Kaldığımız yerden devam :)

kuzum ben bakındım da anlamadım ya sen o mesajı hangi topiğe yazmıstın buraya mı:26:
ya canım buraya yazdığım tek budur kişi ile ilgili.Forumdan birisine isim vermeden istediğin yorumu yap kısmı varya oraya benim yazdıklarımı okumuştur.amannnnn istediğini yapsın.bin kişi bu kişiye yorum yaptı orada ne hikmetse beni buldu sataşacak sataşsın sıkıntısı gider.
forumda polemik yapmak ban sebebidir
gelde anlat

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Çok kalamıcam,bi taciz edip gideyim dedim.
nereye hemen be

anladım canım

kızlar pardon cevap vermek zorundaydım daha yazarsa özelden yazacağım mecbur geyikte tartışma çıkaranını ilk kez gördüm

Boşver albunea sen benim paylaştığım elbiselerden birini seçsenee anket gibi bişi yapıyorum ona göre alıcam elbisemi

Boşver albunea sen benim paylaştığım elbiselerden birini seçsenee anket gibi bişi yapıyorum ona göre alıcam elbisemi
canım 3. elbise rengi albenisi daha fazla daha genç iddialı olur.İkinci de çok güzel ama 3.nün rengi daha güzel.

suan yasayan en yaşlı kişi 179 yasındaymıs duydunuz mu :26:

Ya geyiğe geliyoruz 2 dk ortama bak. Valla depresyona bağlarım şimdi görürsünüz, herkesi kaçırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…