- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.741
Aslında o işi hakkınla yapabilecek durumdaysan yardım istemeyi torpil olarak düşünmemek lazım. Yani tabii ki senden iyileri varsa seni öne almamalılar ama etrafıma bakıyorum da kpssdediğerlerine göre düşük alan insanlar mülakatta falan sözde onların önüne geçip işi alıyor. Eğer başarılı ve mesleğinde iyiysen yardım isteyebilirsin bence kimsenin hakkını yemeden. Yoksa onlar senin hakkını yiyor
nerde kız
100 liraysa ben ontane alim
evrene mesaj yollayalım dicem de bedava smsle gidiyor mu
nerde kız
100 liraysa ben ontane alim
Şovalyemi beni düşes ilan etsinlerbide prens düşürdüm üü ooohh değme keyfime
kızlar merhaba, lafınızı balla böleyim sizce bu profilimi kullanayım profile, yoksa avatardakini mi kullanayım profile.
İstemiyorum canım .Çünkü bilemem oraya kimin başvurduğunu ve kimin hak ettiğini.İçime sinmez.Benim bu torpilden canım çok yandı çok eli boş döndüm.Ki babamda böyle bir teklifte asla bulunmadı.Olursa kendi alın terimle olsun olmazsada nasip yokmuş derim
Senin ne demek istediğini anladım aslında bir bakıma haklısın amaçBen elimden gelen mücadeleyi vermek istiyorum
Dur ayakkabı kutumda olacaktı 1 milyon.
Aman Ağaoğlu duymasın pasifik 1453 projesiyle oralara da el atarAğaoğluna söyleyeyim yemek yemişliğim var kendisiyle
Kökten çözdüm ben işiHacı naptın yaada alıp devlet kurdun resmen
o dediğin ada 100 lira mıevet hanımlar herkes 10 lira çıkartsın
Evren mesajlarımı duysaydı şimdiye cape town da sangria mı yudumluyor olurdum kpss neymiş koca neymiş
Ya var böyle ülkeler az parayla alıyorsun adresine seni şövalye ilan ettikleri onaylı belge falan geliyor o ülkeye gidersen şövalye ünvanınla geziyorsun falan
Üsküdarda baya şık bi restoranda
Bin liram yokta kocadan isterim ada alıcaksam taksitle alırık olmamıo zaman bin liran var demektir bize göre zenginmişin
Kızlar en doğrusunu yapıyorsunuz torpil helal yiyen vicdanlı insan işi değil. Bileğimin hakkıyla girdim demek gibisi var mı? Kimseye minnet etmeden...
face de mi ne okumuştum gökten erkek yağsa bize bülent ersoy düşer diyeevren mevren hikaye bizim talih kuşu s.çmayı bilmiyo
annemde aynılarını söylüyor
vayyy zengin seni kızlar sedu zengin saldırın
Bin liram yokta kocadan isterim ada alıcaksam taksitle alırık olmamı
vayyy zengin seni kızlar sedu zengin saldırın
Bin liram yokta kocadan isterim ada alıcaksam taksitle alırık olmamı
Ben de bu kafadayım da daha şimdiden çok sıkıntısını çektim ondan diyorumStajda tanıdık yer varken gittim kendim başvurdum farklı farklı yerlere. Kabul edildiğim fabrikada da o kadar sıkıntı çektim ki. Ama dediğin gibi, en azından kendi hakkımla oldu içim rahat haliyle. Ama bi taraftan düşünüyorum tanıdık yerde olsa çok rahat ederdim muhtemelen, neyse aileler böyle yetişltirmiş, kafa yapımız kolay kolay değişmez ve bol bol sürünürüz muhtemelen
Evet zenginim ama gönülden
Daha öğrenim kredisini ödeyemeyen bir zengin
Öğrenciyken bi iki kez sipali verdi bana kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?