Kaldığımız yerden devam :)

bana da dun bır kdın geldı anneme dıyor benım kız yılardır atanamadı senınkı nerden atansın abim söyldı bunu da ben duymadım iyiki.

saat 2 olmus ya badiş ben bugun alan denemesnden iyi yaptım biliyor musun ama cok kolaydı yine de motive sağladı ama

Son düzenleme:
bana da dun bır kdın geldı anneme dıyor benım kız yılardır atanamadı senınkı nerden atansın abim söyldı bunu da ben duymadım iyiki.

çok zoruma gitti rengo öyle böyle değil ya

saat 2 olmus ya badiş ben bugun alan denemesnden iyi yaptım biliyor musun ama cok kolaydı yine de motive sağladı ama

maşallah kuzumda niye banlandın ki :26:

Ya sorma benimde psikolojim aynen senin gibi çok iyi anlıyorum.Her şey bi kaos gibi ve yönümü bulamıyormuşum gibi hisediyorum.Sürekli dizi izlmemde ondan kafamı uyuşturuyor düşünmüyorum

Ya sorma benimde psikolojim aynen senin gibi çok iyi anlıyorum.Her şey bi kaos gibi ve yönümü bulamıyormuşum gibi hisediyorum.Sürekli dizi izlmemde ondan kafamı uyuşturuyor düşünmüyorum

ne olacak bu durumun sonu bilmiyorum stim

selam kizlar soyle canli bi sarki onerecek var mi? spor niyetine kudurayim azcik

iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…