- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #5.401
ya balayı için yurt dısı önermiyorlar.Ben balayı için Paris yada Romayı düşünüyorum:82::82:
Ben düşünemiyorum.
para çoksa bize de ateşle bişeyler
Çok isterim, burdan birileriyle tanışıp yüz yüze görüşmeyi
İzmirin plajına alışmışım o kum olmadan olmuyo, antalyay tatile gittiğimizde yere oturamadım totomun acısındançok taşlıydı, birde suda ilerleyemedik fazla derinleşti hemen.. konya altımı neydi plaj
ya balayı için yurt dısı önermiyorlar.
orayı burayı gezecez diye vakit cabuk gidiyor ve cok yorucu oluyor diyorlar.
parası buradakilerle nerdeyse aynıymıs ama onun da turları falan oluyordur muhtemleen.
bizim daha ne zamana geleceği bie hatta evleneceğimiz bile belli değil
bence sabit olmlı düğün yorgunlugunu gezerek atamıciimm
adam eve zaten cok pahalı ama lüs de o otellerde tabi
benim spor olmalı ama senın de güzelmiş
Kıta sahanlığı dar Akdenizin ondankpss ye çalışanlara bilgi
ya balayı için yurt dısı önermiyorlar.
orayı burayı gezecez diye vakit cabuk gidiyor ve cok yorucu oluyor diyorlar.
parası buradakilerle nerdeyse aynıymıs ama onun da turları falan oluyordur muhtemleen.
ya şurda balayı konuşurken bari kpss yi unutalım(((( resmen içimize işlemiş
sebebini de bakim
sebebini de bakim
Kesinlikle balayı için yurtdışına gitmeyin. Birbirine harcayacağın zamanı gezmeye harcıyorsun çok saçma, öbür seneye tatile gidilir ama balayı için bence otel önemli şehir değil nasılsa çıkmayacan
boşanmış bir arkadaşım bana demiştiki. şimdi anlıyorum ki meğer evlenmek çok kolaymış... ben de bekarım o zaman. evlenmenin nesi kolay ha deyince bulunuyo mu diye düşünmüştüm. hep o kızın dedği aklıma geliyo nedense, o zamanda anlayamamıştım. şimdide. nasıl yani evlenmek çok kolay aslında. e tabi her önüne gelenle evlenirsen kolay olurda.. o o anlamda demedi sanki
Kim gidecek ben daha onu anlamadım. Sen mi gidiyosun?
aferim
Dağlar denize paralel.
evet kıta sahanlığı dar çünkü dağlar kıyıya paralel. yani aslında dağ denize doğru uzanmaya devam ediyorda diyebiliriz.. yani sebeplerinden biri de bu. bende sosyal öğretmeniyim
yani bana zor gelıyor mesela o ailelerin içine girmek düğün falan bu yönden zor geliyor.
o yasadıgı gectıgı için kolay görünmüştür
Kesinlikle balayı için yurtdışına gitmeyin. Birbirine harcayacağın zamanı gezmeye harcıyorsun çok saçma, öbür seneye tatile gidilir ama balayı için bence otel önemli şehir değil nasılsa çıkmayacan
yani bana zor gelıyor mesela o ailelerin içine girmek düğün falan bu yönden zor geliyor.
o yasadıgı gectıgı için kolay görünmüştür
coğrafya neyse de anayasa ve mantık zulüm resmen
Hayallerimi çürütmeyeydin iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?