- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #7.861
ben calıstım hacı ya sonra vücudum calısma artık yeter geyik vakti didi
supernatural bittin ardından vampirgünlükleri bitti sonra orginals bitti şimdi the walking deadın ikinci sezonundayımNe izliyosn la yine
evet canım da başka sorunlar da var yaailen mi istemiyor atanmadan :26:
idare eder canımİyiyim ginam sen nasılsın
Hop yawriler
OO bacım maaşallah sen yapacaksın bu işi
Bugün denemeden çıkınca benden bi pık olmayacak dedim ondan saldım çayıra mevlam kayırayarın toparlarım
supernatural bittin ardından vampirgünlükleri bitti sonra orginals bitti şimdi the walking deadın ikinci sezonundayım
Çok güldüm la buna hahahaha
OO bacım maaşallah sen yapacaksın bu işi
Bugün denemeden çıkınca benden bi pık olmayacak dedim ondan saldım çayıra mevlam kayırayarın toparlarım
supernatural bittin ardından vampirgünlükleri bitti sonra orginals bitti şimdi the walking deadın ikinci sezonundayım
nAPIYORSUNUZ LA BEN BURADA DELİ GİBİ DERS ÇALIŞIRKEN SORUDAN SORUYA KOŞARKEN SİZ SOHBET Mİ EDİYORSUNUZ (kepsluğum açık kalor benim hep yaw)
Bana yazık değil mi onca soruyo çöz çözyak lan saatlerdir dizi izliyorum ne dersi ne sınavı ne sorusu kim bulmuş biz kaybedelim
evet canım da başka sorunlar da var yaneyse boşverin beni yoksa depresifliğim bulasır
idare eder canım
hop müdür naber
Ha geyrat stim yetişcen hızıma
Arada da ders çalış laan
Kursa gidiyorum ya yeter
valla bak niye kasayım ki kendimi kasıpta oradaki zombileremi döneyim
bende yediiklim gkgy çözdüm bugun ilk defa Türkçe mantıkların hepsini doğru yaptım o da basitin dibiydi ondan
tarih mahvetti beni alçak ders
evet canım da başka sorunlar da var yaneyse boşverin beni yoksa depresifliğim bulasır
idare eder canım
hop müdür naber
Hacı arada salcan ipin ucunu , hoş ben tutmuşta deilim ya neyse
böyle diyenden korkacan
Hahahaha
Twd iyidir hee
Bibiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Yok valla badem ne saklıyayım.Oturmadım mı oturmuyorum başına ben bu işin.Oturdum muda kalkmam o ayrı.Ama bugun hiç bişey yapmadım denemden çıktım arkadaşla gezdim eve geldim dizi izledim uyudum felan filan
İyi ya severim ben öyle şeylere zombiler çok şeker
Hahahaha
Twd iyidir hee
Bibiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Bacım sen iyisin ya sorular kolay değildir kendine haksızlık etme
Benim tarihten bugün 15 doğru 10 yalnış 2 boşum vardı.
Vatandaşlıl full yanlış
Coğrafya full doğru
Güncel sorulara hiç dokunmadım.
Genel yetenekte sıkıldım çıktım zaten 15 tanemi ne mat çözdüm sanırım 1 i hariç hepsi doğrusonunda sıkıldım türkçede çıktım
Denemenin değelemesi: benden bi pık olmaz
ahahah ne güzel anlatmıssın yaBacım sen iyisin ya sorular kolay değildir kendine haksızlık etme
Benim tarihten bugün 15 doğru 10 yalnış 2 boşum vardı.
Vatandaşlıl full yanlış
Coğrafya full doğru
Güncel sorulara hiç dokunmadım.
Genel yetenekte sıkıldım çıktım zaten 15 tanemi ne mat çözdüm sanırım 1 i hariç hepsi doğrusonunda sıkıldım türkçede çıktım
Denemenin değelemesi: benden bi pık olmaz
ay napim canım enson heladan yazmıştım sora duş aldım sora gece gece boyoz yedikşimdi mayışmış durumdayım
bide üstte ciddi ciddi yazmışsın sonrada yok la ne dersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?