Kaldığımız yerden devam :)

Ben bilmem, dördünüzünde adını çok feci aklıma yazdım
Yok birde tolin hanım geyik yapmak yasak, konu dışı yasak yazıp artistlik yapıyor ama bir bakıyorum halay başı olmuş

:124::124::124::124::124: mune ben aslında yoğuummm yoğğ aklından çıkar beni

Yok birde tolin hanım geyik yapmak yasak, konu dışı yasak yazıp artistlik yapıyor ama bir bakıyorum halay başı olmuş

Tolinin o gidişatına inanmak en büyük hata olur.O ban yemeden durur mu durmaz kırmızıdan çok giri dolaşıyor hayalet kılıklı.Bişey değil bizide götürecek

En kısa zamanda bizi unutman dileği ile

hani kızıp gitmek yoktu

biz orda geyik yaparken, konuya cevap: diye hava basıyodun
eee cevap yazmayım mı şimdi yardımcı olmak istedim konu sahibine
yoooo sen bizi sattın bıkere
hedi len ordan

yaz bunları mune tüknmez kalemle yaz hem de hiç rahat durmuyorlar

Ne korkcam hıhhhhhhhhh Atla gel hızlı trene indim sokağa bekliom kızımmmmmmmm kozlarımızı payşalak.anem içimden bıçkın delikanlı çıktı ya.:18:
dur daha ben senın ıcınden neler neler cıkartıcam

senı unutıyımda gör kokmuşşş

hadi ben kaçtım dizi izliyorum bu saatte, bi uğrayayım dedim Tolin ortalığı toza dumana katmış.Hepinizi öptüm.

Bende fil hafızası var unutmam

tolin alarmı kurdum pcye ve tek kişilik hücresini de hazırladım, uzun bir süre kalabilir, bol bol sohbet edin kendisiyle

Hadi kaçtım, geyik topiğiniz dışında gevezelik yaparken yakalarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…