Kaldığımız yerden devam :)

seninki koca değil goncagülmüş
ay bizde resimlerle uğraşalım millet böyle prensesler gibi yaşasın
zavallı adam bi bilse burda neler öğrendiğini
fasfakirik diye ölekmi

seninki koca değil goncagülmüş
ay bizde resimlerle uğraşalım millet böyle prensesler gibi yaşasın
zavallı adam bi bilse burda neler öğrendiğini
fasfakirik diye ölekmi

hemde ne goncagül tazecik bide biri prensesmi dedi buyrun benim seninde resimsizin hedaye etsin

ee evde nerden giriyosun :26: bak aveanın 500 dk 5bin sms 2 gb net 23 tl çokmu :26: biz ondanız netim olmicaksa napim s4ü

evde modemde var kablosuz ağ ama ben kabloyla bağlanıyorum. hattımda turkcell, avea kullanmadım.tarife güzelmiş bimcell de de iyi tarifeler var
türkcel tırt anasını satim

herkesın whats upu mı var sanki benım yok mesela

evde modemde var kablosuz ağ ama ben kabloyla bağlanıyorum. hattımda turkcell, avea kullanmadım.tarife güzelmiş bimcell de de iyi tarifeler var
türkcel tırt anasını satim

e evdeki kablosuzsa aç cebinin wifisini bağlan işte :26: cebin ne onuda bilmiyorumki hep derim turkcell kullanıcak kadar zengin olamadım mağlesef

e evdeki kablosuzsa aç cebinin wifisini bağlan işte :26: cebin ne onuda bilmiyorumki hep derim turkcell kullanıcak kadar zengin olamadım mağlesef

lumia kullanıyorum. telefonda gerekince açıyorum wifi. ya ben turcell kapatmayı düşünüyorum ama 8 9 yıl oldu hattımı kullanalı
babam sıcak bakmıyor değiştirmeme
şimdi her yerde de bu no kayıtlı diyor

ne şaşırıyorsun be napcam whts up falan
bimin celli mi

oda aveanın alt yapısını kullanıyor zaten ne farkeder ama aveanın güzel tarifeleri var badeğğ bence geç aveaya
benı hattım da awea

geçiş yap aynı no ile canım e evde hep wifin açık olsun cepten işte ne kapatıyosun

ne şaşırıyorsun be napcam whts up falan
bimin celli mi

benı hattım da awea

avea candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…