- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.521
İyiyiz tatlım seni sormalı, keyfin nasıl?
Nasılsnız canlar
İşte sonraki aşamaya geçebilirsem cevabını vericem.
Vay hemem kendine geldin
Hah geldiler işte.İyidir senden naber?
niye kurulukmu çekiyosunay bu saatte bana söylettirdiğine bak
Hop sedo mazo
kötüyüm kuzu ya. benim mezuniyet tarihim yazmıyor ösym sitesinde hala okuyor gözüküyorum.
siteyi güncellemişler diye nerdeyse herkesin böyle olmus. bir de düzeltmekle uğrasıcam şimdi onların hataları yüzünden
kötü anlarda bile her an moda girebiliyorum bazen
hahahİyi tanıdınız alın size gelsin
Ay evet maalesef yaa ben de yds'ye başvururken yaşadım aynı sıkıntıyı o zaman halletmiştim nasılsa kpss'de yine lazım olacak diye. Bütün gün ösym'nin önünde sıra beklemiştim.
canım nerde yaptırdın lisede olmuyor mu
ya egıtım bılgilerınde değişikliği basvuru merkezlerınde yapabilirsiniz diyor. yarın bi gidip sorayım liseye bari puffAy evet maalesef yaa ben de yds'ye başvururken yaşadım aynı sıkıntıyı o zaman halletmiştim nasılsa kpss'de yine lazım olacak diye. Bütün gün ösym'nin önünde sıra beklemiştim.
Aynı benruh ikizim benim
Yazık ya onun kuyruğunu çekiyolar bence
ya egıtım bılgilerınde değişikliği basvuru merkezlerınde yapabilirsiniz diyor. yarın bi gidip sorayım liseye bari puff
ya egıtım bılgilerınde değişikliği basvuru merkezlerınde yapabilirsiniz diyor. yarın bi gidip sorayım liseye bari puff
Canım başvuru merkezleri burda var bakabilirsin nerden yapıldığına
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/KPSS/BasvuruMerkezleriKPSS06052014.pdf
Canım başvuru merkezleri burda var bakabilirsin nerden yapıldığına
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/KPSS/BasvuruMerkezleriKPSS06052014.pdf
Sen bir sor canım inşallah oluyordur.
kuzum basvuru merkezlerını biliyorum da kimi diyor ankaraya dilekçe lazım kimi diyor ösym koordinatörlüklerinde yapılacak falan. herkesten bir ses cıkıyor
kuzum basvuru merkezlerını biliyorum da kimi diyor ankaraya dilekçe lazım kimi diyor ösym koordinatörlüklerinde yapılacak falan. herkesten bir ses cıkıyor
Yok kuzum ya yds ye başvururken bende üniversitede yaptırdım en yakın başvuru merkezi orasıydı banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?