- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #6.721
Aynı şeyleri yazmışız benimde var babam mesleği gereği çevresi çok geniş bi insan.Siyaset olarak geniş bi insan.
Ama demen gibi bu hak bir kere değil bir ömür yiyeceğin bi hak kursağından geçecek her lokma haram
Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak çevredeki adaları da alırız...
Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak çevredeki adaları da alırız...
Ben şansımı deneyeceğim, nerde bulunurlar acaba
Bir ihtimal daha var: zengin koca.
Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak sonra çevredeki adaları da alırız
Torpille falan olacak gibi değil kızlar ben çözümü buldum: Birkaç milyon dolara güzel adalar satılıyor Pasifik'te falan. iyi örgütlenebilsek satın alırız bir tane. 1 milyon nüfusa kadar kaldırır bazıları iyi bi ekonomi de kurarsak sonra çevredeki adaları da alırız
O parayı nasıl bulcaz ?:26:
hacı bizden toplanan parayla adanın otlarını bile yoldurmazlar bize
Bir ihtimal daha var: zengin koca.
Hacı burada bulunmadıkları kesingit holding kapılarında felan dolaş ne bileyim zengin kafelere takıl
o dediğin bende yok hacı
Aslında o işi hakkınla yapabilecek durumdaysan yardım istemeyi torpil olarak düşünmemek lazım. Yani tabii ki senden iyileri varsa seni öne almamalılar ama etrafıma bakıyorum da kpssdediğerlerine göre düşük alan insanlar mülakatta falan sözde onların önüne geçip işi alıyor. Eğer başarılı ve mesleğinde iyiysen yardım isteyebilirsin bence kimsenin hakkını yemeden. Yoksa onlar senin hakkını yiyor
inanırsak buluruz bence.
Ağaoğluna söyleyeyim yemek yemişliğim var kendisiyle
o dediğin ada 100 lira mıevet hanımlar herkes 10 lira çıkartsın
Ada demişken böyle bazı ülkelerde cüzi miktara toprak satın alıyorsun seni şövalye falan ilan ediyorlar.
Bi ara düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?