- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #5.381
Bebeklerim yattım ben,yarın gece görüşürük.
evet pijama partisi yapalım mıkoop koooop
Nerde sahi obibide bugün gelmedi
gelir birazdan heraldeoleyy
Nerde sahi o
İyi geceler canım
Kızar meraba napıyonuz..
gelir birazdan heralde
balayına nereye gideceğimizi konusuyoruz
bu kkda birbirine balayı yeri önerenler var oralara da bak. ben beleki ordan bulmustum sanırım
sen niye bugün beni sallamıyon ya şşşş aliyoooo
dün nasılsam bugün de aynı canım
Çok dandik yaşıyoz.
Bimde hıyarlı bir krem var,benim yüzüm çok hassas,80 liralık kremlerden daha iyi.
ak deniz aşığıyım zaten :)) o taraf olur kesin ama iyice araştırmak lazım acaba gezici tarzda mı olsa yoksa sabit mi
iki gün sonra misafirim gelecek gün gibi, diyorumki ıslak kek, kıymalı börek, sucuklu milför ve kurabiye yapsam.. saçma mı olur. yada ıslak kekle uğraşmayım hazır dr otkerin muffinleri var çabuk oluyo hemen onumu yapsam...
Bende geleyim mi
Ben balayı için Paris yada Romayı düşünüyorum:82::82:
plaj için akdeniz çok taşlı ve hemen derinleşiyo, muğla tarfları iyi aslında marmaris, datça, dalyan, köyceğiz hepsi toplanmış oraya
bizim daha ne zamana geleceği bie hatta evleneceğimiz bile belli değilhımm benim kışa gelen balayım ve Batmanda geçen balayım mı :26: tavsiye ederim
bence sabit olmlı düğün yorgunlugunu gezerek atamıciimmak deniz aşığıyım zaten :)) o taraf olur kesin ama iyice araştırmak lazım acaba gezici tarzda mı olsa yoksa sabit mi
seni sallamayan ölsün
hangisi o? benimde kreme ihtiyacım var bu ara :44:
adam eve zaten cok pahalı ama lüs de o otellerde tabiAntalyadaki Adam And Eve Hotels de süper balayı oluyormuş diye duydum.
benim spor olmalı ama senın de güzelmiş
Ben balayı için Paris yada Romayı düşünüyorum:82::82:
antalya ya yakın yaşadım 5 sene denizine bayılırım :)) dediğin yerler daha güzel ama hakkın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?