Kaldığımız yerden devam :)

Ders çalıştım zati ya coğrafya konularını bitirdim geriye bi vatandaşlık kaldı sanırım 2 hafta içinde onu da bitiririm. Sonrası bol bol soru çözümü artık.

tamam o zaman önce iş sonra oynaş mıydı neydi o

şaka bir yana ben cıkayım alan dersi beni bekler

tamam o zaman önce iş sonra oynaş mıydı neydi o

şaka bir yana ben cıkayım alan dersi beni bekler

Hee oynaşma kısmı için bekliyorum herifi
Çalış kuzu bol bol sizin alan var bir de öğretmenlerin çilesi bitmez

Ben mezun olmadım ya 2011 de bıraktım orayı sıkıldım çok
Benim arkadaşlar falan 2013te mezun oldu işte koca okul arkadaşlarımı zor görüyordum farklı bölümlerden olunca

aa aynı dönemin mezunu olacakmışız bak bırakmasan

Hehe Olsun yine de seni görmedim okulda bak tanıdık çıkmadık
Binalar falan uzak kalıyordur belki

binalar yakın olsa da bi fakültede bilmemkaç yüz ya da bin kişi okuyunca doğal olarak bi gördüğünü bi daha görmesen şaşmıyosun

Ya çok kalabalık oluyor orası işte ben hiç takılmıyordum orda oturmaya yer olmuyordu. Ben yemeğimi alıp dışarıda geziniyordum tek tabanca

ya bak şey vardı o ana cafe değil de ordan gidip sağa dönüyodun orda ufak bi kafe vardı ona gidiyoduk biz erken çıkıp yer kapıyoduk çok tatlı bi amca vardı başında

ya bak şey vardı o ana cafe değil de ordan gidip sağa dönüyodun orda ufak bi kafe vardı ona gidiyoduk biz erken çıkıp yer kapıyoduk çok tatlı bi amca vardı başında

Aaa tamam hatırladım bende oradan poğaça falan alıyordum
Ya işte okul büyük olunca kimse kimseyi görmüyor Bi de ben okulda fazla durmuyordum ders arası oldu mu eve gidiyordum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…