Kaldığımız yerden devam :)

ben calıstım hacı ya sonra vücudum calısma artık yeter geyik vakti didi

OO bacım maaşallah sen yapacaksın bu işi

Bugün denemeden çıkınca benden bi pık olmayacak dedim ondan saldım çayıra mevlam kayıra yarın toparlarım

Ne izliyosn la yine
supernatural bittin ardından vampirgünlükleri bitti sonra orginals bitti şimdi the walking deadın ikinci sezonundayım

Ha geyrat stim yetişcen hızıma

Arada da ders çalış laan

bende yediiklim gkgy çözdüm bugun ilk defa Türkçe mantıkların hepsini doğru yaptım o da basitin dibiydi ondan
tarih mahvetti beni alçak ders

Son düzenleme:

böyle diyenden korkacan

pingun dün begenin beni demişsin kuzum ben begenemedim senı ya dur kızları begeneyim şimdi sana sıra gelsin

bende yediiklim gkgy çözdüm bugun ilk defa Türkçe mantıkların hepsini doğru yaptım o da basitin dibiydi ondan
tarih mahvetti beni alçak ders

Bacım sen iyisin ya sorular kolay değildir kendine haksızlık etme

Benim tarihten bugün 15 doğru 10 yalnış 2 boşum vardı.

Vatandaşlıl full yanlış

Coğrafya full doğru

Güncel sorulara hiç dokunmadım.

Genel yetenekte sıkıldım çıktım zaten 15 tanemi ne mat çözdüm sanırım 1 i hariç hepsi doğru sonunda sıkıldım türkçede çıktım

Denemenin değelemesi: benden bi pık olmaz

evet canım da başka sorunlar da var ya neyse boşverin beni yoksa depresifliğim bulasır

idare eder canım

hop müdür naber

ay napim canım enson heladan yazmıştım sora duş aldım sora gece gece boyoz yedik şimdi mayışmış durumdayım

Hacı arada salcan ipin ucunu , hoş ben tutmuşta deilim ya neyse

bide üstte ciddi ciddi yazmışsın sonrada yok la ne dersi

böyle diyenden korkacan

Yok valla badem ne saklıyayım.Oturmadım mı oturmuyorum başına ben bu işin.Oturdum muda kalkmam o ayrı.Ama bugun hiç bişey yapmadım denemden çıktım arkadaşla gezdim eve geldim dizi izledim uyudum felan filan

Hahahaha

Twd iyidir hee

Bibiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

İyi ya severim ben öyle şeylere zombiler çok şeker

Yemek yerken izleme midesi bulanıyo insanın

offf cidden batırmışsın çözesin yokmuş hacı

ahahah ne güzel anlatmıssın ya yok kız nerem iyi soruda bir şehir birinin doğsunda dğeri kuzeyınde o onun guney batsında falan öyle bir soruydu tek tek çizince cevap cıktı ortaya yoksa ııhh benden de bı pık olmaz

tarihi de hep unutmusum ya la günceli salla hacı bizden güncele iş çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…