Kaldığımız yerden devam :)

Tolin allahını seversen onca güzel rengin içinde orada gri giri duruyorsun ahaenki bosuyorsun

dünyaya en cok benzeyen gezegen kepler-62ymiş NASA bulmus unutmayın he belki işe yarar

offf cidden batırmışsın çözesin yokmuş hacı

ahaha boşuna mo diyorum hacı magmaya vardım valla yoktu arkadaşla buluşacaktım bi an önce karalayayım çıkayım dedim

evde bakacağım işte yarın ben hallederim hacı sorun yok bende

Zaten o mantık sorularına tablo oluşturmazsan karışıyor.İyiki alese çözmüşüm zamanında hani ben böyle çalışmıyorum etmiyorum diyorum ama test çözmeyi çok severim.Bundan 1-2 sene önce kuzenim 10 testlık alesin çıkmış sorularını almıştı bahar güz son 5 sene idi işte ben oturdum onları tek tek çözdüm.Oradan sözel sayısal mantık aşinalığım vardı.Sakla samanı gelir zamanı hesabı

hacı sorsunlar günceli benim vampirlerden supernaturaladan yakışkılılardan bak nasıl yapıyorum soru sormasını bilmiyorlar cahiller

ya bır soru vardı arkadasım kesın cıkacak dıyor da genelde dedikleri tutmaz ama belli olmaz tabi
neydı ya cevabı da G8 ülkeleriydi :26:

ya bır soru vardı arkadasım kesın cıkacak dıyor da genelde dedikleri tutmaz ama belli olmaz tabi
neydı ya cevabı da G8 ülkeleriydi :26:

Gelişmekte olan mıydı gelişmiş olanmıydı bişeydi g8

Bak mesela bugunki denemde vardı 2012 de uzaya fırlatın uydumuz rasat

Sonra plastik parayı kullanan ülke kanada

Ardından filistinin son üye olduğu kuruş unesco

Benim

Kızlar kpss beni bozar kaçtım ben

Şaka la şaka horon fena yordu uykum geldi sabah gene erken kalkicim görüşüz

sen bu aralar düzenli hayata felanmı geçtin erken yatmalar erken kalkmalar

Bulaşma alır paçanı aşağı gerçi snin çenenin de aşağı kalır yani yok

Tolin mi kulvarlarımız farklı iki cambazız biz laf konusunda

neyse biriktirsin gelince toptan sayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…