- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.041
tÜRK TARİHİ ÇOK ESKİLERE DAYANIYOR 1000 yıllık bi tarihin hangi ucunu bucağını aklımızda tutacağız bilmiyorum öyle detaylı şeyler varki hele bu ilklerden canım yandı karışıyor bir müddet sonra
Bende demin anneme onu diyordum ne kadar çok çalışırsam o kadar daha bilmediğimin farkına varıyorum ve korkuyorum en güzeli cahil kalıp herşeyi bildiğini sanmak
Ah yawrum sıkma canını bu denemede öyle olmuştur hepsi aynı olacak değil ya.Beni görsen berbet inan berbat.
Kafa dağıtmaya geldik güya yine sınav konuşuyoruz.Gideceğim yerlerin listesini yapıyorum kızlar, yardımcı olsanız ya.
Kafa dağıtmaya geldik güya yine sınav konuşuyoruz.Gideceğim yerlerin listesini yapıyorum kızlar, yardımcı olsanız ya.
şaka maka en güzeli o stim
gerçekten canım yandı artık
bir dersi toplasam öteki bozuluyor
ötekini yapsam diğeri
bizim bilginin 10/1ini bilmeyenler memur valla
sonunda her şeyi bırakıcam boşvericem o olacak
nere gidiyon tatile miğğ
Yok kız, yıllık iznimde gezeceğim yerler için liste yapıyorumHayal kurmak bedava.
bezdim sınavınızdan haa giriyorum bakıyorum sınav çıkıyorum
Yok kız, yıllık iznimde gezeceğim yerler için liste yapıyorumHayal kurmak bedava.
bezdim sınavınızdan haa giriyorum bakıyorum sınav çıkıyorum
sen çalışıyor muydun yoksa memur oluncaki tatil mi
bence nereye atanacağın hakkında kur, ben ev bile arıyorum :sıyırdım
tuzun kuru
sen çalışıyor muydun yoksa memur oluncaki tatil mi
bence nereye atanacağın hakkında kur, ben ev bile arıyorum :sıyırdım
yaylalara çık hayattan şehirden herşeyden kop teknolijiden felan
Tamda aklımda geçiyordun bibi gelsede bizi bi paylasa kurtulsak şu muhabbetten diye
yaylalara çık hayattan şehirden herşeyden kop teknolijiden felan
Atandıktan sonrası için.Valla fazla bir seçeneğim yok şehir konusunda 3-5 kadromuz var zaten. inşallah bulunduğum şehir olur tabi.
Sen neler düşünüyorsun öyle yavalla millet nereye atansam der sen tatil hesabı yapıyorsun
paylamak bizim işimiz :117: :117:
Arizona falan var listemde.
kuru tuz kolay çıkar kız yapışmazkuru tuz iyidir kolay çıkmazgece gece salak bi espiri yapim didim
Şehir olarak nereleri düşünüyorsun bağdeğ :26:
Sınav stresine, depresyona bire bir, nereye atansam diye düşünmenin ne faydası var ki verecekler bir avuç kadro hepsi aynı zaten, ben tatilime bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?