Kaldığımız yerden devam :)

bende şimdi haniballı izlemeye başladım o tarz filmlere dizilere de bayılırım

Dünya mayınlarını yok etmeyi amaçlayan antlaşmanın adı Ottawa Antlaşması' dır bunu da 2 kez gördüm bugun ilgimi çekti

bende şimdi haniballı izlemeye başladım o tarz filmlere dizilere de bayılırım

bende horry storyi merak ediyorum.Ama diziler artık seri izleyemiyorum dersler testler derken yavaşladı.İlk defa bugün 4-5 bölümü peş peşe izledim oda the walking deadın 3.sezonuna geçtim bi heyecanlı bi meraklı izlerledi ilk 5 bölüm neyse durulduda bende izlemyi bırakabildim

Dünya mayınlarını yok etmeyi amaçlayan antlaşmanın adı Ottawa Antlaşması' dır bunu da 2 kez gördüm bugun ilgimi çekti

Off bunca terim ucu bucağı yokki dıdısının dısını ezberletiyorlar bize

tabikide the walking dead, supernatural, the original, the vampires diaires, hanniball şimdilik bunlar yenilerini eklemeyi düşünüyorum american horory story de izliyorum ama nezaman başlar yeni sezon belirsiz :26:

vıhıyyyy çok dizin varmış senin :) sınav bitsin tavsiyeni alırım izlemek istiyorum ben de bişiler

tabikide the walking dead, supernatural, the original, the vampires diaires, hanniball şimdilik bunlar yenilerini eklemeyi düşünüyorum american horory story de izliyorum ama nezaman başlar yeni sezon belirsiz :26:

izlediğin diziler de hep korkulu galiba (((

okuyup geçiyorum ben de stim ilginc gelenleri bırkac kez daha okuyorum daha napim canımı mı verim zaen bugun basvurular da basladı su parayı yatırayım da rahatlayım batıyor o para bana durdukca

okuyup geçiyorum ben de stim ilginc gelenleri bırkac kez daha okuyorum daha napim canımı mı verim zaen bugun basvurular da basladı su parayı yatırayım da rahatlayım batıyor o para bana durdukca

Sizinkiler başladı evet inşallah atanırsında kuzum verdiğini gözün görmez.Emeklerinin karışılığını alırsın

Sizinkiler başladı evet inşallah atanırsında kuzum verdiğini gözün görmez.Emeklerinin karışılığını alırsın

amin canım hayırlısıyla sen de badem de diğer kızlar da atanır ınsallah bu sene ya hepimiz atanalım :97:

parası olmayan da sınava giremez ( bu nasıl bir sistem ya bu sınav paraları çok fazla ve saçma değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…