Kaldığımız yerden devam :)

şaka maka en güzeli o stim
gerçekten canım yandı artık
bir dersi toplasam öteki bozuluyor
ötekini yapsam diğeri
bizim bilginin 10/1ini bilmeyenler memur valla
sonunda her şeyi bırakıcam boşvericem o olacak

Kafa dağıtmaya geldik güya yine sınav konuşuyoruz. Gideceğim yerlerin listesini yapıyorum kızlar, yardımcı olsanız ya.
sorma yaa güya geyik yapacaktık

şaka maka en güzeli o stim
gerçekten canım yandı artık
bir dersi toplasam öteki bozuluyor
ötekini yapsam diğeri
bizim bilginin 10/1ini bilmeyenler memur valla
sonunda her şeyi bırakıcam boşvericem o olacak

Yanlış çalışıyorsunda ondan.Doğru çalışsan sende memursun

Konu dayı,torpil bulmaya çalışmak ders çalışmak değil

sen çalışıyor muydun yoksa memur oluncaki tatil mi

bence nereye atanacağın hakkında kur, ben ev bile arıyorum :sıyırdım

Atandıktan sonrası için. Valla fazla bir seçeneğim yok şehir konusunda 3-5 kadromuz var zaten. inşallah bulunduğum şehir olur tabi.

toollliiiiiiiiii bitiyor heralde buaralar cezan bekliyos hadi gel

recoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Sen neler düşünüyorsun öyle ya valla millet nereye atansam der sen tatil hesabı yapıyorsun

Sınav stresine, depresyona bire bir, nereye atansam diye düşünmenin ne faydası var ki verecekler bir avuç kadro hepsi aynı zaten, ben tatilime bakarım.

paylamak bizim işimiz :117: :117:

zaten geliyorsun gidiyorsun bi tur paylıyorsun alışkanlık yapmasa bari

Tamda tolinde bu işi itina ile yapıypr dicektim kendielri altta gri gri belirdi hiçdedikodu yapamızazmı biz

Arizona falan var listemde.

yuh ne kadar şey kaldı benim önemrim yanında sönük hacı devleti üstüne yapmıcaklar ya altı üstü bi memur maaşı ne arizonası

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sınav stresine, depresyona bire bir, nereye atansam diye düşünmenin ne faydası var ki verecekler bir avuç kadro hepsi aynı zaten, ben tatilime bakarım.

Ne diyeyeim hacı ileri görüşlü dedikleri bu olsa gerek görüşün nirvanası

Benim düşündüğüm tek çey atanırım ev tutarım belki bi arkadaş buşurum sonra tatillerde hediyelerimi alır aileme giderim felan filan tam bi memur kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…