Kaldığımız yerden devam :)

Bende o konu hakkında kötü bir şey dendiğini hatırmaıyorum.Ki biz burada çok konunun kritiğinide yaparız.Belkide en savunulan üyeydi burada :1: oda en atarlısı çıktı.:27:

Salla yawruu yaa amann kafamızda bin tane dert zaten:31:
aynen neyse konusuyoruz diye tekrar cevap hakkı doğmasın da tartısma olmasın ya:24:
ee hacı naptın:6:
Kusura bakmayın kızlar ben cevap vermek istemiyorum ve belirttim özel mesaj yaz diye bu kişiye.Daha da yazmayacağım yeter aman ya bu nedir.

tamam canım özelden halletmek iki taraf için de iyi olur yoksa konuda olmayanlar bile girebilir tartısmaya büyümesin gerek yok:30:

Sen özel mesaj atarsan mecbur oradan cevap verir :31:

Allah bilir ya şu bekretçi abla gelse beni topa tutar :60: :60: olmuyor işte :60: dilimize dolanıyor bazı şeyler:27:

ne diyin la?
cok şükür bu seferde yırttım:23::23:
kızlar ya şoyle gorsel harita lazım turkiyenın sanayı kollarıyla ılgılı sunun sanaylı olanından varmı kımsede?gorsel hafızam ıyıdır o yuzden arıyorum ama bulamadım belkı kendı hazırlamıs olanda vardır? $10177249_282497651914797_1137141703_n.webp

aynen neyse konusuyoruz diye tekrar cevap hakkı doğmasın da tartısma olmasın ya:24:
ee hacı naptın:6:

tamam canım özelden halletmek iki taraf için de iyi olur yoksa konuda olmayanlar bile girebilir tartısmaya büyümesin gerek yok:30:

Ay napayım ya bi saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ben sabah ders diye çıktım bi kaç test matematik çözdüm sonra kitabı yanıma koydum bi anda akşam olu verdi :60 günler ne hızlı geçiyor öyle

Ay napayım ya bi saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ben sabah ders diye çıktım bi kaç test matematik çözdüm sonra kitabı yanıma koydum bi anda akşam olu verdi :60 günler ne hızlı geçiyor öyle

ben de sabah iyi çalıştım sonra arkadasım geldi bayagı bir oturduk gezdık falan geldıgımde de grip olma yolunda ilerlediğimi farkettim:25::2:

Son düzenleme:

ben de sabah iyi çalıştım sonra arkadasım geldi bayagı bir oturduk gezdık falan geldıgımde de grip olma yolunda ilerlediğimi farkettim:25::2:

İyi yapmışın kafan dağılmıştır.

Oda herkeste var insanların sesi kısık hasta.Dikkat et kuzum nane limonunu balını sütünü eksik etme

Şu kpss olayında bi değişiklik varmı haberiniz varmı.Bugün haberlere bakamadım

Demin havandan geçilmiyordu ama:ssz:

Bir yetkili edasıyla girip yazmışsın, Rengina'ya fiyaka yapıyordun, ne oldu rengin soldu:60:

mune tolinin dilinden sen anlıyorsun valla helal olsun :10:

süresiz banlayacakmıs beni :27: görürsem söylerim didim :27:

Demin havandan geçilmiyordu ama:ssz:

Bir yetkili edasıyla girip yazmışsın, Rengina'ya fiyaka yapıyordun, ne oldu rengin soldu:60:

onlarıdamı okudun:111::111: bazen şüphelenıyorum benım profıl sayfam sende yan sekme olarak acıkta bugun gene ne yazmış nerden bı acıgını bulupta banlasam dıye benı takıp ettıgınden:115::115::101:

Neyse sohbetinizi baltalamayayım, bir daha ki sefere hedefim tolin:51:

Ayağını sağlam bas:ssz:

Bollll sohbetler, hoşçakalın bansız kalın:10:

İyi yapmışın kafan dağılmıştır.

Oda herkeste var insanların sesi kısık hasta.Dikkat et kuzum nane limonunu balını sütünü eksik etme

Şu kpss olayında bi değişiklik varmı haberiniz varmı.Bugün haberlere bakamadım

yok ben bakmıyorum hiç moralim bozulmasın dıye:ssz:
kkya acılırsa işte bakarım yoksa ıııhhh:24:

mune tolinin dilinden sen anlıyorsun valla helal olsun :10:

süresiz banlayacakmıs beni :27: görürsem söylerim didim :27:

Yeni avatarı bile delirtir insanı:60:
Götüreceğim onu hepiniz biraz kafanızı dinlersiniz:9:

Hadi kaçtım:54:

Yeni avatarı bile delirtir insanı:60:
Götüreceğim onu hepiniz biraz kafanızı dinlersiniz:9:

Hadi kaçtım:54:

ahahah doğrusun valla :9: