Kaldığımız yerden devam :)

ben unuttum ya zaten 5 mayısta akşam ezanında da yapılıyormuş geçti yani

Aynen la. Geçen yıl bu vakit sokaklardaydım hep.

Sana da oluyor mu, sıkıntılı anlarım da hep geçsin diye dua ederim, 1-2 sene sonra daha da kötüsü olur o sıkıntılı günleri de arar olurum. Keşke o günlerde olsam değerini bilememişim derim. Hayatım hep gittikçe kötüleşmiş demek ki.

Kesinlikle...Keşke parasız kalsaydım hep ama o günler bitmeseydi.

ben üniversiteyi özledim ama sabahlara kadar proje ödevleri yapmayı hiç özlemedim
hiç unutmam bir keresinde konferansta sunum yapacaktık Allahım sabaha kadar slaytları düzenledim gözler gidiyor açılmıyor
uyuyakalmışım 1 saat kala annem uyandırmıştı
zombi gibi sunum yaptım

ben de sabaha kadar sınava calısmıstım o uykusuzluktan zaten soruları tek gözümle okudum ve sonuc değişmedi

ya bir de bana koyan ondan önceki gün hazırlanmıştım yaptırmamıştı beğenip sonra sil baştan :/

ya safranın topiğine gözüm takıldı bir bir üye yazmıs apartmandakıler hoşgeldine gelelim diye bir sürü kişi gelmiş sadece yemiş içmişler kızla konusmamıslar bile falan ay cok sinir oldum tam kovulmalık misafir yani

ben gündüz yazmıştım şimdi ona bakıyordum. aç gözlüler derneği kurmuşlar resmen:2:

ben gündüz yazmıştım şimdi ona bakıyordum. aç gözlüler derneği kurmuşlar resmen:2:

ay ne ukalalık tepsiyi kırmıs biri sen düzgün koymamıssın demiş bir de o cayı kafalarından aşagı dökecekti ki öyle anlasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…