşünüyosun heralde

ayy doğru bide bunun arkası var, bayılazaaam galiba

:83: :83:

kimi tanımıyordu canerimi trde futbolla ilgisi olmayan bence az kişi var neyse bjkli olduğundan öyle düşünüyosun heralde

yok yok bibi bazıları popülerlikten ayrıca hoşlanabiliyo. onu tanımayan bir sürü kişi bile tanımış oldu. ben bilmem adlarını mesela öğrendim. e bahsediliyo. gerçi caner pek halinden memnun gibi gelmedi bana. hep asabi duruyo çünkü. karısı sürekli gülüyo ama. o halinden memnun gibi... bilemiycem..

yok samimiyim biz ya da az da olsa futbol ile ilgilenenler şaşırabilir ama benim çevremde ibrahim toramanı tanımayan bile var :) ki caner çok da tanınmış değildi ta ki karısı ile berkay ((((((((((((((((((((( ama neyse ki mesleğini gölgelemedi başarılı sonuçta

bencede halinden hiç memnun değil ama çoğu futbolcu ünlü olmayı takmaz takmadıkları halde trde gayet ünlüler bence futbol bizim için yaşam tarzı olmazsa olmazımız ama beckham dersen adam yıldız ve futboldan daha çok seviyordu böyle olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…