Kaldığımız yerden devam :)

kuru tuz kolay çıkar kız yapışmaz :27:

hacı orta karandeniz çok istiyorum doğu karadeniz de olabilir ama gönlümde giresun var, o şehire sempatim çok
sen?

Hacı bir numaralı rakibimsin ayağını kaydırmam lazım Ben Samsundayım Samsun çok güzel bi şehir bazı sebeplerden burayı yazmayacağım ama şiddetle tavsiye ederim.Ordu Sinop özelliklede Amasyayı çok istiyorum :1:

Hacı bir numaralı rakibimsin ayağını kaydırmam lazım Ben Samsundayım Samsun çok güzel bi şehir bazı sebeplerden burayı yazmayacağım ama şiddetle tavsiye ederim.Ordu Sinop özelliklede Amasyayı çok istiyorum :1:

kızım bölümlerimiz aynı mı ki :27: 3001de rakip olabiliriz. Rabbim en hayırlısı neyse orasını nasip etsin ne diyelim
bir yandan fazla hayal kurup çok üzülmekte var ya
ne haldeyim kursam bi dert kurmasam iki dert

kızım bölümlerimiz aynı mı ki :27: 3001de rakip olabiliriz. Rabbim en hayırlısı neyse orasını nasip etsin ne diyelim
bir yandan fazla hayal kurup çok üzülmekte var ya
ne haldeyim kursam bi dert kurmasam iki dert

Hayal kurmasan kpss çekilir gibi değil ki :31:

zaten geliyorsun gidiyorsun bi tur paylıyorsun alışkanlık yapmasa bari :60:

Tamda tolinde bu işi itina ile yapıypr dicektim kendielri altta gri gri belirdi :60: hiçdedikodu yapamızazmı biz :19::27:

yuh :60: ne kadar şey kaldı benim önemrim yanında sönük :60: hacı devleti üstüne yapmıcaklar ya altı üstü bi memur maaşı ne arizonası :27::27:

Niye gız, 3000 lira aylık maaş, Ankara'ya atansam ailemin yanında kira yok masraf yok, hadi kendi harcamalarım eve katkım maksimum 1000 lira olsa 2000 lira yine elime kalıyo, senede 24 bin yapar bence gidilir. :27:

Niye gız, 3000 lira aylık maaş, Ankara'ya atansam ailemin yanında kira yok masraf yok, hadi kendi harcamalarım eve katkım maksimum 1000 lira olsa 2000 lira yine elime kalıyo, senede 24 bin yapar bence gidilir. :27:

Ne bileyim ben kendi,m gibi düşündüm bi an memurun en alt tabakası için savaşıyorumda ben alacağım 1800 :27:

Öyle dersen olur hacı ama ben yine düz mantık biriktireyim araba alayım ev alayım derdim :9: yalnız bende de bir amerika sevdası var

kıza bak hesap bile yapıyor :27: biz mööendiss değiliz alacağımız en temiz para 2bin:27:

sti yine fağkirmişiz la biz :27:

Son düzenleme:
Ne bileyim ben kendi,m gibi düşündüm bi an memurun en alt tabakası için savaşıyorumda ben alacağım 1800 :27:

Öyle dersen olur hacı ama ben yine düz mantık biriktireyim araba alayım ev alayım derdim :9: yalnız bende de bir amerika sevdası var

Ben de öyle şeyler yok işte araba ev falan, onları almaya kalksam gidemem zaten ama benim tek hayalim gezmek. Bir çöpüm olmasın ama cebimde biletim olsun, gezgin ruhluyum. :10:

Ben de öyle şeyler yok işte araba ev falan, onları almaya kalksam gidemem zaten ama benim tek hayalim gezmek. Bir çöpüm olmasın ama cebimde biletim olsun, gezgin ruhluyum. :10:

Aslında en güzelini yapıyorsun taş içim madde için kendini yırtmaya gerek yok gezeceksin ruhunu doyuracaksın :16:

Paylaşırım sizinle kankalar, benim bilet paramı verin yeter. :27: Atanamazsam o Arizona bi tarafımda patlayacak tabi o ayrı. :60:

Atanamazsan bize gel hacı sana kahve yaparım arizona kahvesi :27:

ben bir sene biriktirsem anca rizeye yaylaya gidebilirim :60:

Olsun oda bişi :60: şimdi hiç bir yere gidemiyoruz ya Türkiyenin Arizonasıda Rize zaten isimleride benziyor :27:

benim hiç öyle heveslerim yok ya. ev araba vs gerçekten hevesim yok :26: kira da olsa evim olsun işim olsun istiyorum artık
bir amacım olsun yani:31:

Back
X