- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.541
yok bugun parayı yatırdım sadece basvurumu yapmadım:26:Canım eğer sınav başvuru yapıp onayladıysan dilekçe yazman gerekiyor, yok başvuru yapmadıysan daha koordinatörlüğe gidip düzeltiyorsun. Koordinatörlük de her şehirde 1 tane zaten, Ankara'da iki tane. Çok sıra oluyor.Liseye bir sor orda yapıyorlardır umarım.
Yok kuzum ya yds ye başvururken bende üniversitede yaptırdım en yakın başvuru merkezi orasıydı banada
Valla o zaman bir biz Ankara'dakilere garezleri varmış, burada herkes ösymde yaptırdı herkes küfrediyordu ordan biliyorum.
Ben merkeze uzak oturuyorum canım yds başvurusu sırasında ilçede sadece üniversite de yapılıyordu şimdi baktım yine tek başvuru merkezi orasıymış bizde halbuki geçen sene kpss başvurusunu liseden yapmıştım değişmiş başvuru merkezleri
Ben merkeze uzak oturuyorum canım yds başvurusu sırasında ilçede sadece üniversite de yapılıyordu şimdi baktım yine tek başvuru merkezi orasıymış bizde halbuki geçen sene kpss başvurusunu liseden yapmıştım değişmiş başvuru merkezleri
Evet canım değişmemiş
suan mezun görünüyorsun değil mi değiştirmemişler?
bak canım sımdı baktım kılavuzd böyle yazıyor.Hah bu da o zamanki duyuru:
2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi): Eğitim Bilgileri
Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) başvurularında adaylar; yeni eğitim bilgilerini eklemek için Sınav Koordinatörlükleri veya ilgili sınav için tanımlı Üniversite Rektörlükleri; eğitim bilgilerini düzeltmek için sadece Sınav Koordinatörlükleri aracılığı ile eğitim bilgilerini belgeye dayalı olarak kontrol ettirip sisteme kaydettireceklerdir. Yanında eğitim bilgisini gösteren resmi bir belgesi olmayan adayların da başvuruları Sınav Koordinatörlükleri veya diğer Başvuru Merkezlerince alınacak ancak eğitim bilgileri alanlarına ait herhangi bir bilgi girişi veya güncellemesi yapılmayacaktır.
Bireysel olarak İnternet aracılığıyla başvuru yapma hakkı olan adaylar da eğitim bilgileri alanında ekleme/güncelleme yapamayacaklar ancak başvuru işlemlerini eğitim bilgileri alanında herhangi bir işlem yapmadan tamamlayabileceklerdir.
Adaylara duyurulur.
Hatta biz kuyrukta beklerken bazıları yakınlardaki okullara gidip sormuşlardı yapamıyoruz deyip geri göndermişlerdi. Kafalarına göre iş yaptılar demek ki.
Hah evet işte, tek orasıysa olur, eskiden liselerden de başvuru yapılıyordu artık olmuyor bu sene değişmiş koca Ankara'da bile 1-2 yere indirmişler.
bak canım sımdı baktım kılavuzd böyle yazıyor.
 ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile
 ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan sistemde geçerli bir fotoğrafı
olmayanlar ve/veya eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olanlar
 başvurularını herhangi başvuru merkezinden yapacaklardır.
Eğitim bilgileri alanında yapılacak tüm bilgi girişleri resmî belgeye dayalı olduğundan
ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile ÖSYM Aday
İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik
olanların, eğitim bilgilerini gösterir resmî belgelerinin onaylı bir örneğini yanlarında
bulundurmaları ve başvuru merkezi görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir.
 ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan; geçerli bir fotoğrafı olanlar ile
eğitim bilgilerinde herhangi bir değişiklik bulunmayanlar,
 başvurularını bireysel olarak İnternet aracılığıyla (https://ais.osym.gov.tr) veya
diledikleri bir başvuru merkezinden yapacaklardır.
Evet canım değişmemiş
ya burada dıplomanın onaylı örneğini teslım etmelerı gerekır diyor sen öyle yapmıs mıydın peki?
ya burada dıplomanın onaylı örneğini teslım etmelerı gerekır diyor sen öyle yapmıs mıydın peki?
ay öyle olsun ya ben ders calıscam noterle falan ugrastırmasınlar beniGösteriyorsun sadece, bakıp tamam diyorlar.
gel conemkocayı yatırdım geldim kızlar
Yoo geçici mezuniyet belgemi götürdüm gösterdim sadece diploma notumu tarihi falan girdikten sonra geri verdi
Let's change the topic bebekler, ne konuşalım?
sence ne konuşalımstide gelmiyo kaçgündür ya nerelere kayboldu bu gene :26:
Benim bildiğim şeylerden konuşalım mümkünseDers çalışıyordur belki? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?