Kaldığımız yerden devam :)

ben seviyorum böyle kalablıgı eglenmeyi falan ama
2 senedir evde kpss calısmaktan içim geçti o ayrı
Eğlenmeyi bende severim düğünde pek eğlenebileceğimi düşünmüyorum kasıntı benim için

İtalyanların bi numarası yok ben sana diyim. Yakışıklı olanları çapkın, çapkın olmayanları çirkin. Fransıza lafım yok ama.

kesin bilgi mi?

resmen şu şehirde en sosyal ortamım dersane o da kasıntı (( yeni şehire alışmak çok zor be üniversite olsa neyse iki laf edecek biri olmuyo burda laflıyoz bari

Bizim ülkemizde karşıklı olması zor bi ara bende evlilik dedikleri zaman gönüllü hizmetçilik diyordum gençlik işte

Öyle ama, en medeni olduğunu iddia eden bile 1. yıldan sonra bacakları uzatıp hizmet beklemeye başlıyor. Yapmayınca kötü oluyorsun sanki senin asli vazifen buymuş gibi

sen neden üzgünüm canım hep :26: sevgilin vardı galiba sorunlar mı var?:44:

yok canım sorunum yok aslında ama dönem başında kocaeline taşındık ablamla birlikte yaşıyoruz ama tamamen bizimle alakası olmayan bi şehir, buraya atandı aslında çok mutluyum sevgilime yakınlaştım ama arkadaşlık daha başka tabi insan evde misafir falan arıyo yani ya da kpss stresi bilmiyorum bu ara bi garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…