Kaldığımız yerden devam :)

Aaa tamam hatırladım bende oradan poğaça falan alıyordum
Ya işte okul büyük olunca kimse kimseyi görmüyor Bi de ben okulda fazla durmuyordum ders arası oldu mu eve gidiyordum hemen

ben çok seviyodum okulumu bölümümü ya hep orayı hayal etmiştim bazen keşke burda yatsam kalksam diyodum tipikus inekus

ben çok seviyodum okulumu bölümümü ya hep orayı hayal etmiştim bazen keşke burda yatsam kalksam diyodum tipikus inekus

Güzel okul ama işte benim fazla dostum yoktu orada sadece bi abla vardı benden yaşça büyük onunla konuşuyordum hep geri kalanlar çocuktu ya 18 yaşında hepsi erkekler tipik ergen falan

Güzel okul ama işte benim fazla dostum yoktu orada sadece bi abla vardı benden yaşça büyük onunla konuşuyordum hep geri kalanlar çocuktu ya 18 yaşında hepsi erkekler tipik ergen falan

bizde de hep kız vardı bölümüne göre dağılıyorlar işte ben de yaşıtım erkekleri çok sevmezdim sakalı çıkmıyodu yav

bizde de hep kız vardı bölümüne göre dağılıyorlar işte ben de yaşıtım erkekleri çok sevmezdim sakalı çıkmıyodu yav

Bizim bölümde erkek çoktu kız sayısı az vardı hele benim branşımda on kişiydik 8 erkek 2 kız yani Kafa dengi az kişi vardı onlar farklı branşlardandı

Artık sakal serumları var..

tövbe bismillah daha neler çıkarıcaklar

olmaz doğaldan bitsin ben yapay erkek istemem

ben erkek de istemem gayrı da

Bizim bölümde erkek çoktu kız sayısı az vardı hele benim branşımda on kişiydik 8 erkek 2 kız yani Kafa dengi az kişi vardı onlar farklı branşlardandı

özel sınıf gibi ya

piştttt
Regaip kandiliniz mübarek olsun kızlar..
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramınızda kutlu olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…