- 20 Ocak 2010
- 47.016
- 173.908
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #7.541
Hacı sıkma canınını bi gün senin şerefindede bdv de bir konu kapatırız
Gençliğini ve güzelliğini kıskandığımız o kişi kim tolin :26::26:
o tek basıma hepimize cene yarıstırıyor yaYok daha tolin bana o kadar dadanmadı bende onu destekliyeyim bari garibim tek hepinize karşı
neysekineyseki uyarıyla kurtulduk kızlar
korktun ban yememek için arkadaşlarına katılmadın
kepsup ne beetezek kokulu tolin o neyini kıskanacaz onun adalarda cirit atıyodu geçen
neyseki uyarıyla kurtulduk kızlar
sizin adalarınız tezek kokmuş la hayrına bı yıkayver oraları
Sana tek destek veren bendim nankööööööööööööööör pühhhhn
yakındır sanada dadanmam
sen daha cok beklersin
Iyy ne banalllben sabah kahvaltımımı londrada beş çayımı pariste içtim şuan size roma semalarından yazıyorum.
o tek basıma hepimize cene yarıstırıyor ya
neyseki
ya valla korkmadımben zamanında 1 ay ban yemiş insanım be heheyy dedim şimi 1 yorum yapcam mune banlıcak kske daha once görseydım konuyu ona yanıyorum
bibi, tolin, stillex, Bade, bu ikazdı, artık peşinizdeyim, BDV'de herhangi bir topikte kıpraştığınızı göreyim
bibi, tolin, stillex, Bade, bu ikazdı, artık peşinizdeyim, BDV'de herhangi bir topikte kıpraştığınızı göreyim
o ne beonun adı 320 rengi bundan sonra
ne kıskancam la ben kıskanclık duygularını doğar doğmaz atmıs insanımnolduuuu gısgandınmı ÇATLAAAAA AHAHHAHAHAHAHHAAHAHAH
Hacı sıkma canınını bi gün senin şerefindede bdv de bir konu kapatırız
Iyy ne banalllben sabah kahvaltımımı londrada beş çayımı pariste içtim şuan size roma semalarından yazıyorum.
kovala beni muneeeebibi, tolin, stillex, Bade, bu ikazdı, artık peşinizdeyim, BDV'de herhangi bir topikte kıpraştığınızı göreyim
tabi tabi istanbul cok temız zatensenden önce yoktu öyle bişiy atları da baştan çıkarmışın
şakaaaaaaSana tek destek veren bendim nankööööööööööööööör pühhhh
Hiiiiç sanmam sende bu potansiyal varken yarın akşama gri çıkarsın sen
ama ben başlatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?