- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.761
face de mi ne okumuştum gökten erkek yağsa bize bülent ersoy düşer diyeevren mevren hikaye bizim talih kuşu s.çmayı bilmiyo
Gerçketen, düşünsene ömrün boyunca haram yemiş oluam, her aldığın maaş haram. Ne fenaaa..
Bunu kullan canım :26:
Gönlül senginliği .ş görmüyormuş hacı bu devlette
Bence bizim talih kuşı kabız olmuşbi gün sıçsa bile o daş gibi şey beynimizi deler
Benim de annem söylüyorBen de benimsemeye çalışıyorum açıkçası, çok problem ediyorum ben de en ufak yardımı. Demin arkadaşa da yazdım, stajı bile onların ayarlamasını istemedim kendim uğraştım falan. Halbuki iyi bi üniversitedeyim, belki onlar tanıdık olmasa başvursam zaten kabul edilecektim. Ama bilemem ki işte...Yani anlıyorum ben senin mantığını, ben de aynıyım. Ama bu ülke de böyle, şartlara uyum sağlamak lazım. Eminim sen de başarılısındır, senin hakkını her gün yiyo birileri düşünsene
türk hesabı böyle olur taksitle ada
Evet zenginim ama gönülden
Daha öğrenim kredisini ödeyemeyen bir zengin
Öğrenciyken bi iki kez sipali verdi bana kendileri
Bzi sürünmeye programlanmışız bu aşikar
İşte hep ondan kaybediyoruz. Maneviyat değerli değil.
Akrabalıkmı var niye para versin sana
Bahtsızım ben zaten hep diyorum, yahu ben yolda muz kabuğuna basıp düşmüş insanım.
Evet öyle, ama maalesef herkes bizim gibi düşünmüyor bir de haktan hukuktan kul hakkından bahsederler.
Kaybediyoruz hacı bize dayatılan bu maddi düzenden çok şey kaybediyoruz
pohtan bile hayır yok bize
düşünmekten hasta oldum Allah hak yiyenlere sorsun hesabını
bu dünyada bişey de olmuyor maalesef ahirete ancak
kızlar pat diye daldım kusura bakmayın setrems var tesettür giyim..sezon sonu indirimli şeylerde oluyor..ama sezon çok pahalı babam sözlüsünü giydirmişti oradan biliyorum
pohtan bile hayır yok bize
düşünmekten hasta oldum Allah hak yiyenlere sorsun hesabını
bu dünyada bişey de olmuyor maalesef ahirete ancak
Öf be ya yarın herife diyeyim de akşam için ortamı hazırlasın dertleşelim uzun uzun onunla da
Öyle tabii, bi yurtdışı programı vardı sınavlarına girdim ilk sıradayım dedim anaa gidiyom resmen. Sonra 10. sıradaki kız girdi programa, kendisinin babası programın kordinatörlerinden biri ne tesadüftür kiBunlar günlük hayatımın parçası oldu artık, benim de umudum ilahi adalet falan işte
ayyy kuzum acımıştır fenaa. benim yıldızımda çok düşük geçen aylarda kpss topiğinde soru sayımı söyledim 1 saat sonra kafa göz kırdım banyoda. bir hafta kakılmış gibi gezdim suratım dağıldıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?