Kaldığımız yerden devam :)

Olsun kısmetimizde varsa olur, zamanı gelmemiş demek ki. Ben 2. defa gireceğim için henüz "kısmet" aşamasındayım, zamanla isyan noktasına geliniyor sonra kaderim böyleymişden Müslüm babaya doğru bir akım derken bir nesil harcanıyor işte.

Benim bu 8. senem canım o yüzden isyanın safhasınıda geçtim 2012 senesinde çünkü atancakken atanamadım.Büyük isyanlar geçti.Şimdi bu işin nirvanası olan aptal bi uyuşukluk oluyor üstünde yapıyorsun ama ne umut ediyorsun nede bırakabiliyorsun öyle bi şey

Bence seni sınavsız atamalılar artık, yeterince para yedirmişsin ÖSYM'ye Devleti biz zengin ettik.

nE HALE GETİRDİLER BİZİ

Hakikaten şaşmayacaksın ilk bildiğinden hep bir şekilde doğru oluyor

Nasıl bildin anlat bakalım

Ya dünyada ilk ışıklanan cadde antakyada oldu bu bilgi vardı genel kültürden bende sonra baktım adana yakın oraya dedim osmanlı öğrenmiştir bişiler antakyadan sonra adana da kurmuştur yeri başka bi neden bilmiyorum aklıma direkt antakya olayı geldiği için

Ya bak bende bunu bilmiyordum ilk ışıklanan cadde antakya ise doğru bir mantık kurmuşsun

Çok mantıklı, Hatay'ı ben de biliyordum ama hiç ordan bağlantı kurmak aklıma gelmedi, ben daha çok oradaki sanayiyi düşündüm ama yek yaa değildir dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…