- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.581
ne güzel :) salla sınav falan. benim artık psikolojim kaldırmıyor sti. sınav aklıma geldikçe açıyorum muslukları çok bunalımdayım
bugün hiç bir şey yemedim içmedim zırlıyorum sabahtır. gereksizin biri daha çok beklersin sana mı kaldı atanmak dedi
kaldıramıyorum ben artık az kaldı vazgeçemiyorumda
bana da dun bır kdın geldı anneme dıyor benım kız yılardır atanamadı senınkı nerden atansınabim söyldı bunu da ben duymadım iyiki.
saat 2 olmus ya badiş ben bugun alan denemesnden iyi yaptım biliyor musun ama cok kolaydıyine de motive sağladı ama
ne güzel :) salla sınav falan. benim artık psikolojim kaldırmıyor sti. sınav aklıma geldikçe açıyorum muslukları çok bunalımdayım
bugün hiç bir şey yemedim içmedim zırlıyorum sabahtır. gereksizin biri daha çok beklersin sana mı kaldı atanmak dedi
kaldıramıyorum ben artık az kaldı vazgeçemiyorumda
Ya sorma benimde psikolojim aynen senin gibi çok iyi anlıyorum.Her şey bi kaos gibi ve yönümü bulamıyormuşum gibi hisediyorum.Sürekli dizi izlmemde ondan kafamı uyuşturuyor düşünmüyorum
Kimse var mııı ?
Bıyır dicemde olayın üstünden 2 saat geçmişl neyse bıyırma
selam kizlar soyle canli bi sarki onerecek var mi? spor niyetine kudurayim azcik
iPhone 5s 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[video]http://www.izlesene.com/video/roman-havasi-kudur-kudur/6474485[/video]
nediyonuz bacılar
Nörüyon la.
nediyonuz bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?