- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #7.621
sti bade bbi tolin banlanmamı istyormus banla benı mune yazcam
Özet:
tolin, bibi, bade, stillex bir bdv konusuna dalar ve geyik yapar, rengina onlara uymaz, mune gelir bu dörtlü dalton kardeşlere uyarı verir, yine yaparsanız banlarım der, rengina uslu durduğu için daltonlar kıskanır
Bu sefer ciddi ciddi kaçtım
gelme bidaha
sti bade bbi tolin banlanmamı istyormus banla benı mune yazcam
Özet:
tolin, bibi, bade, stillex bir bdv konusuna dalar ve geyik yapar, rengina onlara uymaz, mune gelir bu dörtlü dalton kardeşlere uyarı verir, yine yaparsanız banlarım der, rengina uslu durduğu için daltonlar kıskanır
neyse şaka maka ders arasında sıkılıp kkya takılıyorum diye yazmadım konuya yoksa yazarım çekinmem beni bilirsinizlitfen yanlıs anlaşılmasın
Özet:
acarı heeaç hadi görelim nasıl oluyormuş
Ne fayda zombiler yine geri gelir
alaydım ah br uyarı ugruna adımı cıkardınızbanlanmada bize uybi uyarı alaydın iyiydi
Özet:
neyse şaka maka ders arasında sıkılıp kkya takılıyorum diye yazmadım konuya yoksa yazarım çekinmem beni bilirsinizlitfen yanlıs anlaşılmasın
Özet:
magma olursa yine iyiŞu an gömüldüğüm yer mağmaya çok yakın
sevmem ben lakapaman kuzum seni bilmiyomuyız şakaya vuruyoruz işte bu sayede lakabın oldu işte fenamı
begenemedin miyürü gitgelicem
Uff bune sıradan bi şey bari atraksiyonlu bişi yaz
gızarımyaaa kızma ama bana şaka yabmışdım
bdv de takılmadığımdan her şeyden geri kalıyorum ya
acarı hee
alaydım ah br uyarı ugruna adımı cıkardınız
mune daha güzel açıklanamazdıevet gııskandılaaa
bdv de takılmadığımdan her şeyden geri kalıyorum ya
magma olursa yine iyi
sevmem ben lakap
begenemedin mi
gızarım
magma olursa yine iyi
sevmem ben lakap
begenemedin mi
gızarım
sen takmışsın bi siyaset topiğine bezmedin arkadaş
bdvsiz kk ne be dantelsiz don gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?